det kommer gå galant

imorgon ska jag tillsammans med resten av skolan (inte alla men whatever, mååånga?) sitta och trängas i aulan och skriva nationellt prov i svenska b. wohohoho.  fast det är klart, vissa ska ju sitta och trängas i någon datasal, där de måste gå och ställa sig i ett hörn ifall de skulle bli sugna på något att äta. för det är ju förbjudet att äta vid skolans datorer, halåååå? jag klarar verkligen inte av att sitta i ett rum med så många människor, för är det något jag är så är det lättirriterad och okoncentrerad. (eller kanske okonsenverad för jag verkar ju inte veta skillnad på de orden, hehe). det kommer sluta med att jag sitter där med en söndertuggad penna, ett suddigum i tusen bitar, ett kladdpapper som det står "JAG SUGER, JAG ORKAR EJ SKRIVA, BLÖÖÖÖ, TRÅKIIIGT, TÖNTAR, TUGGA INTE SÅ JÄVLA HÖGT, TUGGA MED STÄNGD MUN DIN JÄVEL, MONIKA ÄR TRÖG OCH JAG FATTAR INTE VAD JAG SKA SKRIVA" alltså, jag kommer att tänka massa hatiska tankar om precis varenda kotte där inne i aulan. japp. men men, lycka till annis. tack tack. nu ska jag plugga!


giffel bakarna

idag "tävlade" vi om vem som kunde bära mest vinglas i en hand. jag klarade av 14 glas och var jättenöjd. sedan tittade jag på david och han hade 25 vinglas i handen. (är det möjligt liksom?) han är kille, har stora händer och så staplade han glasen.. så jag tycker inte att det gills, haha.  (japp, dålig förlorare). i väntan på att vi skulle bli bjudna på lite lyxmat bakade jag, hanna och david lite gifflar. jag fick idas mat och hon bjöd på någon skaldjurssoppa, fläskfilé med någon potatisgrejsimojs och grillade grönsaker och någon kiwi & äpple sorbet till efterrätt (som inte innehöll gräslök, eeeh, fattar jag väl). (bra koll jag har känner jag, hähä) det var riktigt smarrigt! om några veckor är det min tur att laga till en trerätters och det kommer gå åt skogen, fyfan. blir stressad av att typ koka potatis. hähä. (inte för att jag ska ha det men..)

annars idag har vi fått våra studentmössor och så har jag varit i örebro med ping pong kingen en liten svärre!


I said why walk alone, why worry when it's warm over here?


en fnissande redovisning

det jag fick fram på den där whiskyredovisningen var ungefär: hihihihih hohohohoh hahahahaha (tänker: undra hur många som märker att vi är nervösa?) hihihiihhihihi (skrattar åt: sofia har skrivit KÄRA istället för tjära och SINGEL istället för single) hahhahahaahaha (tänker: undra hur många som hör våra darrande röster?) hahaha hihih förlåt sofia, hihhihihiih, men fortsätt redovisa, hihihihihhihihi. (tittar ut över klassen: alla skrattar och kollar konstigt) (jag är nervös....) hahaahahahaha (tänker: sluta skratta nu! men jag kan inte sluta skratta) (pillar på saker som papper, penna, biter på naglarna, gömmer mig bakom mitt papper, vänder mig om för att jag skäms, tittar tillslut på sofia.) "sluta skratta anna, *grrrr* hihihiihhi sa sofia. hahahaha... OKEJ, det var väl det vi hade om skottsk whisky! hihihihihihi hoohhoh, sa vi. (går och sätter mig och säger förlåt till sofia för att jag förstörde redovisningen)

hoppas nu bara att sofia fortfarande älskar sin lilla ansjovis!


whisky i skolan

jag sitter nu ensam i skolan och väntar på att de andra ska komma. kul kul. idag är det dryckeskunskap och ansvarsfull alkoholhantering på schemat. sedan ska vi in i köket och blanda lite smoothies. men nu är det bäst att jag övar lite på whisky så man inte står där framme och är tyst som en mus. tjollahopp!


gamla anna är tillbaka!

idag var det match mot karlstad som gällde. jag fick 187, 193, 225 och 204 = 809! jag var farlig idag, haha. fick höra att jag spelade som på den gamla goda tiden. fick även två små fans märkte jag. lite småkul. "ååh, här kommer anna, va tyst nu..!" sa de när jag gick förbi dem. när matchen var över gick jag hem till sofia för att skriva ett whiskyarbete. nu är det klart och imorgon är det redovisning! nu sitter min syster på tåget till göteborg, men hon kommer hem igen om två veckor. tur det! det är så jäkla trist att vara ifrån henne, världens bästa lina.

cola vanilj

lina har tydligen hittat nåt cafe i göteborg, egg & milk heter stället, som säljer cola vanilj! så nu vill jag verkligen flytta till göteborg, tjoho!

because

min syster kom hem hit med massa nya kläder och det första jag frågar är om jag får köpa eller iallafall låna dom av henne, hehe. jag tycker väl att hon kan köpa dom på nytt igen när hon åker tillbaka till göteborg. haha, får väl se hur det blir med det.


degers

har haft en riktigt degarkväll med lina och mamma med pizza, godis och vindruvor (kanske inte så degigt men vafasen, gött) och det har tittats på lets dance, haha. äntligen över, säger jag! nu ska jag gå och lägga mig för att jag har sagt att jag ska göra värsta lyxfrullen imorgon och jag längtar som tusan, vad är bättre än frukost liksom? (idag åt jag frukost två gånger). hoppas att jag kan somna nu, efter lite snack om farliga saker som sprutor, skottlossningar och choklad-snatteri, plus att jag såg en spindel krypandes i mitt rum tidigare idag. godnatt.


i hurt myself today

vi klarade väl oss riktigt bra idag in da kitchen, förutom att jag klämde hål i fingret på en wokpanna. ibland så undrar jag hur jag alltid lyckas att klämma mig på så konstiga saker? jag sprang in lite ledsen till stina som var provvakt åt HR2 och blev omplåstrad med ett plåster och en minikondom, hahaha. den satt dock inte kvar speciellt länge. 

nu väntar jag bara på att klockan ska bli efter sex så att min lilla lina kommer hem!

tur att man hänger med

på selma
sophie: finns det fortfarande lakritksklubbor?
jag: ja.
sophie: hur mycket smakar en lakritsklubba?
jag: hm, menar du hur mycket den luktar?
sophie: ja, hur mycket?
jag: 1 krona.


annis vill gärna sova

borde vara jättepigg nu. jag har druckit två koppar kaffe på fem minuter, det är jättefint väder ute, jag sov ganska länge inatt, hade sovmorgon och slutade runt kl 12. MEN, jag känner att jag aldrig har varit tröttare. vi läste någon text på svenskan och jag svär, bokstäverna flöt omkring och jag skulle kunnat somnat vilken sekund som helst. vi lyssnade även på någon gubbe som pratade norska och det lät som en godnattsaga i mina öron. nu ska jag ta mig ännu en kopp kaffe eller tio, för att sedan orka med träningen (hur ska det gå?). imorgon är vi tillbaka i restaurangen och sedan blir det att umgås med min syster som lämnar härliga göteborg för degerfors över helgen.


so i keep it low, keep a secret code

jag undrar varför jag inte rör på mig? ibland kan jag verkligen sitta still i flera timmar, varför liksom? tror väl att jag är en förlamad liten tjej, eller något. känner verkligen för att springa och hoppa i min säng men mina ben vill verkligen inte röra på sig, och det skrämmer mig lite. alltså, de vill verkligen inte. på riktigt!! herregud. vart är jag påväg? (ingenstans tydligen, hehe?) är verkligen jätteduktig på att koppla bort mina ben. tänk om det skulle hända när jag är ute och pauwalkar eller något? vaaaaaa, men kul. om ni ser mig ligga ner på gatan alltså så vet ni hur det gick till.



