words flying high

godkväll! har precis ätit sesamnuggets & wok, och nu sitter jag och mumsar i mig ananas! pratade med sarah & kim förut, de vill att jag ska hänga på till mullhyttan, på någon fest. haha, jag har inget bättre för mig så att jag tar nog och hänger med faktiskt. alltid roligt att träffa dem :] men det blir lungt där borta, ska ju upp och spela match i karlstad imorgon.


hahaha, JA DÖÖÖÖÖR. vi tre på klassresan i göteborg i 9an!


degardagen i degerfors

somnade väl runt fem och gick upp klockan nio. min sömn är ingenting att hurra över kanske. men nu ska jag ge mig ut iallafall i det fina vädret och gå av mig lite och försöka klura ut vad jag ska hitta på idag. egentligen borde jag kanske bara låta den här dagen vara en degardag, för det är ganska mycket nu framöver.. nästa helg ska ju lillanna på 100 års partaj!
 


i hear footsteps

hör lite vingliga fotsteg i trappuppgången, det måste vara lina. haha. japp. så rätt. ja, så hon är tillbaka i byn. känns så bra att ha henne i närheten! nu ska jag göra henne lite sällskap och sedan försöka sova. imorgon blir det väl en sån där seg dag som man bara vill skippa, eller nåt. (lördagar ska vara roliga, men, jag vet inte).

this world is crazy

men hallå, gräv ner mig!

efter en rätt slitsam dag på praktiken, åkte jag hem och städade, diskade, väntade, sjöng och whatever. lina kom hem, hon åkte, hon tog med sig mamma, sofia kom hit, vi åt godis, tittade på fina tända ljus, lina kom tillbaka med linnea och stoffe, vi åt fortfarande godis, vi var glada, fundersamma, skrattiga, elaka, fnissiga, töntiga och rätt så coola ändå.
 


cool

alltså jag skulle kunna raka mig, skära mig eller skrapa mig med mina otroligt torra händer. jag kan förfan inte ens tvätta händerna utan att det GÖR ONT i nästan hela kroppen (inte riktigt, men ändå). det svider som tusan, och det hjälper inte att smörja in. jäkla hud alltså! sen att vi har praktik och spenderar den mesta tiden med händerna i handfatet ungefär (vi har ju haft stina i hygien), gör väl inte saken bättre, hehe. ser lite småroligt ut också. händerna - illröda. sen helt plötsligt - normala armar. hejhopp så är det normalt liksom. blä. (ska vl inte klaga, tur att armarna är okej. hallå)

nu borde jag sova för jag ska upp tidigt imorgon, jobba till fyra och sedan kommer sofia hit. hehe. vi ska klyra ut hur vi ska bli coola & tyffa. vi kanske behöver bli det. hahaha. detta går ju inte, haloooooo! egentligen borde jag nog städa. min säng = ett klädberg. golvet = ett kläd-sko-massa-skitsakerhav. i längden så funkar det inte att bara ösa under alla kläder under täcket, var ska man sova liksom?


dagen har varit som en enda stor kalddkaka

Idag blandade jag och krabban säkert 60 liter sås iallafall. vi åt väl ungefär upp 2 liter MINST, fyfasen vad vi smakade av där ett tag, hehehe. men så kan det bli, om man är osäker (eller så kanske såsen helt enkelt bara var helt otroligt ). för att fördriva tiden där på masten, skriver vi en låt! jajemän, den ska vi sjunga upp för hela gänget under lunchen, i mickrofonen som används för att ropa ut beställningar med. Den heter Vi steker så bra. (alla läser säkert Vi steker så bra med melodin på jag ljuger så bra, och, det gör ni rätt i).

nästa helg ska jag på 100års kalas. åhjäklar, tänker ni. woho. ska smygsupa med linda, kanske i en buske någonstans. eller nåt. haha. det ska bli ruuligt. majsan och falken är det som skall anordna denna fest!


jobbiga linser

gick till synsam idag och frågade ifall det finns några bättre linser för mig, jag är så jävla torr i ögonen och nej, ögondroppar hjälper ej!. men det finns tydligen inga bättre för mig, har redan de fuktigaste, eller något. fan! jag orkar inte med de här linserna och jag vill verkligen inte ha mina glasjävlaögon. jag vill ta bort mitt synfel. fast det verkar helt galet, man ser ju hur de skrapar på ögat under hela "behandligen". man kan ju inte direkt blunda under tiden, det vore ju misslyckat. jag hatar verkligen er lyckliga med bra syn som slipper detta krångel (inte för att det krånglar för alla, men, för mig) böhö på er!


