sommarens..

RESA: har inte varit ute och flängt så mycket men jag får väl säga sunny biaaaatch som var ganska underbart. har ju annars bara rest fram och tillbaka mellan göteborg och degerfors.

UTFLYKT: jag, lina och lorina tog spårvagnen till saltholmen, på en av sommarens absolut varmaste dagar. där låg vi på klipporna i sommarhettan och drack cola vanilj, tog oss ett dopp i det blå och fick en tidning av "grannen" brevid som först visat sig vara jätteknepig och otrevlig.

FESTLIGHETER: den kvällen i bulgarien när några av oss stannade kvar på steakhouse fram till morgonen efter stängning och drack whisky och cola med personalen och uppfann annisbananis. annars var ju studenten och kvällen på takterassen i solnedgången helt galet bra också!

SAKNAD: familj och släkt, mitt lilla gäng från klassen och sofia, paulina och elin.

LÄNGTAN: hösten, andra avenyn och ett bättre jobb och en egen lägenhet i haga eller linné.

KLÄDESPLAGG: mina gamla slitna nudiejeans som jag klippt till shorts en gång i tiden.

BÄSTA: min nya mobil, allt som göteborg har att erbjuda, molly och att jag tog mig från degerfors så snabbt, att jag fick jobb direkt och att jag hade någonstans att bo.

SÄMSTA: att ha så otroligt dålig syn, att gå omkring och vänta, må dåligt, och att det kan bli långtråkigt och ensamt här ibland.

MUSIK: håkan hellström har jag spelat en hel del här i götet i sommar, fast det har jag ju gjort i många år.










Kommentarer
Postat av: Sofia [gaspedal.blogg.se]

vilka härliga bilder :)



svar: vad kul, tack så mycket!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback