why do I want you, now that i can't have you

I admit that I realized too late
I was scared and I didn't think straight
But you're a fucking liar
I don't believe anything you say
You can't force your love on someone
And then just walk away

You can't walk away like that


okej, EN låt till. BARA EN. den här har jag suttit och dunkat typ hela dagen. tycker den är asball.


let the sun shine in

slänger in en till låt. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ jag älskar första killen. har sagt det förut och säger det igen! haha töntannis


gulleplutt



Du är besvärlig, men du är härlig!
Du har nånting som tänder mig,
En aning mullig, men jättegullig

feting tjurarn

vilken fet seg lördag.. vaknade kl 10 av att mamma klampade in i mitt rum, hon frågade ifall jag ville med till kristinehamn. hade man något val eller? jo, det hade jag väl egentligen. men, ja. jag hängde med ändå. hon tittade på bilar i typ en timma. jag satt i bilen och tjurade som en liten grinig jävel för att jag hatar bilar och lukten i såna där bilaffärer. but mama wants a new car.

vad gör jag idag då? inget partey idag heller, för att jag ska upp tidigt imorgon. har dubbelmatch i karlstad på morgonen. annars hade väl det varit ett alternativ. (idag fyller föressten linda 18 år, grattis :D) kan väl plugga lite hygien kanske. jippi yo jippi yey..
  


 

jobbiga favoriter

men härligt, sofia & jag ska starta en radiostation! vi ska sända live från kulan, det blir GREJER det! rapportera om dåligt kaffe, otrevliga gubbar och griniga tanter, sjunga lite, dricka kaffe (kaffe är ju grejen) och så ska vi INTE spela samma låt två gånger som de nyss gjorde på lugna favoriter. (är jag inte rolig föressten som lyssnar på lugna favoriter, en fredagkväll? hähä)


anna var det va?

skriv ditt namn med lillfingret: anna
skriv ditt namn med armbågen: annaz<
skriv ditt namn med pannan: qwhnjujnhqA
skriv ditt namn med foten: ASNN AS
Skriv ditt namn med näsan: Anna
skriv ditt namn med örat: Dw vdx
skriv ditt namn med munnen: anb nbaz<

det var lättast att skriva med näsan, faktiskt. hehe. känns bra, att även den fule kan vara till lite nytta ibland. tack för att du finns, söta lilla näsa.

the cucucugels

vet ni hur jobbigt det är att bära upp en 3-bowlingklotsväska uppför ca 60 trappsteg? DET VET JAG!

jag & annika var matchvärdar idag alltså för a-lagets framflyttade match. men tror ni inte att lill-anna var lite sen eller? jovisst var jag det! men det gjorde väl inte så mycket tror jag, ingen som blir arg på lillannis inte! maha :] men ja, de spelade riktigt bra iallafall! 16-4 blev matchen, vilket är apbra!


hahaha. den ända bowlingbilden jag hittade. det var iallafall i hagfors på ett bowlingläger för kanske sex år sen?
johanna, joline och jag.

partö

JAG VILL OCKSÅ UT OCH PARTAJA.

( men black jack är inget för mig )
( och jag är ju sjuk )
( och jag ska vara matchvärd ikväll )
( och jag mår illa för jag proppade nyss i mig godis )
( och .. listan kan göras lång )
( och, jag vill ut i örebro )
( punkt slut.. mmm. punkt. )


hovmästarannis

imorse kom lancelot och broder hit och käkade frukost. de ska till uppsala idag och sova. haha. japp. sova va det ja. i skolan tvingade mattias iväg mig till skolsyster idag för han tyckte att jag skulle gå hem (jag va tydligen varm), men efter många om och men så blev jag kvar ändå, och var hovmästare för denna dag. men ja, jag är väl lite sjuk kanske. nu vill jag gå och köpa godis. ikväll ska jag vara matchvärdinna, och sen ska jag INTE bada badtunna. näe.

att vara hovmästare = inte få någon mat. knappt iallafall. så nu blir det bullar. huhu:]


( 1 3 1 d a g a r k v a r ! )

i was wet wet wet

var lite osäker på ifall jag skulle gå till skolan idag, har så jäklarns ont i halsen. låter som en alien ungefär. men jag pallrade mig iväg tillslut ändå. vi hade bara samhäll och religion, så dagen gick ganska snabbt. efter skolan hängde jag med hanna till trafikskolan och "hjälpte" henne lite. haha. och när klockan närmade sig halv två gick jag till stan, köpte ett par skor, hahaha, ett par hela skor haha. tack gode gud. sedan kom lille sofia och vi drog till kulan för lite kaffe! :]


haha, funny bild. va gör man med tungan liksom? "smaskens" typ. haah

jag gillar frukost helt enkelt

hejhej, ätarn här! jag borde lära mig att äta riktig MAT. imorse åt jag en äggsmörgås, yoghurt och kaffe. i skolan åt jag.. lax var det va? ah, lax och sallad åt jag. (och marianne godisar & kaffe). efter skolan åt jag fil och flingor, kaffekaffekaffe, en macka med LEVERPASTEJ och gurka (jag spydde ej, haha det var gott ju), tre bullar, en massa jäkla vindruvor, två riskakor och godis.

är det jag som lever som om det vore morgon hela dagen eller?


det gör ont i knänen!

jag kan varken svenska eller engelska verkar det som. vart hör jag hemma egentligen? det är så förvirrande med språk tycker jag! om någon utländsk kommer och beställer av mig tänker jag spela döv. då får de nöja sig med en kall cola. haha. vi skulle översätta menyer till engelska idag och redovisa inför klassen. mattias hjälpte mig och läste varrannat ord. "lemon.. lemon.. lemon.." "eh.. chocoLAD" haha hatar engelska. "with white".

idag fixade jag & sofia praktikplats på masten. fast stina tycker att jag är för mesig för det stället. haha, men hanna va ju där ;) jaja, men nu får vi se ifall jag ser mattias på hockeyn som jag INTE ens ska gå på. ska bli spännande, hähä.


sömnig pluggis

somnade igår när jag precis börjat plugga religion. grattis anniiis. älska mig själv. mja, så jag gick upp kl 6 imorse och började plugga, sömnig som jag var. fick häva kaffe för att klara av att ha uppe ögongen. nu så ska jag snart pallra mig bort till bussen.

idag är det världens segaste dag. samhäll, svenska, religion, näringslära och servering! 8.35 - 16.20 eller nåt sånt. JIPPI!

the truth

tio sanningar om mig

1) jag är rädd för maskar, sniglar, grodor, fiskar och fåglar.
2) jag tycker att korv är vidirgt. lukten, smaken, konsistensen.BLÄ!
3) jag får ångest bara jag tänker på framtiden.
4) har konstiga tvångstankar.
5) brukar säga/tänka konstiga ord /sätta ihop ord (typ makrillslampa, vem säger sånt liksom?)som inte alls passar ihop för mig själv och vara stolt över att jag säkert är den enda personen i hela världen som säger just DET ordet just då, kanske tom den dagen!
6) jag älskar äggmackor och hallonsylt & kebabsås (jättegott på rostade mackor, bara så ni vet!) och skulle kunna äta sylten och kebabsåsen till det mesta tror jag.
7) kaffe & öl är mina favoritdrycker. jag gillar inte dricka.
8) är alldeles för nervös utav mig och hatar att prata i telefon.
9) om jag ser ett löv som faller ner så MÅSTE jag trampa på det, eftersom jag är den första personen som trampade på det lille lövet. då känner jag mig speciell!
10) jag är rädd för att åka bil (tror hela tiden att min stund är kommen ungefär), därför vill jag inte ha körkort, så sluta tjata!

såå, nu vet ni det!


big and chunky

idag övade vi på att göra hovmästarsås i matsalen, som vi ska kunna göra inför gäster, på serveringen. stod med en vagn och vispade ihop såsen på mindre än två minuter. min blev helt perfekt fick jag höra ;) annars idag höll vi mest på med vårt fest måltids-arbete, och sen hade vi hotell, där stina skickade hem oss en halvtimma tidigare, denna vecka också, haha. och det är inte ens henne vi har i hotell. stackars robban. i vår blir det studiebesök på nåt hotell i karlstad, vi stänger restaurangen en fredag och drar dit, käkar och så ska vi göra också. blir kul!

idag ska jag plugga islam som vi har prov i imorgon och göra ett svenska arbete som jag inte ens påbörjat, som också är tills imorrn!


"gå hem med er nu!"

a lover or a friend

jaha, har inte skrivit sen jag var i göteborg. kom hem runt klockan nio igår kväll. var en halv minut seriöst från att missa tåget. om ens det. haha. så jäkla typiskt. först missade vi bussen, sen när väl nästa buss kom så gick den självklart SÖNDER! halluuuu? panik ungefär. men ja, vi såg en annan buss så vi sprang ut ur bussen och fick alla passagerare med oss ut och in på den bussen och hann PRECIS i tid till 18.02 då mitt tåg gick! haha lite kul.

idag vaknade jag upp med världens halsbränna, håller på moch bränns ihjäl fortfarande ungefär. (sen har jag nog åkt på någon form av nackspärr också) men ja, det var skola som gällde idag iallafall. dryckeskunskap, prov i alkohollagar och projektarbete.


snart fyller jag år igen! hur bliiiiiiiirde? hoppas på pasta ;) haha

det bor en jätte i staden

nu är vi hemma från stan. vandrade runt lite på avenyn, vasa och i haga i det fina vädret. kändes verkligen som att våren är nära! sen träffade vi sofia igen för en fika. haha köpte värsta töntkaffet. vi visste inte riktigt vad det var, men det slank ju ner ändå. det var mycket roligt folk där. vi såg bl.a en jätte (det kändes som om vi levde i en minivärld), en kille som snubblade i trappan, en adam alsing look-a-like m.m.

sen blir det vlä att plugga alkohol-lagar på tåget. wihu. tror nog att vi har prov imorgon.

JAG VILL INTE ÅKA HEM!


sista dagen i göteborg

gick upp klockan åtta idag för att lina & jag skulle baka bröd. tog lite tid men det blev jättegott, det var värt att vänta på ;)
nu håller jag på att boka tågbiljett, åker hem kl sex ikväll. nej, nu ska vi väl dra till bussen. vi ska gå en sväng på stan igen!  kanske drar till haga igen, det finns så mycket mysiga affärer där:)

ååh, va sugigt att åka hem! längtar helt galet tills jag flyttar hit, ska verkligen göra det. i sommar!


fikat i haga

idag vaknade jag & sofia upp hos lina & rasmus och var ganska sletna, drack kaffe, käkade stekt ägg som mer liknade pankaka och fixade iordning oss, sakta men säkert ungefär. lina, sofia & jag åkte sen in till stan där vi tre fikade i haga på ett mysigt café :] sen gick jag & lina en sväng på stan. hittade en tröja på monki.

sen åkte vi hem och handlade till tacos och fruktsallad. 

 

haha sofia drack cappo, haha, "vadå?"

sov brevid molly förut. myskatten!


göteborg

igår kom jag runt kl 4 till göteborg, åkte hem till lina, rasmus & molly och käkade pizza! sen åkte vi och mötte lille sofia och vi drack lite vin och gjorde iordning oss för kvällen.

 

jag & sofia hos linas kompis carro i världens jäkla lägenhet i vasastan.

 

pooosar självklart!

 

vi drog till bryggeriet där rasmus, alexander och crisse också var.

 

haha töntarna på toan. jag hittade pengar, göttgött. det var kasnke lite sliskigt folk där. haha killen i trappan. gubbe på dansgolvet. en tjej från brasilien som ville vara med oss, pinsamt, men hon hade ju tappat bort sin kompis. haha. rolig.

 

sofia, brasiliens kompis, brasilien själv och jag. haha.

 

rasmus & lina

 

sofiero & lilli annis

niccolo, misshandlade annis och min man alexander

kom väl hem runt 4, käkade paj, godis & chips. här säger sofia & lammet godnatt! haah söta

 


imorgon bär det av!

har fortfarande inte packat klart än, får sån ångest så vill bara åka och lämna allt hemma ungefär! kommer ner kl 4, då drar vi och handlar lite behövliga saker, drar hem och frässshar till oss lite, käkar pirre och så och sedan kommer sofiero till oss. (sofia)

ska till skolan imorgon innan. måste redovisa min bok på svenskan. kommer väl få redovisa inför hela klassen, skulle inte förvåna mig. monika är tusen gånger värre än hitler-kerstin som vi hade i so på högstadiet. så att, om jag får redovisa inför hel-klass, så fejkar jag en död och försvinner lite tidigare till göteborg tror jag! så får det bli!



pusss pusssss ha det så bra i diggaförs!

technologic



jag har haft ganska så tråkigt idag. ska lära mig hela den här låten utantill har jag bestämt mig för. INNAN imorgon. då har jag något att syssla med iallafall. huhu :) ska kunna sjunga den i sömnen!

Buy it, use it, break it, fix it,
Trash it, change it, mail - upgrade it,
Charge it, point it, zoom it, press it,
Snap it, work it, quick - erase it,
Write it, cut it, paste it, save it,
Load it, check it, quick - rewrite it,
Plug it, play it, burn it, rip it,
Drag and drop it, zip - unzip it,
Lock it, fill it, call it, find it,
View it, code it, jam - unlock it,
Surf it, scroll it, pause it, click it,
Cross it, crack it, switch - update it,
Name it, rate it, tune it, print it,
Scan it, send it, fax - rename it,
Touch it, bring it, Pay it, watch it,
Turn it, leave it, start - format it.

är lite sjuker

självklart har jag feber. eller ja, så illa är det inte, men feber har jag. ååhh. ska bli bra tills imorrn! stannar hemma idag och proppar i mig massa frukt och grönt te, det ska ja göra! (och muffins) blöhö, ja hatar att va hemma. faktiskt. saknar katten, krabban, gula kycklingen och hästen :( haha, roliga.


HAHA jag (ansjovisen), katten, krabban och hästen


häst hanna blir attakerad av våran egna mormor


hahaha söta soppan


HAHAHAHA är vi typ charmiga eller vad? vi var så seriösa, haha vi ska fortfarande ge IGEN, en vacker dag ;)

bake a cake



har precis bakat kokos & lime muffins!

palla om jag blir sjuk nuuu

hade nästan tänkt stanna hemma idag, kände mig småkonstig när jag vaknade. men drog iallafall till skolan och var med på samhäll. efter det orkade jag inte mer. bara för att jag har har klarat mig så längre från att vara sjuk nu, så kommer jag säkert bli det nu, när jag absolut INTE vill vara sjuk. kommer väl vakna upp med världens feber på fredag. skulle absolut inte förvåna mig :( min vanliga tur!

när jag kom hem tittade jag på kärlek på menyn, den är så sorlig tycker jag. sen så har jag precis ätit lite pankakor med massa hallonsylt. typ öste på. mm så ska det vara! hallonsylt är livet!



soppis poppis var tillbaka idag iallafall :D

million miles away

idag var det  rätt soft i skolan. vi hade ingen lärare första timmarna, vi satt och "plugga" på vårt festmeny-arbete. annars hade vi hotellprov. gick väl kanske inget vidare, men hoppas att det räcker för ett godkänt iallefall! slutade halv tolv.

efter skolan följde jag med hem till sofia l, vi busade lite med hugo :] hittade en "utbildning" (eller vad man ska kalla det?) inom café & kallkök som verkade askul, i göteborg!

sedan blev det en fika med sofia h på kulan. det är alltid så konstigt folk där när vi fikar. haha, det är kul. fantiserade om hur roligt det skulle vara om en tant i rullstol skulle glida nedför "rulltrappan" där utanför kulan. haha. vi drack en massa kaffe och pratade om jobbiga blåmärken och om hur våran fredag i göteborg ska bli! vi ska först till ett ställe som heter victoria, och sedan dra vidare till razzia är det tänkt. sen ska hon hänga med oss hem och sova hos lina & rasmus. blir mysigt! :]


sofia nr två och jag själv.

kändes ganska ovärt

jag gick upp kl 7 imorse för att plugga som en galning till provet om alkohol lagar eftersom jag aldrig direkt orkade plugga igår. kom till skolan runt halv 10 och fick reda på att mattias (läraren som vi skulle haft i dagens alla lektioner) var SJUK! inställda lektioner alltså. inget prov. nada. då slängde jag vantarna i väggen och blev sur. man orkade ju inte åka tillbaka hem heller, när man pallrat sig dit. så jag, hanna & kalle gjorde projektarbete i två timmar. blandade en smarrig kokos & ananas smoothie och räknade massa kalorier. så vi fick lite gjort iallafall! härligt det! :]

idag fyller min mormor år, så ska gratta henne om någon timma!


vi lever nu

imorgon har vi prov i ansvarsfull alkohol hantering. om alkohollagar. men alltså, jag orkar inte. vi kommer väl säkert få ett nytt jävla häfte i dryckeskunskapen imorrn också som vi ska sammanfatta. på tisdag har vi hotellprov, på onsdag ska vi redovisa boken vi har läst. sen har vi tusen grejer till. vem pallar? jag vill bara gräva ner mig ett tag, låta massa småkryp tränga sig in i hårbotten, bli uppgrävd igen och sen raka av mig allt hår, antingen för att det kliar så fruktansvärt eller för att bli ful. livet kanske blir enklare då. "heeej ägg" ska jag säga till min spegelbild. och så ska jag låta någon klippa sönder mina gummistövlar för att jag dör ändå inte, av alla radiovågor eller vad tusan det heter, som svävar runt i luften pga alla mobiltelefoner och en massa sånt. gummistövlarna skyddar mig inte ändå. jag känner ingen skillnad. Vi lever nu. Sen är vi döda. Det finns ingenting att vara rädd för.

vart får jag allt ifrån, kanske du & du & du undrar?


the winner takes it all

idag hade vi match mot nåt karlstad lag. vi vann med 17-3 så det var ju härligt! första gången på en lång lång tid som man inte kände sig värdelösast i världen också. det var ju härligt det med! lill anna kan va bra ibland hon också!

hahaha, för några somrar sedan hade jag ett svullet ben & fot..
är det jag som är lite överkänslig mot insektsbett, eller vad tror ni? ganska klent va?


i feel glad when you're glad



ska väl försöka sova nu, fett med ovärd kväll måste jag säga. imorgon lämnar jag detta bo och flyger eller åker bil (tråkig, jag vet, skulle varit roligare att flyga) till nästa bo.

what if i ain't got you?

idag mår jag lite sådär. är jäkligt uttråkad men det finns inget att göra ju. eller ja, det finns det väl.. men jag är väl tråkig, lite småsur och kanske irriterad på samma gång. ibland kan det ju vara så. ingen tv har jag heller. så vad fan ska man göra? plugga kanske. på en lördag kväll? tjohej va roligt. verkligen. alkohollagar? nja. hotell? eh. nää va? hygien då? men skulle inte tro det!

lancelot har sovit här inatt, så har väl mest lekt med honom idag. vi roade oss med att kasta upp en tröja över kylskåpet hundratals gånger, leka med dinosaurier och proppade i godis i deras munnar, äta kakor, prata om papegojsjukan och lite sånt där. 
han är så mysig, lilla lotten potten.


I know I´m wasting my time

vet att jag är töntig men jag älskar den här låten, mahaha.
 

 

mys i lingonskogen

äääääälu, är väl hemkommen från lingonet för ett tag sedan. (lingonet är sofia l föressten). det sjöngs singstar (även opera och annan finsång), spelades kort, töntades, stördes, skrattades och åts en massa godis, muffins, paj och chips ungefär, och det dracks även god bål (vatten och grapefrukt).


jag & sofiero ska alltid sitta nånstans i ett hörn och störa (!!!!!!) andra snälla, rara människor.


pangan & jagert myyyyser litte vaaaaa


maddis typ hatöööör när vi störar oss så hon kasta kuddar på oss. wöööööh, war! ( vi fantiserade också om hur det skulle vara att göra magplask från sofias balkong i "poolen" nedanför. )


lille hääännis bara fuskar på tecknet heeeela tiden! såg dig allt! maha


en del av lille gänget va, hahaha ALLTID GÄNG KORT.


darLINGON sjunger för fulla vatten&grapefrukt-bål-muggar!


"maddsoooooon, ja fattar inte.. vilken knapp? va händer liksom? eeee" haha gomsan byter skiva. hon var ungefär lika duktig på att göra det som att jag är på att säga "en kall cola" på teckenspråk. hahaohoh


björn & benny är igång som vanligt ( nästa fredag blire att dansa på träggårn i göteborg har vi bestämt i likadana kläder, på olika dansgolv, och en fika nån dag till veckan men det var väl inget ovanligt ).

äntligen mysfredag!

idag var det svenska och sedan kök som gällde alltså. jag gjorde en vegetarisk lasagne, hade brödkrig med sofia, flamsade runt lite och ja, så gjorde jag inte speciellt mycket mera.

om en timma kommer pangis hit och hämtar mig, så åker vi till karlskoga och köper lite godis, hämtar sofia h & madde och åker till sofia l för att ha det mys ikväll! :]
 

 

pau och jag vaaaa

anniss säger:

hör av däj vaaaaa

Paulina säger:

dä görjaaaaa ;D

anniss säger:

näru veeeeet

anniss säger:

hshhs;F ögtt

anniss säger:

;ME BRA JA SKRIBVER

Paulina säger:

aaaa hihihihi

Paulina säger:

ohoho

anniss säger:

HAHAHA

Paulina säger:

JA DE HGÖRU

anniss säger:

HAHA du em

anniss säger:

orkakr ej

Paulina säger:

HAHAH

Paulina säger:

GÅ I LÄGG DIG

anniss säger:

tämk po, en som lär sig svenska slukke läsa det hära hahahhaa

anniss säger:

han skulle tro vi prata danska

Paulina säger:

HAHAHAH

Paulina säger:

typ

anniss säger:

MJA

anniss säger:

hahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaa ska svpa

anniss säger:

elelr släa

Paulina säger:

GONATT GÅ NU

anniss säger:

L Ä S A

Paulina säger:

OIRKAR INTE ME DIG

anniss säger:

JO

anniss säger:

bvockca mig då

anniss säger:

mpohahaha


alltså charmiga, ibland blir aj så trött på din pangis.
(orkar itne ändra för ja vet att hon fattar att det ska stå "ja" och "dig" där i meningen)
(och "inte" i den)
föressten så vågar hon inte blcoka mig. HA! pangusen.
(sen så kan jag föressten itne danska så ja vet inte ens om de är likt)


känns ganska trögt nu

känner mig lite smått konstig i kroppen, lite småsjuk sådär.. ( åh kan inte bli sjuk nuuuu )
träningen var väl ungefär megatråkig. det gick dåligt, alla var borta kändes det som och det va jättetyst.

imorgon är det kök för min del, vilket är tråkigt. kommer aldrig jobba i nåt jäkla kök. eller ja, inte med att laga mat i allafall. får hålla ut.
imorrn kväll ska jag, pau, sofia h, maddis och hanna hem till sofia l för en myskväll! :] blir nog riktigt roligt! vi är mysarna ju!


tågbiljetten är bokad!

japp, så nu åker jag alltså till göteborg nästa fredag, är framme vid fyra ungefär. så jäkla roligt! :] det känns som det va evigheter sen jag var där, fast det var i december.

idag hade vi bara två lektioner, religion och svenska.
nu ska jag proppa i mig alvedon för det känns som att jag har gått och släpat huvudet på gatan ungefär. tungt.


extra sovmorgon

va gött, idag slipper vi samhäll pga någonting, så vi börjar kvart över tio och har bara två letkioner idag. efter skolan ska vi fixa lite med projektarbetet och senare ikväll har jag träning. och imellan det ska jag försöka mig på att beställa en tågbiljett till götebööörg, höhö. ska åka kl två nästa fredag! ( nu blir stina glad, jag kan va i skolan till kl tolv iallafall. wohu ) åh, va jag längtar! :] på tåget får jag väl plugga. har ju sjukt jävla mycket prov och dylikt nu. stort hygienprov, islamsprov, ekonomiprov, prov på alkohol-lagar, hotellprov, svenskaredovisning, matkunskapsarbete, sofia & jag ska göra en egen meny och laga till den och fixa till boforsarna, projektarbetet, och alla prov är innan sportlovet! alltså, HELT GALET!! plus att vi måste hitta praktikplats!

nu blir det kaffe.


72 smurfar

nu har jag precis ätit upp min älskade äggsmörgås och en massa kaffe. det behövdes kände jag! när jag kom till busstationen efter att jag hade slutat skolan, hittade jag inte min ipod, och kom på då att jag hade lagt den över mitt skåp. så det var bara att traska tillbaka, man vill ju inte riskera något när det smyger runt en tjuv på HR..  men men, ipoden låg iallafall kvar där, ensam och rädd.

onsdagar är alltid sjukt sega. samhäll, sv och religion, näringslära och servering c.
på serveringen hade vi servettbrytnings-prov, hade "smurf-plockar-tävling" (plockade champinjoner, tappade vi smurfarna på golvet så dog de, såklart, gällde även om vi "gafflade" dem) och övade på att servera de små smurfarna och vatten med fatservering. haha, fett svårt, men kul faktiskt.


eldat lite i skolan

idag på serveringen flamberade vi för första gången, kändes lite skumt till en början men det var rätt häftigt! annars hände det väl inget direkt speciellt. vi tittade på DH på lunchen och hotell sög som vanligt.
efter skolan åkte jag & sofia till örebro en sväng :]

nej, nu blir det att kolla klart på top model och efter det börjar ju äöntligen andra avenyn :D


det är mycket nu

vi ska göra ett stort enskillt arbete i matkunskapen. vår egen festmiddag typ. jag ska tex ha en vårig trerätters meny. sen ska vi tillaga den om några veckor. ah shit. vi har så sjukt mycket saker nu på g så det är inte klokt.  men snart är väl den här lektionen slut, då är det dags för hotell, sen bär det iväg till örebro med sofia :)


godjävlamorgon

gäsp & suck, sitter här och segar med massa kaffe men borde väl egentligen göra mig iordning. inatt sov jag knappt någonting alls, var tvungen att sova i mammas säng inatt för att hela mitt rum ungefär står på min säng och rummet är inte klart än. mammas säng är iallafall inte mjuk på något sett. herrejises. sprang mest uppe halva natten, skrev klart vin&mat-sammanfattningen och åt en munk. så att hey trötter-annis. snart är det skola, den mest jobiga dagen och efter det ska jag ju till örebro med min lilla krabba.

idag börjar vi med nån ny servering lektion också, spännnnnande ..

vi satte oss ner på ett café

när jag var påväg till bussen efter skolan fick jag ett sms från fikasugna sofia. drog istället till stan och träffade henne en stund, satte oss på kulan och drack kaffe, spanade på gubbar och skrattade åt folk ungefär :] haha. det satt sig två tanter i bordet brevid oss, det var verkligen sofia & jag om 50 år ungefär. hihi, mysiga. hon ska till göteborg samtidigt som mig, så vi har bestämt oss för att träffas för att fika där nere också, (såklart) man kan ju inte bara fika på kulan, haha :] så det blir mysigt!

sen åkte jag hem till mamma och kollade in mitt nytapetserade rum, vitt och fräscht! sen drack jag lite mer kaffe & åt en munk.
 

blåsiga måndag

just nu sitter jag i bibblan med lilla hanna och gör lite projektarbete. nu jäklar ska vi sätta igång och jobba hårt, för vi har väl varit lite lata första terminen kanske? hehe. ja så nu jäklar! och du med kalle, huh! hard work! :] så jag slipper ligga sömnlös av panik på nätterna, höhö.

annars idag har vi haft dryckeskunskap och ansvarsfull alkoholhantering.


a lot like love

sitter och smäller i mig en massa nötter nu och tittar på a lot like love. imorgon är det skola som gäller, på tisdag ska jag till örebro med sofia och på fredag blir det mys. det är väl ungefär vad jag har planerat denna vecka.

lär väl aldrig somna idag. för det första så är jag själv hemma, för det andra så sov jag länge inatt och för det tredje så är jag proppmätt & illamående.

nej, back to the nuts and the movie.

där rör dom på fötterna och svänger på höfterna

Är otroligt sugen på att åka ner till i Göteborg över en helg, bara glida runt på stan, mysa på nåt cafe och bara ha det härligt med syrran! :] Antingen den 23 eller 30 januari. Inte bestämt än, men den 23 passar bäst tror jag nog.

Påtal om Göteborg, så ska jag kanske på HÅKAN HELLSTRÖM den 27 februari på Conventum!
åhå, hur underbart är inte det?!
 

mysgänget

nu har gänget bestående av sofia, sofia, kajsa, madde & helen precis åkt hem. vi tittade på house of wax & mamma mia, spelade kort och bara hade det mysigt! eftersom de var tvugna att dra så tidigt så ska vi ta igen nästa helg. vi & våra planer! haha. töntarna! :] nej men, sofia & jag får väl planera mer över en fika nåndag i veckan, haha. blir bra det hära!

haha alltså, helens tajming idag. t ex när det klipptes av ett finger i filmen, helen frågar ifall jag vill ha chips. haha. gott helen, va gott.


sofia h, kajsa och helen!


moviemys

hallåhallå, idag har jag tränat lite, sen storstädat inne på mitt rum ungefär.

idag blir det filmmys med några av de bästa här hos mig. lite träligt bara att det är så omöjligt för alla dom att hitta hit så jag måste gå och möta de töntarna, haah ;D alltså det är inte ett dugg svårt om man bara går RAKT hela vägen, men de ska tydligen svänga och ha sig på andra vägar ;) så det är väl lika bra att möta dom! köper lite godis på vägen också :p
 

så feg att jag viskar, du hör säkert ingenting alls

pau var här och färgade håret på mig förut, blev mörkbrunt ungefär! känns rätt gött faktiskt. nu typ dör jag av trötthet kan jag säga er (ganska konstigt, efter allt detta kaffe jag hävt today), tvingades gå upp kl 6 imorse vilket inte var sådär jättehärligt, efter inte alls många timmar sömn.

jag vet vad som måste göras
men ändå sitter jag kvar här
i ett sista kapitel som jag har förälskat mig i
jag försöker att strida mot känslan
men den är rädd och den spelar ett spel nu
jag får för mig att jag kan vara kvar men vet inte hur

men jag vet att ja döljer en sanning
att väntan inte leder nånstans
jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

bad hairday

hallå igen.
nu drar jag och köper hårfärg. hahaha pallar inte min nuvarande längre! sen ska jag träffa pangis en sväng, men hon sover som vanligt, haha. ännu ett skäl till att hon ska börja dricka kaffe. HELLUUU! hon måste hålla sig vaken på dagarna. sova kan man göra i graven.
 
 

friday i'm in love

äntligen fredag, idag tittade vi på en chokladfilm som mest bara jag, sophie, sofia & mattias verkade tycka vara intressant. gubben gjorde så jävla fin choklad så det va ju inte klokt! har kommit fram till att jag ska jobba med choklad någongång i livet. huhu, gott.
 jaja, kom nyss hem nästan. jag missade bussen efter skolan så hängde med sofia l hem och hämtade lilla hugo som vi gick på en liten promme med. jag svär att det verkligen är den finaste lilla hunden jag nånsin sett! verkar vara fler som tyckte det, för varenda liten kotte stannade upp och kunde inte slita blicken från honom och stannade och klappade på honom :) sen såg vi sofia h på stan, så vi försökte hinna ikapp henne, men hon gick ganska så snabbt den tjejen om man säger så. haha.

nu börjar det lukta mat, mhm!


världens bästa sofia lindgren & jag!

kloten rullar fint som dom ska, det går bra nu!

nu ikväll har jag spelat bowling. majsan och jag var helt otroliga måste jag säga, vi klarar av allt hon & jag! (men jag tänker inte berätta att vi förlorade mot malin & ingela.) åkte hem med bea, fredrik & nettan sen. kul att träffa lilla dagisbea, som ska flytta till jönköping på måndag dessutom! roligt för henne att hon kom in på skolan:)

nej, nu blir det en dusch och sen dra på nån film och hoppas på att somna lite tidigare idag, ska upp kl 6 imorgon. wihu. hoppas verkligen att vi är i köket imorgon och fixar. palla ha teori med fucking-tjat-robban hela dagen :p NÄ VA?
 


bea & jag

när allt annat här är falskt och fel

idag var det back to school! kändes dock som man började om i ettan igen, vi höll nämligen på med REFERAT på svenskan, vilket vi ägnade nästan alla svenskalektioner åt i ettan när vi hade världens mest störda lärare, susanne! usch, hemsk tid. annars idag gick väl mest dagen ut på att prata om hur vi ska ta oss ill arlanda den 26 maj!

kan säga att jag har panik över allting just nu! känner stressen och jag pallar inte! men vad gör man?


it's never gonna happend

HAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHAH JAG DÖÖÖÖÖÖÖR, PINSAMMA EXTREMT KONSTIGA MÄNNISKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


att färga eller inte färga

SKA JAG FÄRGA MITT HÅR?


från liten golli tjej till svampbob på två år



maha, kollar igenom lite bilder. här är min klass på valla när vi gick i 6an tror jag. höhöh. jag står i mitten där med långt ljusbrunt hår och lila tröja. alltså, va SMÅ alla var! haha


men jag gillar klasskortet från 8an mycket bättre. hahahaha. jag är "Shrimp bob" som jag sa igår att svampbob hette på engelska, där i hörnet. alltså, elin gjorde ett bra jobb måste jag säga ;) hahaha skrattar lika mycket nu som när jag såg den första gången hahaha!


lovets sista dag

åt nyss frukost och tittade på Två dagar i paris. nu ska jag hjälpa pappa att städa lite, sen dra ut på en promme tror jag. imorgon börjar skolfan igen. inte så sugen!

au revoir!


Pizza med PMS

(pms = pau, madde & sofia ELLER pizza med sofia, men denna gång det förstnämnda)



sofia & jag på colleseo (vet inte ens hur det stavas, men vi var iallafall inte på gymmet). ja men, inte behövde vi ett glas vin iallafall. hahaha. alltså skrattade ihjäl oss där inne. vi åt, sjöng, fick beröm för sången av en gubbe, drack kaffe och cola, klagade "ja gillar vitlök men inte den här vitlöken" räknade, skrattade, planerade, posade, smakade på varandras pizzor, filmade, blev lurade, dansade, det trampades på pizzakartong, klagade på sofias äggpizza. ja, men mycket hann vi med!

japp, men i helgen blire moviemys med dem!