fetto

ingen har väl gått miste om att det är fetisdag idag. nä, men iallafall, idag, på denna fettodag, tänkte jag att jag kanske skulle ta och smaka på semla ändå. och vet ni vad, jag spydde inte! jag spottade inte ut det! nej, jag åt upp HELA. jag kanske gillar semlor ändå. wah, jag har kanske missat något under mina år. jag har nämligen fått för mig att jag hatar dessa gräddiga, feta små bakelser.


autumn leaves of red and gold


 

jag gillar höst

första dagen på praktiken

att jag är klantig är väl ingen nyhet direkt. idag hade jag & sofia vår första praktikdag på masten. det första jag gjorde var att hälla ut en hel salladslåda över salladsbuffén som vi precis gjort färdigt. ja, men det är bra jobbat annis! kul att jag är bra på någonting, hehe. de tyckte iallafall att jag är modig (HA!) eftersom jag var den första som vågade skrika i mickrofonen första dagen och även den första praktikant (typ) som dricker svart kaffe. hehehe. jag är rätt häftig jag. det har tydligen bara varit mesar där förut verkar det som. haha!


 

mitt primärtal

anna
1 + 5 + 5 + 1 = 12 = 1 + 2 = 3
johansson
1 + 6 + 8 + 1 + 5 + 1 + 1 + 6 + 5 = 34 = 3 + 4 = 7
 
Slutresultat
3 + 7 = 10 = 1 + 0 = 1
 
Siffran Ett:
Som etta är du självständig och även självkritisk eftersom du vill vara nummer 1. Du är en mycket ansvarsfull person som är duktig i ditt arbete, vilket kommer att leda till att du lyckas att uppnå dina mål. Är målet att bli chef är utsikterna mycket goda då du har starka ledaregenskaper. Allt du tar dig för kommer att gå vägen, även om vägen ibland blir lång.

Tänk på att vara ödmjuk och på att inte köra över andra människor. Märker du att det viskas bakom din rygg bör du nog tänka efter hur du agerar och kanske visa lite mer hänsyn.

Eftersom du har höga krav på dig själv har du också krav på din älskade. Helst ska hon/han ha lika höga ambitioner som du och vara mån om sitt yttre. I ett förhållande hittar du ofta på små roliga saker, som ni kan göra tillsammans, för att komma bort ifrån den trista vardagen.

Ditt liv regeras av solen och de bästa färgerna för dig är gult och brunt.


känn ingen sorg för mig

det var riktigt tråkigt att åka hem igår. kände verkligen att det var jättejobbigt att åka därifrån. ni anar inte hur mycket jag längtar till sommaren, jag hoppas på det bästa! men nu är man hemma igen, lovet är påväg mot sitt slut, jag är genomförkyld, jag är trött och nästan nyss hemkommen från arvika. de var ingen höjdare att åka dit kl 7 imorse, spela en match och sedan åka hem direkt. men vann, det gjorde vi, hur dåligt jag än spelade. det är nog bra om jag får ta uppehåll igen, för jag känner att jag inte orkar lägga ner tid, jag har ingen lust och jag spelar apa. jag orkar inte ens bry mig om jag spelar sämst match efter match, även om det drabbar laget. då ska jag nog ge upp.. och då tänker jag inte börja igen än på några år. ni får fan stoppa mig ifall jag "ångrar" mig igen. det var på tok för tidigt nu när jag började igen kände jag.


chezzzz amiiiii

det blev en mycket trevlig kväll igår. det började med att vi käka lite god tacopaj och drack vin hemma hos lina & rasmus. när vi var mätta och belåtna slog vi oss ned på golvet och spelade alias. alexander & jag var skitbra och vann! man & fru skitbäst helt enkelt! 

sedan åkte vi in till stan och mötte upp en danssugen och glad sofia. vi gick in på chez amis där vi hamnade vid ett bord fullt av småroliga killar. vi sjöng värmlandsvisan, pratade om små olyckor och turbaner och drack lite mer vin. även fast det var trevligt där så ville vi inte stanna där hela kvällen, (vi ville ju dansa) utan vi drog vidare till bryggeriet. några killar trodde jag jobbade svart med att locka in folk. men nej. men pengar fick jag hur som helst. en hundring inne på toaletten (sist var det tjugo). 

 

snart ska jag & lina åka in till stan en sväng, sedan hem och äta innan jag åker hem ikväll. hade velat stanna tills imorgon men då ska jag till arvika. fasen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


alias och dans

det blev en sväng på stan och en fika med sofia & lina idag.

nu ska vi spela alias med rasmus och alexander, sedan möta upp sofia på avenyn för att dansa in i natten, wohu. hoppas jätten är ute och röjer : ) maha.

 

 


Jag heter jörgen och vill operera!

det blev en sväng på stan och en fika med sofia & lina idag. jag har lärt mig massor.. Rasmus är verkligen händig han.... Jag gillar vin på liten fkaska... Jag kan allt och lite därtill :)

 

ring mig sen 0706056923!

 

 

Jag gillar katter och hundar.. Sa jag att jag dansade ? =) 


i'm going out tonight with your last words on my mind

jäkla snöväder alltså! snön har virvlat så fint uppe i luften nästan ända sen jag kom hit. det är knappt så man ser alla lyftkranar eller vad de gula sakerna nu kallas. men ändå tänker jag bege mig ut i det vita. lina kommer hem om några timmar och sen ska vi träffa sofia på stan. vi ska nog göra en fika i haga, blir härligt!

sen vad som händer ikväll alltså, får vi se. antingen blir det väl utgång (inte på razzia), eller så blir det väl en myskväll hemma med lite vin, käk och spel kanske? linas kompis sanna skulle kanske hänga på oss. blir skojigt hur som helst!

 

 

 


på en spårvagn nånstans

det var helt underbart att bara strosa runt i staden. köpte kjolen jag sneglat lite på, dock känner jag nu att efter en mc chicken junior, så var den lite för liten. haha. men jaha. så nu blir det hårt. sedan köpte jag ett linne som det var ett hål i. ojoj. lyckat annis, lyckat. som tur är så har jag inte hittat något fel på väskan ännu som jag också köpte. 

 

nu är jag hemma iallafall och leker ballerina, pratar med katten (vi förstår varandra bra), nu slickar hon mig lite på hälen. annars så väntar jag på att lina ska komma hem från skolan. då ska vi göra käk!

 

jag pratade med madde förut som visst också var i göteborg, på linnégatan. hade varit kul att träffa henne men hon var bara där i buisness, haha. 

 

 

 


angus

här sitter jag, ensam hos lina och rasmus med mollan i knät och är glad! skickade iväg lite jobbansökningar igår till några BK i göteborg och såg nu på morgonen att jag fått svar från delsjömotet! (jag som tänkte skippa det stället, haha) woho, det stod att jag nog kan få sommarjobb där! ska höra av mig när studenten närmar sig. haha BK är väl inget drömjobb men vafasen, jobb - i GBG! jag hoppas :) nu ska jag ge mig ut på en promenad i snön. (jag ville bort från det vita, men självklart snöar det här också, typiskt) har nog aldrig sett snö i gbg, om inte snön på liseberg räknas, hehe. 

 

 

 


härlig prommis

har precis kommit in från en mysig promenad på eriksberg, ska gå dra ut på en längre promenad där imorgon har jag tänkt, när lina & rasmus är i skolan. sedan ska jag ge mig ut på stan på jeansjakt. såg även en snygg kjol idag också som jag ska testa. nu sitter vi och lyssnar på när personen som bor över dem hoppar hopprep (tror jag?) och pratar om när jag var liten, när jag tittade in i mormors mun och frågade varför det växer guld i hennes tänder.

 

längtar så tills jag flyttar till min syster, hon är den bästa:)

 

 


gothenburg, i came back to you

ja, då är jag alltså i göteborg! kom hit runt 12, sen dess har jag gått på stan en sväng med lina, spanat, (men inte på roxanna för henne missade jag visst) skickat lite jobbansökningar(!) och bara myst här hemma med molly :] snart ska vi väl fixa iordning lite käk också, det blir gottigt! de kom nyss hem med typ fyra stora påsar (en gick tydligen sönder, så det tog lite tid haha). 

göteborg!

wihu! imorrn är det jag som drar till göteborg, och där blir jag kvar tills lördag! så nu är det jag som ska packa! åhå, då ska jag bl.a laga lax, köpa jeans, smyga på natalie på bryggeriet kanske (haha), försöka att inte störa rasmus, träffa min man, leta efter jätten, mysa med molly och bara njuta av att inte vara hemma och ruttna!

underbart!


ska man passa på?

fundear på att dra till göteborg. typ imorrn? kommer inte kunna åka dit på säkert hela våren annars. jag har ungefär tills på lördag på mig känner jag. för på söndag, då ska jag till arvika. sen på måndag drar praktiken igång. sedan är det restaurangshow och lite mera praktik. när den är slut, är det väl helt crazy mycket saker på g i skolan. nationella prov, projektarbete, fördjupningsarbeten och massa annat. VARFÖR INTE ÅKA NÄR MAN HAR CHANSEN?
lina imorgon får du fasen se till att vara hemma om jag ringer och säger att jag är i göteborg. haha, då är jag allvarlig!

den där babi

är nyss hemkommen från elin, vi lagade en fiskgryta med saffransmak, den blev helt otrolig, såklart! nyttig skulle den vara också. efter käket så gick vi till coop, jag köpte godis (egentligen skulle jag köpa ett kanelbröd som jag smakade hos elin, men nej, godis.) och elin köpte glass och grejer till marängsviss. kul att mitt godis redan är slut. kom liksom hem för 10 minuter sedan. här går det undan för tjockisen!
 

golliwog är inte lika bra.



nej, det ska vara GULLEPLUTT. hallå! golliwog, vaaa, liksom?
Fajö fajö (fire fire).

jaha

ibland kan man bli rädd. har haft en jätteobehaglig och störande känsla nu ganska länge. är jag rädd kanske? vet inte, men förvirrad är jag iallafall. ungefär att jag inte vet vem jag är och det skrämmer mig. villl bara sticka hål i magen och låta oron flyga ut eller nåt.


it's only life

det blev en tidig morgon idag också. sitter nu här och drömmer lite, med en leverpastejsmacka, björnbärsyoghurt och kaffe. alltså, tönten som äter vid datorn. liksom, vad hände med att "äta frukost med familjen"-grejen? jo alltså, jag är själv hemma och köket är det kallaste rummet här in da house! så då är datorn min familj och tangentbordet är mitt köksbord ugnefär (kan man tro iallafall, det är kaffefläckar & brödsmulor på det) idag ska jag träffa elin och laga mat med henne. anna skipper ska visa hur det går till!


du är härlig

jag skulle inte komma någonstans utan dig min man :$ tack för att du hjälper mig och orkar stå ut med mig! jag lovar att jag ska bjuda dig på lax (och sojakorv & makaroner). jag ska även lära dig att steka ägg och så ska jag ta med mig en kaffebryggare. jag skulle aldrig skratta åt din tv.
jag lovar.


vår bröllopsdag var den lyckligaste dagen i mitt liv, min lilla hund!

show them all the beauty


för mig, för dig

det gick att tvinga fram sömnen inatt, efter att jag vaknade igår. vaknade halv åtta idag och var jättesugen på scones, så vafasen, jag bakade scones. japp. så nu är jag mätt & belåten kan man väl säga. det blev massa kaffe på det och ett glas med sån där berocca. yeho. men nu är frågan, vad gör jag nu? kanske kan titta på andra avenyn, har fortfarande inte sett förra veckans avsnitt. ja, så får det bli. sen ska jag ut på en nixilix.


godmorgon eller

hej, rolig annis här. jag vaknade nyss, har väl sovit sen halv nio typ. så HALLÅ. godkväll. vad gör man nudå? imorgon kommer mina kusiner m.fl hit och innan de kommer ska jag baka något gott som jag ska bjuda på. yes. dyttigatjejen.


loving you makes life worth living


didn't we almost have it all

i dont belong here

jag vill bort. bortbort-i-bortbort. okej att det har blivit bättre, men såren sitter i kan jag säga, de lär ju sitta där livet ut.
det är så fel, och jag vill bara kasta saker och riva ner allting, när jag tänker på den tiden. att du fortfarande inte gjort nånting åt det gör mig så jävla arg och besviken.

men hallå muntra tjejen. idag känns allt bara jobbigt, och lina har åkt hem. vill inte bo så långt ifrån henne. ta mig till göteborg. nunununununu.


Du är besvärlig, men du är härlig!



måste säga tack till min man! han vet hur man gör mig glad: ) haha

om man inte är tjock är man..? FET!

jag orkar inte lägga in några bilder från gårdagen, dator är helt galet sego.

idag har brorsan, ida, lancelot, mormor & morfar varit här och grattat mig. jag bjöd på mat och vi hade det mysigt här hemma. när de åkte hem gick jag & lina ner till bea och spelade Alias med henne, elin, lollo och anna. bra att man hänger med i svängarna alltså, haha. jag fick vin av söta lilla bea. tack så mycket: ) på onsdag ska jag & pau åka och hälsa på elin & fåren. (påminn mig gärna igen, haha) det var så längesen. fasen va ja saknar högstadiet ibland (okej. inte själva högstadiet. halå, men pau, elin & tea - de tre vännerna och anna).

annis födelsedag & alla hjärtans dag

halloj, idag är det ingen vanlig dag. nä. alla hjärtans dag & min födelsedag, huhu. när jag var liten hatade jag att jag fyllde år på den här dagen, tyckte det var så pinsamt och tråkigt att jag inte hade nån "speciell" & "egen" dag. så att jag brukade tänka att jag fyllde år i juni ibland.

idag vaknade jag upp hos lilla gomman sofia, solen lös in så fint, det var mysigt och vi käkade frukost med anki. hängde med henne hem inatt efter partajandet i örebro. vi tänkte att vi skulle på efterfest eller äta pizza, men ångrade oss sen och gick hem och sov skavfötter :] hähä, tur var väl det kanske.

det var skitkul igår, vi började med att dricka lite vin hos linnea & stoffe, sedan drog vi vidare till örebro, där resten av gänget var :] det blev en sväng på pastabaren & sedan massa dans på satin!


sofia kan konsten att koka perfekt kaffi, hihi:) fikasofia!

partaj

hej, är stressad smo jag vet inte vad idag. men snart drar jag, sofia och pau till kga till linnea för att dricak lite vin, och sedan drar vill in till örebro för att dansa loss! woho!'

har gamla lillanna hittat tillbaka?

jag är så trött, helt crazy. eller kanske inte så crazy med tanke på att jag tränat i stort sett hela dagen & ätit en massa godis på det. emallan där så tittade jag på lina när hon lagade mat. kolsvarta bacon med väldigt långkokta potatisar till mos som hon sedan gjorde, ungefär en halvtimma efter att baconen blev klara. haha. söt sister!

lill annis is back, fick jag höra idag på träningen. ganska roligt!

nu blir det sängen, imorrn blir det en hård dag för sjutton!
sofia & jag ska laga mat åt våra gubbar, sedan blir det partyparty med massa söta människor i örebro :D fasen, det var ett tag sen där i öret, haha!


body balance & aerobic

är hemma hos sofia nu efter ett body balance pass. det var härligt, fast jag har svårt att slappna av pga ryggen men det funkade väl rätt bra ändå. nästa pass är kl 1 så jag & sofia är hemma hos henne och myser med hugo sålänge : )
han biter snart ihjäl mig så vi får väl se om jag kommer härifrån hel & levande, haha.

klassbild

fett med ovärd dag kan man tycka. började med ekonomiprov (SOM JAG FICK GODKÄNT PÅ, haaaleluja!) annars då? inga direkt lektioner, men vi var i skolan från kl 8 till halv 4. hallå? vad hände. jo, vi gjrode glass. den blev så god, mattias sa att det var som att äta en bit utav himelen. vi är allt bra duktiga jag & sofia! vi.. vi.. vi.. gick igenom massa jävla onödiga saker. vi målade hela klassen på tavlan, jättefint!

efter skolan åkte jag till Som hemma och fikade med lina & linnea :D lina ska stanna här över helgen, va härligt!









saft med sofia & kaffe med sofia

efter skolan hängde jag med sofia hem till henne för att plugga lite ekonomi och dricka saft. sedan gick jag vidare till nästa sofia, som jag träffade på ekeliden för lite fika & en massa babbel om allt möjligt och jag berättade den glada nyheten att vi VISST har någonstans att vara på fredag, innan vi far vidare till örebro :) wuhu. johanna hade fixat någon lägenhet sa madde.
 


 

kaffe & marianne - alltid!

har lunch nu och sitter i datasalen med hannis och sofia och käkar marianne och dricker kaffe som vanligt. skriver ut recepten som jag självklart glömde hemma till arbetet! imorgon ska jag och sofia göra ett nytt försök med vår glass som skärde sig igår, jäkla skit alltså, men men. sånt händer.

vi gick igenom restaurangshown förut och hade vett & etikett lektion med mattias förut. vi fick veta varför man skålar, varför herrar går FÖRE damer genom dörrar ( förr i tiden i stockholm, så kunde det hända att någon kastade ut sopor och annat äckligt genom fönstren, då gick herren ut och kollade så kusten var klar. ) hehe, roligt.


pluggeri pluggeri plugg

godkvällarns! nu tänker jag inte skriva och krångla nåt mer på mitt arbete. det får duga som det är. blir väl iallafall ett godkänt kan man hoppas och vilket jag nöjer mig med isåfall. imorgon blir det ännu mera och ännu svårare plugg. vi har nämligen ekonomijävlaprov på onsdag, vilket är grymt svårt ju! men ja, sofia har sagt att hon ska hjälpa mig med det, över en fika imorgon efter skolan. det kostar att dricka kaffi med mig, haha :]


festmåltiden

hejhallå. håller på att skriva klart mitt festmåltidsarbete på matkunskapen nu. jag ska ha ett sommartema och ha laxrullar, yoghurtbakad kycklingfilé och rabarber&jordgubbspaj med vanilj&stjärnanissås på min lilla fest. inget direkt avancerat tänkte jag, för jag ska ju klara av att tillaga detta sen också. sen får man ju tänka på att det ska vara något de allra flesta tycker om, att det ska kunna tillagas till många osv. så att, det får bli denna meny för mig. ja, så att.. om några veckor ska jag laga det hära. är väl som ett prov som ska betygsättas och provsmakas sen. åhshit, kommer man faila eller? haha.

hej mitt vinterland

tja, här sitter jag med frukost och tittar ut i det mysiga vinterlandet. okej att man vill ha vår nu men hur mysig är inte den snön vi har nu, plus att solen är påväg fram. huhu.

idag har vi dryckeskunskap och alkoholhantering. efter det blir det väl lite projektarbete, sen ska jag och sofia göra glass och kokosbiskvier tror jag. och ja, efter det så blir det pluggning för hela slanten! för man måste hinna med stinas tåg, det går inte lämna in det en sekund för sent. sådan är hon. men det är väl rätt egentligen. har man sagt en tid så ska det ju vara den tiden. men åh. jobbigt. har ju knappt börjat på arbetet!

idag blir det tydligen linsfritt.. linser! komsi komsi, var är ni? :(
HEJ ONDA HUVUD RESTEN AV DAGEN.

saturday




lyxlax

sofia var här förut. vi lagade mat som vi ska bjuda boforsarna på, på fredag. det blev riktigt gott och färgglatt! jo, så vi hade det mysigt: ) nu ikväll borde jag väl plugga. ekonomiprov på onsdag och festmåltidsmeny-arbetet ska vara inlämnat på tisdag. har inte kommit igång med något utav det.

gårdagen och massa mat

nu har jag upptäkt att mammas räkmacka inte är någon bra bakfyllefrulle. hehe. hon öser på med majonäs (citronmajonäs), det var typ en stor klump med äggulor och äggulor är äckligt, smörgåsgurka, skinka. men, om man skrapade bort litervis med majonäs så gick det att äta äggvitorna och räkorna iallafall. nä. nu ska jag ta mig lite kaffi.

vi hade kul igår föressten! jag, sarah, carro och pillan var hemma hos emelie och hennes kompisar. sedan drog vi till statt och dansa hela kvällen. när vi märkte att klockan hade dragit iväg så åkte jag, sarah och jimmy till viking och tjocka oss med pommes och pirre och ketchup. japp. ketchup. höhö. men vadå, jag har ju hamburgedressing på pizza. hehe. när jag kom hem slank en leverpastejmacka ner också. alltså hallå.

om två timmar kommer sofia hit, vi ska laga lyxmat ;D

men MATBLOGG.COM eller! åh. jaja.


party

hör och häpna, jag ska ut ikväll. på STATT(!) med sarah och några till! haha, har seriöst inte varit ute i kga sen oktober kanske? men man kan ju inte sitta här hemma och ruttna framför melodifestivalen och tjocka ännu mera godis idag. hehe. nej, men är taggad nu faktiskt : )

imorgon ska jag & sofia prova laga vår meny som vi ska bjuda boforsarna på, på fredag :)


plugga vidare?

är sugen på att söka till bartenderskolan i göteborg någon gång.

* Bartenderutbildning
* Flairingutbildning
* Serveringsutbildning 
* Barmästarutbildning
* Vinutbildning
* Baristautbildning

jag vill lätt ha en bredare utbildning. vill bli kung i baren! tjoho. alltså, ibland känner jag verkligen att jag ångrar att ja valde att gå hotell och restaurang. men när jag tänker efter så.. gör jag verkligen inte det! tycker det är så jävla kul egentligen och jag vill ärligt talat inte sluta skolan. haha. nörden. så att man kanske ska ta och plugga vidare? och då står det mellan att plugga till bartender eller den dära caféutbildningen som jag och sofia hittade! något kockjobb är nog ingenting för mig, tyckeer inte ens att det är roligt att laga mat, så någon matutbildning kan jag ju glömma. skulle aldrig palla att lukta matos resten av livet :p
 


vänd på koppen lille vännen!

nu har de åkt alltså, mysargänget! (maddis, sofia, helen och "ylva") vi började med att åka runt i lille byn för att köpa pizza, godis och sådant. vi typ dog där i väntan på pizzan och började gnaga på saker för vi var hongriga. mycket hongriga. tillslut kom vi hem, käkade, pillades och bjöds på pizza, spillde kaffe (!!! sofia är klanten) och sedan slog vi på ping king kong kingen, king kong kingen, king ping kingen eller va fan filmen hette! haha, lite smårolig, dyster och konstig. vi fattade den inte riktigt. när den konstiga filmen med pappa i huvudrollen var slut så spelades det kort och töntades lite. vi spelade finns i sjön, poker och vänd tia medan vi lyssnade på lite fin musik. ja, den var fin! tamdatamdatam.

här bjuder jag på lite loliga kort. hahaha misslyckarna!














har lime

hade visst ställt klockan lite fel imorse så jag missade svenskan, attans eller? hehe. nja. rätt gött, började dagen med att käka frukost i skolan, duka upp i matsalen, och i väntan på att gäster skulle komma hade vi "hälla-upp-dryck-övningar". sedan strömmade gästerna in och det var bara att börja servera. mattias tyckte att det här var min bästa servering nånsin, haha, jag var så duktig. så det är ju härligt! ja, men det gick faktiskt riktigt bra för alla oss idag tyckte jag, trots att det var snålt med mat! :]

nu väntar jag bara på att det ska bli kväll och att mina mysare kommer hit! pizza, film & spela kort är grejer det! wihu :)


svenska språket

jag har hört att vi ska ha "muntlig meny" imorgon på serveringen, eller vad man ska kalla det. ohmama, jag vill inte! kanpankor hit och kanpankor dit säger jag bara. alla former av redovisnigar går åt skogen för mig. jag tappar bort mig, blir nervös, vänder på ord, gör bort mig, glömmer saker m.m. och är det någon som har bra ordförråd så är det väl jag. "öh, eh, va, åh, asså, mm, japp, aa, ehhää, vahetere, jaha, men, aha, vadå, typ, oså, sen" är väl mina mest använda "ord" och när jag ändå är inne på sånt där så hatar jag krångliga och svåra ord. jag hatar svenska. jag är så dålig. det var så bra när man var liten och hittade på egna språk titt som tätt. japp. tur att jag har paulina dumbom iallafall som förstår mig ;D


dumbomen och jag

riktigt nice

det blev ingen träning idag, städade istället och sen kom elin hit en stund. snart ska angus ställa sig och steka hamburgare, åh, jag dregglar alltså. är riktigt sugen!


det var samling

med lite kaffe och en kokos&lime muffins sitter jag nu här och väntar på att baywatch ska börja. funderar på att skippa träningen idag för att istället ägna mig åt städning och projektarbete. kul människa, men det behövs göras kan jag säga. träffade sofia förut på busstation, det var världens samling där, helt galet. det kom in gäng från alla håll, en konstig och väldigt glad gubbe kom in och klappade händerna, och alla hörn var upptagna. där satt vi, i mitten och skrattade lite åt människorna. sen sa vi hejdå, ses imorrn och jag tog den blåa bussen och hon den gula. blir mys imorrn! katten, gullan, mcpeddo och villduhachips-helen kommer hit, vi ska göra pizza och kolla film. MYSPYS.


tänk er pau istället för kajsa, så har vi gänget här på bild! höhö

Her eyes are underneath the ground


den här låten gör mig helt ledsen men den är så fin.

inte långt kvar till restaurangshowen

äntligen är hygienprovet avklarat, men det var väl ganska simpelt egentligen. annars fortsatte vi att förbereda inför restaurangshowen idag på serveringslektionen, det veks ännu mer rosor och det bankades och skärdes i dukar. längtar faktiskt till restaurangshown detta år. det ska vara filmtema. ska bli kul att se hur vi kommer se ut det här året. hoppas vi slipper bestick i håret bara! hard work, blir det garanterat! men det blir kul. kommer hålla på med det där ända från måndagen tills lördagkväll. sen blir det väl ut och skaka rumpa för att fira att det är över, om man nu orkar det! men det gör vi ;)

föresten så undrar man lite på som har stoppat in en hamburgare i en dator på skolan? hahahahaha härlig person det där!


jimmy på RS förra året :) haha

I guess that’s just the way this story goes

hygienprovet får gå hur det vill imorgon. borde väl kunna det mesta kan man tycka! haha, snacka om att stina har dragit ut på tiden. vi läser inte ens hygien längre. när skulle vi haft provet från början? oktober, eller när var det? mormor stina (& robban) är nog fasen latare än eleverna själva måste jag säga :p
 åh, onsdagar är verkligen den träligaste dagen på hela veckan. hoppas jag råkar försova mig imorgon och vaknar upp på fredag eftermiddag, för då blire mys!


hannis och skolans bitch haha

en hand i himlen

på tranchering/flamberingslektionen gjorde vi dukar och vek rosor tills restaurangshowen. mina rosor höll inte för fem öre och alla bara klagade på att jag skärde för små hål i dukarna, haha. segannis.
annars har jag & krabban planerat våran meny till boforsarna och jag har även kommit på vad jag ska ha på min festmåltids-meny.
efter skolan drog jag till kulan och fikade med coolingen sofia som hade en del att berätta, haha. 

  


sofiorna!

i fly like paper, get high like planes

jag längtar efter sommaren. jag vill fiska. varför vet jag inte för att jag tycker det är töntigt, tråkigt och läskigt. saknar att klia sönder myggbett, doften av grillat & regn, äta frukost utomhus, hallon och andra saker man förknippar sommaren med. det är så jäkla kasst med snö nu. men snart blir det grönt.


sjokolade

dryckeskunskap, ansvarsfull alkoholhantering och mcdonalds har väl dagen bestått av ungefär. efter skolan följde madde med mig hem och jag hjälpte henne med hennes projektarbete, så nu hoppas jag på lite grekisk mat eller något ;)

fick lite norsk choklad av pappa igår som jag nu sitter och mumsar i mig. de har god choklad där borta om ni inte upptäckt det.


så kan det gå

hahaha, vilken tabbe!
nu ska jag vara arg resten av livet. hejdå töntar!


hej jag heter nalle puh

jag önskade idag att jag hade hetat nalle puh. det var en i motståndarlaget som presenterade sig själv som nasse. jag kunde inte sluta skratta åt det. så trött var jag.


tre timmar bowling

tryckte i mig lite frukost imorse, för att sedan dra iväg till karlstad för dubbla bowlingmatcher.
fick stryk i första matchen, men i den andra dängade vi skiten ur dom. jag höll på att dö av smärta (har en blåsa mitt i handen, nagelbanden är helt trasiga och jag har fett ont i ryggen), trötthet och hunger men hade visst bara tio kronor med mig, och det fick gå till kaffe. sedan fick jag gå från nobel till stan, kändes fett ovärt och sitta där och vänta i en halvtimma. gick väl och vinglade lite där men tillslut kom mamma. nu har jag äntligen kommit hem och tryckt i mig paj & sallad. det satt FINT.

ja, men det var tufft. tycker synd om resten av laget som hade match i linköping och sedan i kumla. fasen, först blev deras första match framflyttad, och i kumla måste de spela i två omgångar, eftersom de inte har tillräckligt med banor! wohu det blir en jävla HELDAG för dom!

idag ska jag till pappa, som kommer hem från norge idag.