ja ja ja ja ja ja, sa anette

mammas kusin är här på en fika, hon säger inte mycket mer än mm mm, ja ja, nej nej, aa aa, men hon säger det väldigt ofta om man säger så. hon har varit här i 3 minuter kanske och jag håller på att bryta ihop. herregud. säger man hej, hur är det? (dålig fantasi) så har hon hunnit sagt ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja, under de korta sekunder det tar att ställa den frågan. ungefär. nu ska jag gå ut och gå, skämmigt att sitta här och gråt-skratta och för mig själv.


du har blitt tjuck

idag har det varit en dag ute i solen på trappan med kaffi och marianne, jag har blivit lämnad ensam och vi har haft en avslutningsfika med mattias. han pratade om hur klassen har utvecklats under dessa år, hur klassen kan göra alla generade, om gängen i klassen (vi är det ordningsamma (det är vad han tror) gänget nere i hörnet tydligen) hur vi grät, bröt ihop och var rädda när vi serverade för första gången (vi skulle bara ta dryckbeställning, men fasen så läskigt det var!). nu sitter vi här med våran nya lärare jocke, som är en gammal elev, och ska leta efter stämmningsfull musik på restauranger. jag tycker att "se så tjuck du har blitt" (jag vet ej hur det stavas, det ska föreställa norska iallafall) är en jäkla skön låt och jag känner revbensspjäll, vägkrog, sommar, öl och lastbilschaffisar när jag hör den.

nu ska jag återgå till the work. tjarå!

smisk på mig

enligt mattias ska vi få smisk av monika om vi inte läser igenom en jävla massa sidor i ett häfte vi fått av henne innan svenskalektionen imorgon. känner inte för att läsa den där skiten just nu, det är ju snart andra avenyn och christine, så jag får väl ta lite smisk av den lilla tanten!

skitdag

detta är ingen dag för annisbananis inte! har kännt mig riktigt seg, eller nästan sjuk ända sen jag steg upp imorse. kunde knappt sova inatt för jag har ingen aning om hur jag ska ligga ner så att jag inte får ondare i ryggen. jag har haft ont i huvudet, ont i magen, mått illa, varit arg, irriterad, trött, jag har sträckt nacken, druckit för lite kaffe, låst upp en olåsta dörrar, varit konstig, småkänslig och sådär, haha. nu sitter jag och käkar tonfisk för jag orkar inte laga mat.. är trött trött trött trött trött.

you count the days

idag fick jag höra att det är nio måndagar kvar i skolan. alltså, folk måste sluta räkna dagar! gud vad irriterande DET ÄR!  jag vet inget som är värre? japp, men idag så var det alltså en ny måndag, tillbaka till skolan, till stressen och tjatet om hur många dagar det är kvar, druckit (okej, smakat och luktat) whiskey och bla bla bla, det vanliga ni vet. känner för att spränga statoil i luften, då kanske den otroligt jävliigt jobbiga snön som fallit ner from the sky smälter ganska snabbt, och då kanske våren är tillbaka imorgon när jag vaknar upp. skulle väl vara skönt. tacka mig imorrn alltså när jag lyckats. (klart jag lyckas liksom).


sånt är livet


give me fire

det blev förgalej hos fia igår med en massa ölspel. det var en del av bulgariengänget + emelie som var där. riktigt trevligt. sedan drog vi till statt, där vi nästan badade i chokladfontänen och tittade på manliga muskelknuttar till strippor. det blev en massa dans och allt var frid och fröjd, huhu. skitkul hade vi det! vi kommer ha det så galet roligt i bulgarien tillsammans, hela gänget! nu ska jag ta det riktigt lungt idag för imorgon drar skolan igång igen och fyfasenihelvete hur mycket jävlaskit det kommer att vara. projektarbetet ska vara klart om mindre än en månad och redovisas, nationella prov, inlämmningsarbeten, festmåltids-arbetet som ska tillagas och sådär. alltså, skjut mig. det ända som är bra med att komma tillbaka är väl att man får se snyggrobban igen. haha.


ändå sitter jag kvar här

jag hänger nog visst med till fia ikväll iallafall. haha. japp. idag äta köttbullar, mos och massa massa massa god lingonsylt, jag dör va gott. okej. har väl inget annat att säga kanske. förutom att pappa just nu gräver i min godispåse. men det har jag bett honom att göra. för mitt eget bästa. ha. hoppas att emmas ladies night blir riktigt apkul ikväll! 

ladies night

vaknade för ungefär en timma sedan och jag kunde verkligen inte komma på vad det var jag skulle göra idag? låg och grubblade en stund tills jag tillslut kom på det. det är ju fasen ladies night! de andra ska till fia innan, men om jag ska dit måste jag åka kl 4 och det är jag inget vidare sugen på. annars hade det vart apkul säkert. där är ju de flesta i klassen som ska ut i klassen, tror jag. får väl se vad som händer. nu ska jag hälla ut mitt bortglömda kaffe och ge mig ut på en promenad.


80's

är nästan nyss hemkommen från lilla sophie som hade kalas med 80talstema. det var mysigt och jag har aldrig varit mättare än nu skulle jag tro. helu. så att jaa, jag kan glömma kjolen imorgon! bö bö. vad tusan ska man ha på sig, hur ska det bli och vart ska jag ta vägen undrar jag? jag trodde jag skulle svimma förut, darrade så mycket i benen eller i knäna (knänen som jag säger) så att jag knappt kunde stå upp när jag väntade på bussen. helt svag sådär kände jag mig. nu när jag gett upp kjolen så kan jag ju lika gärna äta lite mer godis.. jag har ju gott om det, om man säger så.

godis + tight kjol = inte bra

vilka gullepluttar de är där på masten! idag gjorde jag och sofia våran sista dag där och som tack fick vi 1,3 kg godis och 200 kr var! (fast sofia fick 1,4 kg ???). vi ska förhoppningsvis få jobba lite extra och kanske i sommar, om det inte skulle fixa sig med jobb för oss och om jag skulle råka bli kvar här av någon anledning. ska försöka hålla mig borta ifrån godiset tills söndag iallafall, eftersom jag planerar att komma i min kjol imorgon, som sitter lite, bara liiite tight..

nu ska jag försöka göra mig snygg tills ikväll, men inte FÖR snygg, kommer ju mycket väl ihåg hur det slutade sist!

always close though we’re apart

om några helger är det vår årliga fest igen. linda & jag ska välkommna människor, sälja alkohol (och köpa för nu är vi båda över arton år, ha ha ha), smyga, gömma oss och bli uppbjudna till dans. samma visa varje år. hehe. men det blir roligt hoppas jag! nu är jag jättelycklig och glad för att jag har fått mitt kärleksbrev och det var det finaste jag nånsin fått!

sing a song

det märks verkligen att det är vårglädje in the air. imorse när jag traskade till bussen i den starka solen så gick jag bakom en liten kille, som gick och sjöng jättehögt, jättelänge. vilken härlig grabb! han verkade lycklig. efter dagens arbetspass på masten följde jag med sofia hem och bakade, vi måste ju faktiskt bjuda på fika imorgon, så de inte blir besvikna. (fjäskarna). på kvällen sen bär det hem till sophie som fyller 20 år på lördag!

godmorgon annis

trodde just att jag försovit mig, att klockan skulle vara 7 eller något, på morgonen, alltså imorgon. och jag ska gå upp kl 6. jag hade visst råkat somnat förut och pappa kom in och väckte mig efter två timmar. godmorgon, sa han och jag flög upp. hejhejhej. mina linser är helt klibbiga och konstiga och det kliar ögonen. jag gick upp och åt lite hallonyoghurt för femte gången idag. eller sjätte. men skitsamma. nu ska jag duscha och sen ska jag sova på riktigt.

med krabban är det party hela dagen

här sitter jag och väntar på att bli bjuden på oxfilé och rött vin. hehe. idag har jag kommit fram till att jag faktiskt inte längre är SÅ nervös utav mig, som jag var förr i tiden. då var det helt galet. jag kunde bryta ihop och bli helt konstig för minsta lilla grej, ungefär. men nu för tiden så är jag väl rätt så.. tuff, hehe. faktiskt. fast tuff kanske inte är rätt ord, men. jaja. virrig är väl något jag alltid kommer att vara iallafall. nu är jag jättesugen på godis, men ärligt talat? jag kan inte äta godis varje dag, två veckor i streck? (fast igår åt jag faktiskt inte godis, wihu).


inte ska du dricka ditt hjärta itu


idag har korven och tjorven varit på kylan och kännt oss som hemma i soffan, med kaffi, bulle och apelsin som inte riktigt ville hålla sig kvar i munnen. hehe. vi babblade om gravida män, tårta, söta små barn, korta frisyrer, snäckor, snö på sommaren eller i en frysbox, fjanterier och sådär.

på masten idag hände det grejer. jag boxades med chefen, har smygigt runt och låtsas varit en ansjovis (fast det är jag ju, så behöver ju faktiskt inte låtsas), robert hälsade på, att han vågar komma dit undrar jag, som kallat tony för fuckface. (fast sofia kallade ju han för grisen, det är väl samma sak. typ, haha, nästan värre. han verkar lite arg).



skitsamma

SNART ÅKER VI TILL BULGARIEN. tjohopptjopp. men jag tänker inte räkna dagar. idag har jag gjort lite projektarbete och allt känns lite bättre nu. (och ännu mer bättre när jag nyss åt ett ägg). nu känner jag för att prata! har inte pratat sedan.. halv 4. har inte ens pratat med mig själv vilket är jättekonstigt, för det gör jag jätteofta och jättemycket. så fort jag är ensam hemma står jag där med mig själv och babblar lite om onödiga saker. men jag vet inte. just idag kommer det inte ens ut ett litet hej, ett pip, en truddelutt eller vad som helst. känns bara så töntigt.


i don't care what i have to do

idag var det back to masten som gällde för mig och sofia. vi har praktik i ännu en vecka och det suger faktiskt. vill tillbaka till skolan, till verkligheten,  till lilla gänget, hehe. faktiskt. känner mig sådär jätteorolig igen och det är inte alls bra. somnade igår (tillslut) med den känslan och den sitter fortfarande i! vill bara sakta ner tiden jättemycket och bara vara. (fast det får ju gärna bli varmare dagar). igår sprang jag runt och lekte med pau och andy med en röd liten blöt boll i det jättefina och härliga vädret. idag är det inget fint och härligt väder, och jag har inte någon röd liten blöt boll heller. tråkigt.
 



chup

ååå blev helt plötsligt jättesugen på ketchup. det vattnas i munnen. herregud. makaroner med massa ketchup. MMMMMMMMMMHM, städningen får vänta lite. hehe. annars är jag ganska sugen på provencalesåsen men den vet jag inte hur man gör för att det var hemligt recept eller nåt. jävla skit. det får bli chupchup!

det är över nu

är fett med trött och ganska seg efter dessa dagar, men fasen vad kul det har varit! så det är faktiskt synd att det är över nu. yes yes. igår efter all räkning av pengar, städning och efter ganska mycket slit med bord och stolar hit och dit, plock med glas, tallrikar, skräp, och korv med bröd (eller bröd utan korv) och efter massa chilinötter, åhmen herregud, så blev det wickan med några tjejer i klassen. det var roligt trots att det kanske var 20 pers där under kvällen. hehehe. vi dansade till ymca (ännu en gång).

nu ska jag väl.. dricka ännu mer kaffe, städa och sedan gå till fader christer i det jättefina och våriga vädret! jäppijopp. tjenis.

klirr i kassan!

idag sålde jag och david för 2215 kr, vilket är en jäkla förbättring mot gårdagens 600 klena spänn, haha. vi körde hårt alltså! tillsammans sålde vi alla för 14000 kr, vilket också är galet bra! en kväll kvar, och då fan ska vi köra hårdare, för då är det lördag och då super folk ännu mer, tjoho!

nu ska jag pilla ur linser, krångla ut håret, tvätta av allt glitter, lägga mig och vila mina trötta små fossingar och sova! imorgon ska jag fixa ladiesnight-förköp innan det ska förberedas inför kvällens show.
 


med roffe i magen är alla glada!

är vi bra eller är vi bra? kvällens restaurangshow gick hur grymt som helst och det var så jäkla kul! förra årets show tyckte jag nästan var en pina. jag var så äckligt nervös minns jag och jag var nära på att bryta ihop. men denna gång flöt allt bara på och man nästan njöt av att vara där. eller ja, jag gjorde iallafall. jag vet inte med de andra. men jag tror nog att alla iallafall hade det riktigt roligt! nu är det bara två kvällar kvar och de blir nog ännu roligare skulle jag tro. idag var det väl ganska dött ändå, loka hit och loka dit typ. men snart är helgen här och då blir det SHOW!

( hoppas leverpastejen smakar bra! )


scared of beeing the only

börjar känna mig nervös nu. men det känns bra ändå! sov hur bra som helst, när jag vaknade såg jag solen, jag åt nyss äggmacka (då kan det inte bli mycket bättre) och en massa kaffi. nu ska jag in i duschen, fixa iordning mig och sedan åka in till restaurangshowen och bli stylad av frisörerna. sedan blir det dukning för hela slanten. sen smäller det!
 

ligga lågt

jag träffade nyss en tidigare mycket upptagen paulina för en promenad. vi tog väl igen det mesta tror jag som vi missat. sen har jag kommit på att vi har mer snö här i byn än vad karlskoga har, vilket suger. vill bara blåsa med en hårtork överallt för jag pallar inte den här vintern längre. man vill ju faktiskt ha sköna våren typ NU och inte om år och dagar. nej, jag orkar inte vänta.

imorgon drar restaurangshowen 2009 igång. vi övade på serveringsgång idag och jag kommer få springa framför scenen och snubbla runt över alla sladdar och virra omkring. men det går nog bra. roligt ska det bli!

ge mig lasagne din fjolla

jag är så sugen på lasagne att jag får ont i hjärtat. (fast jag kanske bara är kär, på riktigt, eller vad tror du krabban, du som vet?). försökte minska suget med en banan men jag blev bara ännu mer sugen på lasagne. ojoj, vad ska jag göra? ska bli spännande att se ifall jag klarar mig igenom natten med detta otroliga sug. skulle kunna döda. nya grannarna får vara på sin vakt. nervös.


roseanna

anna på rosor, tjoho. idag var det en förjäkla seg dag i källarn på folkets hus. vi åkte till skolan en sväng, hälsade på stina som orkade med oss i kanske en halv minut. roliga tanten. hehe. jo. vi vek rosor, bankade skiten ur de jäkla dukarna, lyssnade på restaurangsshowens stjärnor som sjöng ymca, walking on sunshine, hotta brudar och sådär, vek stjärn-servetter kalasade till kaffet lite med glass och choklad ( som var först äckligt, sen gott, äckligt igen).
 

släpp ut mig, jag är instängd här, hjääälp

det var ett jävla tjat om min mage, men måste bara säga att jag tror jag svalt någon liten människa (kanske) för det låter som om någon vill ut. alltså "knack knack, släpp ut mig" bonk bonk bonk. det slutar aldrig. annars kanske jag hör lite fel och det kanske egentligen bara är mina nya grannar som sätter upp tavlor eller kastar glas på väggarna. man vet ju aldrig. det är nämligen inte vem som helst, utan en gammal kompis, märkte jag idag. lite roligt tycker jag. får väl kanske gå och knacka på och fråga ifall de kanske tappat bort nyckeln eller blivit uppätna eller något annat kanske och vill ut. spännande detta. hehehe, eller så kanske jag bara borde gå och lägga mig. jag tror nog det. godnatt!
 

ska jag sluta blogga eller kanske odla grönsaker?

haha, den fula designen är borta. tjoho. kände bara för att kasta knivar på någon när jag tittade på den. nu får denna duga. jappjapp. ont i magen har jag fortfarande. jag tog aldrig någon promenad, jag spydde inte heller. nej. jag bara sitter här med min mage och väntar på att något ska hända verkar det som. mm. det verkar inte bättre alltså. sen funderar jag på att sluta blogga, eller helt enkelt bara radera skiten, avsluta facebook, bilddagboken och allt annat som finns. jag känner bara.. varför? varförvarförvarförvarför? men därför. och därför kan jag inte göra det. nej. vad skulle jag göra istället liksom? plocka kottar, göra polkagrisar, fiska, odla grönsaker, räkna matte, läsa, gråta, dansa, äta rödbetor, nej jag vet inte.. vad skulle jag göra? antagligen väldigt lite. som nu ungefär, fast minus blogga, smyga på facebook och störa mig på bilddagboken och bli arg över alla som lägger upp miljontals bilder där som jag aldrig orkar titta på innan den lagt upp tvåtusen nya bilder till i nästa sekund.

okej. hejdå.


mat mat och åter mat

äta gör jag och snart dör jag!
japp, så sant så sant. jag har ätit både det ena och det andra konstant hela helgen och idag. jag orkar inte mera nu. är helt propp. nu ska jag spy eller iallafall gå ut och gå så att magen mår lite bättre. hehehe.

föressten så var mini-banan mycket doktig på bowling idag. vi vann och jag slog elin, som på den gamla goda tiden. haha. nej men. vi var båda duktiga. fast jag var lite bättre ;)

hejhoppkalopps!

skadlig köttfärs

är man inte ganska otrolig om man lyckas skära sig på.. köttfärs? haha. jaha. jag lyckas med det mesta!

nu ska jag bege mig ner till bowlinghallen med mitt skadade finger och spela bowling istället för banan, och jag spelar tydligen mot elin. MOT elin, som jag tidigare spelat MED.


snart gäller det!

här sitter jag i min restaurangshow-tröja som jag inte kan sluta känna på för att den är så mjuk. ja, så nu är restaurangshow-veckan alltså här. idag träffades hela klassen vid folkets hus och vek servetter, putsade bestick, glas, sjöng ymca, fixade dukar osv. riktigt roligt att träffa klassen igen måste jag säga! man blir ju helt galen av att bara träffa krabb-sofia som tror att jag älskar henne. jag har bara en sak att säga: fan va du är töntig. ( ha ha ha ha ha )


i wanna be your limousine

Det var ett roligt kalas med tipspromenad, kluriga gåtor, sång, massa god mat och vatten var det va? Vi hade bordsplacering och jag blev förvånad när det stod Anna på en lapp. Då trodde jag att de hade glömt mig, jag letade ju förgäves efter Lillanna. Men det var inte länge jag fick vara bara Anna, Storanna kom även dit. Det var bara Mellananna som fattades där.

Imorgon börjar vi förbereda inför Restaurangshowen. Förut längtade jag faktiskt till den, men nu när den väl är här, känner jag att allt går så snabbt och jag vill bara stoppa tiden och andas ut lite. Det skulle behövas! Hoppas att frisörerna gör oss lite vackrare detta år. Hehe, fattade inte riktigt hur de tänkte förra året? Glittriga ringar på kinden, knut i håret med en kniv och gaffel instoppade? Jättefint.. hehe, verkligen.



jag kalasar till det lite!

