party

För en gångs skull, var det faktsikt roligt på Wickan, där jag spenderade kvällen med De tre S:en och ett J. Innan vi for in dit så var vi hemma hos Sarah där vi youtubade lite med hennes mamma och hennes kille. Det var allsång och jag drack rom & cola. Nu saknar jag Paulina och undrar om hon är hemma? Jag vet faktiskt inte men jag tror minsann inte att hon är i Stockholm längre iallafall. Jag vill så gärna ta en paowalk med henne snart, för det var längesedan. Jag ogillar verkligen min mobil för den är himla konstig. Igår hittade jag den på mitt golv, med luckan uppslagen och jag tittade lite närmre på den och såg att BK Delsjömotet var i luren. Haha. "hallå, hallå". Mobilen hade svarat av sig själv för att den märkte väl att jag inte hörde att det ringde. Ganska praktiskt men ändå obehagligt. Sluta med det där, gamla skitmobil.


dreams were dreams

jag börjar längta efter våren. fågelkvitter, jeansjacka, ljusa kvällar, vitsippor och att att trippa runt i ballerinaskor.
tycker att vintern snart har gjort sitt för att vi har fått vår fina snö, kylan har förstört min hud ännu mer och lucia och julafton har redan varit. nu är det ett nytt år och nu tittar vi framåt. jag vill sitta ute med en kopp kaffe eller ett glas saft och äta melon på en filt på det gröna gräset, känna doften från grannarna som tänder grillen eller så är det kanske vår egen grill som doftar. jag vill ha en grillkväll i vår och ni, mina nära och kära är mycket välkomna på den. 
 





det var ju tråkigt

Har visst kommit på en massa nyårslöften nu och ett av dem var att jag tänkt vara lite mer flitig med kameran, eftersom det blivit väldigt dåligt med bilder den senaste tiden och det är rätt tråkigt faktiskt. Det kom jag på igår och efter att jag precis kommit på det så wopps, gick den såklart SÖNDER! vafan. nu ligger den i koma hemma hos sarah med lite bilder från höst & vintern år 2009. jahapp, det var de bilderna det! skitkul, verkligen. jag har tappat datorn i asfalten, min mobil blev stulen och nu är kameran trasig. jag ska sluta äga sådana saker för jag kan inte ta hand om dem.

Ett nytt år är här

Det känns alltid lika skrämmande med ett nytt år, iallafall i början. Och nu är det här, det nya året och den sista dagen på det förra året (som låter som en evighet bort men det var ju faktiskt bara en dag sedan) tillbringade jag med Sarorna och lite andra människor. Det var skitroligt vissa stunder och ibland var det jättekonstigt och förvirrande. Klockan tolv dracks det skumpa och vi dansade på ett dansgolv bland alla stadens konstiga människor. Jag menar verkligen att det var konstigt folk där. Haha.