I guess I changed my mind

halloj, sitter och dunkar the killers högt, högt, högt och väntar på att plattången ska bli varm. deras musik får  fram någon nervös känsla i mig. ganska skönt på något sett. inte nervös på ett dåligt sett alltså. älskar musiken iallafall. haha. mm men jaha, tänker ni. äntligen pizza snart! (mm men jaha igen)
 


ikväll blir det pirrrre

den där peu är en riktig sömntuta hon. det är jobbigt att va kompis med henne för hon bara sover och sover hela tiden. hahaha. det gör ju inte jag. jag gillar liksom inte sömn. men idag vaknade jag kl 10, med en urladdad ipod IGEN. jag börjar tröttna på detta. glömmer alltid att stänga av den, somnar med den på varje kväll.

idag är det äntligen dags för pizza med sofia, madde och pau! haha. gött! det är bra med planering. då har man något att se fram emot. undra vad vi planerar in idag? hahaha: ) mööö


better than all the rest

käkade nyss apelsin som jag doppade i smält choklad.
varför har jag inte gjort det förut? gott ju!

nej, nu ska jag hitta på något annat än att bara äta hela tiden.
kan säga att jag ätit konstant sen kl 10 idag.. rensat skåpen ungefär.


muffins

jag vill baka muffins. hittade ett recept som lät jättegott. men det skulle va 2½ jävla dl kokos i. jag har knappt ½ dl hemma, så där sprack det! orka gå och handla! madde skulle kasta hit lite kokos lovade hon mig. men jag vet inte.. än har jag inte sett någon flygande kokos komma farande emot mig. (vilken klen kvinna, du får kasta lite hårdare maddis)

jaha, vad ska jag göra nu då istället? dricka lite kaffi kanske? jupp.



mitt tvåtusenåtta

2008

januari
- inget minne av knappt
- stockholm

februari
- jag fyllde 18

mars
- men jaha. inget minne..
- soppan fyllde 19

april
- men huhu suck :)
- madde fyllde 18
- madde hade "maskerad" hahahahaa

maj
- men va har jag gjort detta år egentligen?

juni
- slutade 2an
- klassfest
- sommarlov
- hanna fyllde 18

juli
- lina fyllde 20
- göteborg
- strömstad
- norge

augusti
- började 3an
- göteborg
- sofia l och pau fyllde 18

september
- men hände där då?

oktober
- gav upp "utelivet" i kga och satsar på öret istället
- praktik?
- göteborg

november
- sofia fyllde 19
- många besök på pasta skulle jag tro!
- göteborg
- mamma & brorsan fyllde år

december
- pasta ..
- göteborg
- lina kom hem
- fira jul
- juldagen
- nyår
- många fika

om jag ska säga något om året så kan jag väl säga att de senaste månaderna var roligast. för jag kommer knappt ihåg någonting från början av 2008. så bra minne har jag. (helluuu oldie.)

wait for something better

åh, lika kallt ute idag. och nästan lika kallt inomhus känns det som. -17 grader utomhus. 17 grader inomhus. JAG DÖR. vart ska man ta vägen? våran värmepump här hos pappa fungerar inte. och jag som är så extremt frusen av mig. min kropp är helt lila, seriöst. men nu kom iallafall pappa hem, så han har satt igång en brasa. jag vågar inte göra det själv för jag är lite smårädd av mig. eller lite.. mycket snarare.

nu har jag precis vinkat hejdå till min syster lina. hoppas hon får en trevlig tågresa med sin tjocka kemi/matte/whatever-bok på engelska. hehehe. japp. kommer sakna dig!


No my love, I'm ready to shine

tittade nyss på victoria's secret, jag missade faktiskt det när det var.
säger bara fyfan va läckert!

 


all these sleepless nights

känner inte att jag har någonting att skriva, men jag är rastlös så behöver något att göra tills pappa kommer och hämtar mig. jaha, snart drar skolan igång igen. känns mindra bra med tanke på att vi har hygien och ekonomiprov den närmsta tiden. men samtidigt roligt att få träffa några underbaringar i klassen. kan inte sluta tänka på hur snabbt den här sista terminen kommer gå, jag blir seriöst mörkrädd. jag.får.sjukt.mycket.panik. kan ligga sömnlös på nätterna för det. jag är världens tönt, vet.


virrig i kylan

alltså, denna kyla. vaknade upp och såg att det var -17 grader ute! helt bananas nästan. ändå gav jag mig ut i kylan. mamma, lina & jag gick till mormor och morfar och drack lite kaffe med dem. vi pratade om greta, mormors syster som hade sagt till mormor "va dumt att jag inte får en tid hos tandläkaren när det passar att edwin skjutsar dit mig. han har ju så konstiga skift på jobbet nu." det är bara det att edwin har varit död i ett antal år nu.. hon är rolig den där greta. en annan rolig grej med henne är att hon är så liten. alltså kanske 145cm lång eller något sånt. när min kusin andreas va liten så kommer ja ihåg att han frågade henne "hur kan du baka sockerkaka om du inte ens når upp till spisen?". (jag saknar hennes sockerkaka. hon öste alltid på med massa strössel över)


imorgon åker lina hem :(

you make it real

egentligen skulle lina ha åkt till svartå ikväll, men hon höll mig sällskap istället! snälla syrran ställer upp:) vi drog in till karlskoga en sväng, satte oss på max och tryckte i oss varsin cheeseburgare. har bara ätit där en gång tidigare, då var hamburgaren inte alls god. kall och torr. men denna gång var den helt okej alltså. vi satt väl där i en timma kanske, rätt va det var så körde några förbi utanför och stannade, vinkade som galningar ungefär. lina & jag fattade väl ingenting. hehe, fick ett sms sen tre sekunder efter bilen åkt iväg. det var visst linda & jennie som försökt fått kontakt med oss, haha. roliga.