Frozen Raspberry Daiquiri



mmmhm, smakar godis!

hela världen är så underbar



ÄR DET VÄRLDENS BÄSTA LÅT ELLER VAD?
nu ska jag dunka denna hela dagen! har inte hört den sen i somras säkert! tänker på lina när jag hör den, när vi åkte till göteborg i somras, det här var nog den enda låten vi hade där i den tomma lägenheten. haha!

cugles

åå vad underbart att jag äntligen fått sova ut! somnade nog kl tio igår med magen full av godis och vaknade för en stund sedan. har väl knappt sovit hyfsat bra sen i måndags tror jag.
idag blir det nog en lång promenad och sedan en segardag. för ikväll ska jag på hundraårskalas för majsan och falken och då måste jag vara utvilad. det går nog vilt till där borta om jag känner folket rätt, haha. det blir roligt!
 

rapace the man

haha, kan man ha mer tur i den väldiga oturen kanske? jag och sofia missade två bussar. en på natten, en på morgon. bankomaterna funkade inte, men efter att ha skrapat ihop alla små mynt vi ägde så klarade vi oss ändå och träffade världens snällaste taxitant med tandvärk som skjutsade oss till kenny in the middle of the night. vi träffade även ola rapace med hans fransmänkompisar. det var en händelserik, kul, ganska konstig och galen kväll / natt / morgon. hahaha.



eftersom vi missade bussen imorse också, så kom jag ju försent till praktiken. men det gjorde inget för robert the boss var så glad för han hade vunnit pengar! det var bara att sätta igång med att fixa lite grekiska biffar som blev otroligt goda!

ingen, jag sa ingen!

ingen river pluggen som oss,
krabban och ansjovis!
drog i spaken och trodde det var ost,
men det var potatis!

vi blandar det med ägg och mjöl,
då blir det massa raggmunkÖr, woh!
(om ni undrar vilken melodi vi har på sången så är det zlatan-låten såklart, hehe)

tur att jag och sofia är lättroade utav oss, hehe. på masten verkar någon liten tjock gubbe sitta på sekundvisaren, vilket gör att tiden går väldigt segt. då är det roligt att sjunga och hitta på sånger tycker vi!

efter lite hard work och efter att vi fått en jävla vattenpöl över oss, blev det lite kaffi med sofia h på älskade lilla kulan!

jag steker så bra

hoppas att gud är på min sida, jag VÄGRAR få öroninflamation. har gått runt med halvkass hörsel halva dagen ungefär. fan, snälla, utvecklas inte till öroninflamation. jag pallar inte!

idag stekte jag väl några hundra kilo fläsk (kanske inte, men väldigt mycket fläsk), men konstigt nog så var jag lika sugen på fläsk efteråt ändå (hur äckligt mycket jag än stekte) och knaprade i mig lite fläsk då och då. det var väl all äcklig matos som trängt sig in i hjärnan och gjort mig lite snurrig. (jag snubbalde en gång när jag stod still och skrattade åt allt & ingenting där vid stekbordet).
 


gullan the lady

var väl inte på topp idag direkt på matchen (inte så konstigt kanske). men vi vann iallafall och det är väl det som räknas. vi vann med 17-3. det var en så gullig tant med rullator som var med och spelade i motståndarlaget (gullan hette hon, som min granne, och vi tänkte Hur ska detta gå?). hon fick kvar samma kägla hela tiden, vi sa varje gång "nio är bra, gullan" , då blev hon lite putt. haha, rolig tant.


vem har min kamera?

haha, men serïöst. jag hamnade på en jävla fjortisfest någonstans, (tönt) sedan drog vi till rasmus överaskningfest. det var roligare om man säger så. trodde jag hade tappat min kamera men så var inte fallet. haha. den hade kim i bilen så de var ju tur.

kul att jag har match imorgon, lyckat annis.
nu ska jag gråta lite, sova och gå upp kl 8. GODJÄVLANATT