trettioförsta december tvåtusenåtta

det är inte lätt att sova när någon här hostar så det skär in i öronen..
nu ska jag krångla lite, käka frulle och titta på ebba & didrik.

sista dagen på det här året idag alltså.. jaha. känns väl bra, eller jag vet inte. känns som om jag borde hunnit med lite mer. tagit tag i saker sådär. får väl bli ändring på det kanske. satsa på skolan också nu i slutet såhär, sen bara ta sitt pick och pack och dra ungefär och se till att få ett jobb. så ska det bli. göteborg, here i come! japp, så ska det bli!

jag har föresssten skrivit över 700 blogginlägg under det här året.

ha en bra morgon, dag, kväll och natt!
GOTT NYTT ÅR ♥



det var den stora droppen tror jag

i två-tre timmar satt jag med sofia på kulan och drack kaffe. madde var också med, men inte i två-tre timmar. hon drog efter en stund för att köpa kalkon. haha. vi planerade lite mer inför imorgon och sådära. vi ska alltså hem till maddis och äta kalkon. haha. eh. ja.. det blir vi tre och siv & anki! deras mammor. det kommer bli urmys!

But my forgiver found the sun
And there are twisted days that I take comfort
Cause I'm not the only one


ebba och didrik

sen jag vaknade har jag tittat på EBBA & DIDRIK! alltså, jag älskar verkligen det! haha, bästa nånsin! undra hur många gånger jag & pau har tittat på det?

pappan : jag har faktiskt arbetat hela dagen.
ebba : men jag har varit barn hela dagen!


det svider lite va!

den 9 januari börjas det tapetseras i mitt rum är det bestämt! så gött! för er som inte vet så är mitt rum rött och gult. haha. jobbigt. det svider i ögonen kan jag säga er :p levt med detta i 7 år. inte undra på att jag idag är halvblind!

imorrn blir det fika med sofia och maddis! blir mysigt!

men nu ni, så ska jag plocka ur de jäkla linserna och ta en dusch! tjingelingen!


mat för alla världens barn och nyår

har nys varit på coop med lina och handlat fett med mycket mat! eller mest chips, dricka och glass egentligen. känns som coop är mitt andra hem nu den senaste tiden. coop coop coop. jaja, jag får iallafall inte smaka på något av det, den snåljåpen! :p iof ska det ju räcka till miljontals barn och rasmus alla syskon. hehe. så skitsamma.
på nyår ska jag hem till madde fick jag reda på förut. hon, sofia, maddes mamma och jag ska käka och ha det gött! hihi.  myspysigt! :)


bättre sent än aldrig-bilder!

lägger in lite bilder från juldagen, när ett väldigt trevligt gäng kom till mig och sen när vi drog till brickan!


höhö, jag & kajsa laddar upp inför abba showen


sjävlaste björn & benny och även göteborgarna!


kajsa & sophie kan slicka sig på armbågarna!


kajsa & madde har långa tungor (och madde dricker bacardi)


haha, jaha "nu posar vi som anna!"


krabban & ansjovisen


sofias hår glittrade och luktade gott!


kajsa hade en väldigt populär och mysig mössa!


halvkusin paulina, femman och halvkusin kusin johan var party, haha!

illamående i paradiset

nyss varit ute och slirat runt med lina & rasmus, blev en sväng på donken också. vad gör man nudå? funderar på att elda upp min paradisask.. jag mår illa. blähä.


det blir inte alltid som man tänkt sig

hehe okej.. skrev ju att jag skulle spara på pengarna i mitt förra inlägg. eh. glöm det. nu är jag typ pank igen. slogs dock inte med någon människa om några kläder eller så. det var fan nästan inget folk ute på stan. såg bara EN jag kände igen, det var sandra. höhö det känns alltid så konstigt och se lärare utanför skolan.
men ja, jag köpte två tröjor, ett halsband, smink, och massa schampoo och mer grejer. blev en hel del. fick även tapeter av mamma dessutom, aa, så nu blir mitt rum äntligen vitt!

nu ska jag bara dega hela kvällen och mysa med molly.


het omöjligt att få en bra bild på kissemissen, höhö.

karlstad

idag bär det av till karlstad! ska inte köpa nåt speciellt, måste spara pengar faktiskt. ska bara dit och trängas & bråka lite med alla jobbiga shoppare:) (kommer sluta med att ja står och rycker i nått plagg med nån annan eller så)

save the lies

jag har en väldigt rolig finne under hakan. jag kan inte luta handen under hakan alltså. eller va säger man? luta hakan på handen? eh men skitsamma. intressant.

jag & lina hängde med pappa till kga imorse, vi gick på stan en sväng. annars idag så vet jag inte, bara ta det lungt och kanske drar bort till elin en sväng.

det är inte många dagar kvar på det här året, och jag är hittils nöjd med det. ska inte säga för mycket för då kommer det hända nånting, det vet jag. känner på mig att 2009 kommer bli helt suveränt. sista året i skolan, studenten, bulgarien, en flytt långt långt härifrån förhoppningsvis (och då ska jag skaffa katt) & bara leva livet!



varför är det så svårt?