nu ska jag ta och sno nån fet, stark salva av systra min till mina händer som ser ut som två torra rödbetor eller liknande.
SVIDER SOM TUSAN. hemskt är det. alltså jag överdriver inte om jag säger att mina händer smälter in i min röda vägg.. (kan man säga så?)


min fina syster lina!

inget är logiskt och inget är magiskt. det är så tragiskt.

jag har så äckligt tråkigt. är rastlösare än någonsin! har ont i magen men ändå tryckte jag i mig godis. helluuu. morgondagen kommer väl se ungefär likadan ut. eller wey! jag måste städa. japp. en grej to do. ska till pappa också. hm.. annars då? inte ett jävla dugg. vill bara dra, bort bort bort bort bort. bort från allt och bort från alla (okej, inte från alla). mm, bort vill jag..
 

och plötsligt hamnar man väl under en spårvagn för vasastan är som chinatown

We have the power to be powerful

tjenis!
idag har jag hunnit med att åka till kr-hamn en sväng med lina & mamma. och nu precis har jag ätit torsk, potatis och äggsås. gott blev det. såklart. jepp. nu grubblar jag lite på vad man ska ta och hitta på idag. känns absolut inte som en lördag, mer som en tråkig, jävla usel tisdag.. (och tisdagar har aldrig direkt varit någon favorit dag.) såg föressten att det fanns singstar med disneylåtar. den har säkert funnits jättelänge, hänger inte riktigt med i svängarna kanske. men fasen va kul eller!


i bilen påväg hem hörde jag you're the voice med john farnham. längesen! goodshit.

det fanns för många nudlar

ja, idag blev det alltså fika med sofia! fikatjejerna ju, haha. det kryllade av massa barn runt omkring oss som var väldigt intresserade av oss tror jag. "men söta små barn" som prusiluskan säger. när vi hade fikat färdigt yrade vi runt på willys en sväng, och sedan gick vi till den där kines-butiken för att köpa nudlar. hahahaha, roliga. vi kunde inte bestämma oss riktigt, fastnade där en stund, i nudelparadiset.
när jag kom hem så kom jag inte hem. (lät konstigt) blö. ingen hemma. inga nycklar. åkte ut på en runda till karlskoga igen med pau och nicklas precis när jag gått av bussen. trevligt det.

på tisdag iallafall så ska vi käka pizza. haha, alla dessa planer alltså.

nej, nu blir det nudlar. jag blir försökskaninen här. sofia skulle tydligen äta kyckling och ris istället. höhöh. (ja. då vet ni också det.)


sofia skålar, haha


Rockin' my stunna shades and turnin' up my radio

vaknade nångång runt 6 imorse av att jag hade hörlurarna till ipoden tryckte sig in i huvudet, ganska oskönt var det, känns som att jag har en grop i huvudet nu. jag somnar alltid med musik i öronen när ja ska sova, på jätte hög volym, typ stressig och snabb musik. jobbig musik liksom. men ja vet inte, på något sett blir jag lugn av det. jag klarar inte av tystnad. men jaja, lyckades somna om då iallafall. skönt det. brukar vara ganska omöjligt för mig annars.

henrik & lancelot var här nyss, vi fikade lite. fika x2 idag alltså.

eh, men nu blir det väl att göra sig iordning och snegla lite på våra bästa år eller så.


lanceliten


varför måste vi döda varandra?

alla jävla sladdar alltså! konstigt att jag fortfarande lever så många gånger jag har trasslat in mig och snubblat på dem.

nu ikväll var jag ute med pangis och holm en sväng, körde runt möckeln först, åkte tillbaka för att hämta bankkort, var typ några cm från att köra på en liten hund, gubben verkade inte bry sig, pau skämdes och ville dö, åkte tillbaka till karlskoga, åkte till typ alla kga:s bankomater för att få ut lite cash, men icke sa nicke, inga pengar fick vi. blö. vi behövde nämligen pengar till bensin och godis. men. ja. vi fixade bensin tillslut. men inget godis. fan. ööh.

imorgon ska jag fika med sofia, blir najs det vaaaaa!

TJINGPLINGPLONG


all my faith has gone you bring it back to me

somnade inte förrän klockan sex imorse, låg bara och vred och vände på mig i tre timmar med en massa tankar i huvudet som snurrade runt.

vad ska man göra idag då? historiens mest tråkiga dag, det måste väl ändå vara nyårsdagen eller? har knappt sett en bil åka förbi här utanför sen jag vaknade. jag vill åka bort! längtar tills lina åker hem till göteborg så jag kan åka och hälsa på henne, haha. man kan inte andas eller leva här i den lilla hålan.

men som sagt, nytt år! dags att ta tag i saker hörrni.


nytt år, nya möjligheter

är hemkommen från maddson för en stund sen! hur mysigt som helst hade vi det. vi skippade örebro som vi först hade planerat in. var istället hela kvällen hos madde och käkade mat, glass, päron-äppel-q-nånting-frukt och massa andra frukter, ost, kex, spelade spel, sjöng singstar, drack vin, julmust och champagne. men ja, det blev inga mängder. tur var väl det. haha. nej, det här var en dag man vill minnas. haha. en mycket trevlig nyårsafton med ett glatt, pratigt och lite sjukt gäng bestående av maddson, sofia, anki, sivan, johanna och jag.

eh.. nästa gång blir det väl tequila-race hos sofia, yogi bear, spel och sånt mys. haha. och jaa, nästa nyår blir det väl göteborg är det bestämt. askalas hörrni. gött!


hahahah ett måste är ju att ta sådana hära kort. högtidliga, vackra kort.


träsktrollet och spanska bäbisen, eller nåt. hahaha men vi är söta, glada, sjuka tjejer! ANDAAAAAS! we need air.


kicki och meryl käkar och njuter!


johanna spelade TP!


madde kör lungt, jag hetsar.. dålig förlorare typ. fast ja fick ju iallafall en plupp först, wöhö! bra där!


vi tinade björnbären, inte glassen! sofia&lilliännis fixar! (och posar)