Har precis tittat klart på Mickey blue eyes med pappis. Lina & Rasmus kom nyss hem och gissa vilken liten varelse som sitter i mitt knä nu? lilla molly! åå va gosig hon är. kissemissen:) hon är så liten fortfarande.

Men nu ska jag nog gå och lägga mig, har halvsovit under hela filmen ungefär. lite sleten är jag faktiskt.

 

rädd brick

ja, va ska man säga om gårdagen? hahaha.
pau, madde, helen, sofia h, sofia l, sophie och kajsa kom hem till mig.
det åts och dracks, dansades, en alladin ask ramlade ut under bordet, det spelades abba, mystes, vi glittrade.. vi hade det trevligt. sen drog vi in till redbrick kl 9, där det var massa folk. jättetråkigt bara att det blev som det blev :s saknade krabban, soppiloppsan och hannis!
men där inne iallafall så blev det drinkar, massa prat med trevligt folk och sådär.

sen vill ja inte gå in på mer detaljer :p

idag har jag mest bara degat framför teven, sen var farfar, majlis och lisa här och käkade julmat. alltså jag dör på denna jävla julmat nu. blöööhö!


har inte lagt in bilder än, men här är iallafall en bild på några av de som var med:)

juldagen är här

idag ska jag, lina & rasmus hem till mamma och käka. sen efter det kommer det väl några till mig, om allt nu fixar sig o blabla, sen drar vi till brickan. HOPPAS PÅ EN BRA KVÄLL UTAN MASSA KRÅNGLIGHETER.

känner mig inte på humör idag så AKTA.


WAAAH

titta om ni vågar


BUUUUUUU , mohahah nu kommer ni aldrig kunna somna inatt!
va bra, då kan ni hålla mig sällskap för jag kommer inte heller kunna sova. inte efter detta.. huh.

shake it!

WEEEHO, fick en shaker som jag hade önskat mig : )
har testat blandat två drinkar nu,
en midrori 43 och en japanese slipper! riktigt goda båda två, men midori 43 är nog godast, smakar precis som päronglass :D

MIDORI 43
skaka :
2-3 cl midori
2-3 cl likör 43
 - fyll på med mjölk i ett highballglas


julafton

god jul på er alla!
runt klockan ett åker jag hem till bror med familj för att fira jul med mamma-släkten. nu laddar jag med lite julmusik, käkar choklad och funderar på att locka håret?

på fredag kommer söta, lilla molly hit! längtar efter henne:)


måste sova

när jag var liten kunde jag absolut inte vara vaken efter kl tolv, på kvällen före julafton. jag ville ju VAKNA UPP på julafton, inte somna in julafton. eh. men ni fattar.
nu har jag tio minuter på mig att somna! FUCKING PANIK!

hehe, nej men GOD JUL!

( zzzZ ZzZzzz )

sen en tid tillbaka

man gör som alla andra och försöker att bli van, men jag har tröttnat på att vara likadan. man kämpar för en plats som passar både här och där och snart har man glömt vem man är. allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort.

ett år sedan

lina, mamma & jag åkte hem till min morbror förut. aldrig varit där. haha. men det var mysigt.
när vi kom hem hängde det en brandvanare på dörrhantaget. roligt. för exakt ett år sen, vid typ den här tiden, brann det hemma hos oss. vilken jävla dag. hoppas på en lite lugnare 23 december i år, utan massa brandbilar, brandmän, eld, rök och sot.


julkänslan

har nyss ätit en ganska julig frukost. mmm, men gott! lina & jag ska åka och handla om en stund för vi ska göra julgodis. alltså, jag måste erkänna att det här är den första julen på länge, som jag känner av lite julkänsla, och ser fram emot julafton. sa inte ens emot lina igår när hon ville klä granen :p det är framsteg mina vänner .. men nu känns det som att det blir lite för mycket, drar på lite petter nu och sminkar mig,

CIAO!


julfirande

igår firade vi jul hos mina kusiner, de va riktigt mysigt. åt världens godaste chokladkaka med nån vit tryffelkräm eller liknande, herrejävlagud va god den var!


farfar : snaps med knark karaktär..? jahaja, skål!


jag & kusin julia

örebro

heej, har precis kommit hem från örebro. lina & jag var på marieberg och ikea en sväng. hittade äntligen julklappar. haha. dålig jag är, alltid i sista sekunden sådär nivet. köpte ett par svarta byxor och en tröja också. brabra.

ska käka gulashsoppa nu, ååå hur jag älskar det. godaste maten!

annars då så ska jag nog färga håret på min syster, städa lite och greja.

å-åhå kära nån

vaknade ganska tidigt idag, tittade på nalle puh och åt frulle samtidigt. haha. mysanna.
efter det vaknade lina, då gick vi ut en sväng i det fina vädret!

nu ska jag äta frulle nummer två för jag är hungrig igen.


om jag vaknar upp och vädret är fint, kan hela min dag vara räddad ungefär. lycklig tönt. haha.

you want more

imorgon ska vi till mina kusiner och fira jul med "pappas sida av släkten". det blir nog mysigt! ååå god mat. kickikulan är duktig. haha, alltså.. kickikulan.. varför? hon kallade mig och lina för bönorna när vi var små. det va längesen jag kallade henne kickikulan. ska göra det imorgon.


johan, jag & julia


någon tittar på oss



jag tänker INTE få öroninflamation!
det värker i ena örat. MYCKET. blö!
men jag vet inte, det är någon förbannelse över mig över jul. varje år.
för två år sen : körtelfeber. aldrig mått bättre ungefär.
förra året : dagen innan julafton brann det hemma hos mamma. hela lägenheten vart rökskadad och förstörd. tror nog jag hade öroninflamation också.

fancy footwork

varit i karlskoga ungefär hela dagen idag. gick på stan en sväng. hittade en klänning som ja nog ska köpa och ha på nyår, men kollar i örebro istället på måndag, den fanns bara i medium & large här. sen fikade jag med sofia. knaprade på en bulle i ungefär en timma. stor & torr. inte lätt. haha. och annars kikade vi lite mer i affärer. haha jobbiga tjejer. "här kommer dom igen".


lilla soffifi


yesterday

de va mysigt igår. det var jag, madde, sofia l, helen, boris och johanna. vi var hos maddi och sjöng singstar mest hela kvällen, innan vi kom in i simpson. haha lite för mycket kanske..? när vi hamna på mcdonalds på kvällens slut så sa madde: har dom inte typ massa små hamburgare i sex pack eller nåt? eller va det i simpson kanske..?

vi var även på brickan där emellan.
men nu ska jag in i duschen, ska åka in till kga med lina & mamma sen, och ska även fika med sofia h tror jag : )


haha, hellennn och jag körde hårt.

ölen


ååå längtar efter att få öppna en kall, god öl. men alkis. men gott. japp. blir dock ingen pasta-öl idag. haha. nej, idag blir det andra bullar, på brickan. huhu.

nu drar jag. ciaaaaaaao

efterlängtade lov!

började kl nio idag, gick in i köket och gjorde smörgåsar till skolans alla lärare. madde & jag tog på oss det stora ansvaret att skära lime och citroner. tyckte vi gjorde bra ifrån oss. hihi.
halv elva började julavslutningen. folk sjöng, stampade, det delades ut julklappar av skolans söta tomte, vi tog farväl av birgitta på selma och jag lyckades inte fånga något godis i godisregnet detta år. besviken på mig själv.
rektorn passade på att önska sig en julklapp av alla elever "jag önskar mig att ni ska få högre frånvaro i skolan." lätt fixat! höhö.

nu ska jag snart fixa lite mat, städa, duscha och fixelixa lite inför kvällen. det blir mys hos maddis! hoppas att johanna sparar sin tablettask hon fick av snälle tomten. hihi. lite sugen.


längtar tills imorgon.

det var typ två-tre veckor sen jag tränade sist. då blir man glad om det går bra, och det gjorde det idag. (tills jag blev trött&seg iallafall) men jag vann en keps. haha. en applåd för mig och en applåd för kepsen!
sen fikade vi och mös på vår sista träning för i år.
(tar bort applåden för mig, för jag glömde betala. attans då)

imorgon ska det tydligen göras smörgåsar innan avslutningen.
UNDERBART MED JULLOV SEN KAN JAG LOVA.
på kvällen ska jag hem till madde, mysa där, sjunga, sen blir det en sväng på brickan!
och så kommer lina hem imorgon, så himla skönt när hon är hemma. det är verkligen tomt utan henne.

nu ska jag läsa lite, sen blir det sovning.


ilska & glädje

träffade någon idag som gjorde mig på världens sämsta humör. det förstörde min dag kan jag lungt säga. avskyr den personen mer än allt, för allt den har sagt och gjort. blir så jäkla ledsen att det inte ens är över än, trots allt.
de långa, hemska sekunderna, kände jag för att döda.

för att komma på bättre tankar tittade jag igenom härliga bilder från i somras. skolavslutningskvällen var verkligen helt toppen. och tänk hur mycket bättre det kommer bli denna gång, för då fan tar vi studenten!


seems like we lost it

idag är det bara svenska som står på schemat för mig del.
börjar kl 11, men det vart ingen direkt sovmorgon för mig som varit vaken sen typ 5 nånting, weey, så något utvilad är jag kanske inte. men imorgon får vi äntligen jullov (vårat SISTA JULLOV!), då kan jag sova.

imorrn blir det brickan en sväng med lite härliga people.


en gång i somras måldes det på mina naglar där.


i need to hurt someone

alltså jag fattar inte varför det ligger typ 30 halstablettspapper utspritt över hela mitt rum på konstiga ställen, men inte ett ända i papperskorgen. sen är ena mitt öga svullet, torrt och rött. fattar inte det heller. VARFÖR BARA ENA ÖGAT? ALLTID. JÄMT. OCH VARFÖR INTE I PAPPERSKORGEN? alltså.. skräpet.

imorgon börjar vi runt 11, har bara svenska. känns fruktansvärt ovärt, men drar nog dit ändå, ska ändå till stan sen och köpa en julklapp, höhö.


såna där alibaba..

idag har jag mest skrattat mig igenom hela dagen med maddis i skolan.
tittat klart på vingar av glas gjorde vi också, och hade ett finskt hygien-test, som ett körkortstest ungefär. apsvårt. men ja, tur att det inte var på finska iallafall. hehe. jaa, DÄR HADE VI TUR. 

Annars blandade kaffedrinkar och jonglerade/kastade med flaskor på vår sista barlektion. vilket var megakul, tycker det är riktigt tråkigt faktiskt att barkunskapen är slut nu. det var ju det ämnet man gick och längtade efter ända från att vi var små pluttar i ettan.


sjukt grymt att va bartender ju! det är verkligen ett jobb jag kan tänka mig : ) skulle stortrivas!

apelsinjuice


Bodyguard i mitt hjärta.
JAG DÖR VAD JAG ÄLSKAR FILMEN OCH COSTNER, åhå!
Lika jäkla bra varje gång.

KÖRKORT

GRATTIS TILL MIN VÄN PAULINA PAU PANGIS PEO TUTTASLOVER DUMBOM DAHLBOM WHATEVER YOUR NAME IS BICTH, SOM TAGIT KÖRKORT IDAG! :D
hahaha, visste väl att den stora dagen skulle va idag ;)


i said i walking back from your house

ååå såg att det är the bodyguard på tv ikväll. har sett den kanske 15 gånger på en månad men, åå va bra den är. så nu vet ni vad jag gör ikväll. yes!

funderar på att bara käka nudlar sen eller så. orka göra fisk. det tar tid och är jobbigt. men då blir mamma arg för jag har lovat henne att jag ska göra fisk. åh. suck. STOR SUCK.


bananas

kände inte för att gå till skolan idag verkligen. fortfarande jäkligt stel i nacken och det gör ont på båda sidorna nu på nacken. förut var det bara på vänster sida. så det var ju kul. JÄÄ. vi skulle väl mest bara städa hela köket idag ändå. skulle bara stått där och varit i vägen. så valde att stanna hemma och äta bullar, läsa och aa.. äta bullar.


söta kocken hehehe


fika på kulan

idag blev det en fika på kulan med madde, sofia och sofia. först hämtade vi sofia h på hennes jobb. haah söte som stod där i kassan. egentligen tänkte vi råna affären. sen gick vi iallafall till kulan, vi tänkte självklart inte på att de stängde kl 6 så vi var bara där en timma ungefär. men kul iallafall, vi är så mysiga. ställde kameran på ett annat bord och tog massa tönt kort på oss själva. ganska charmiga. hehehe.


maddis, krabban, lilliännis och soffifif.


allihopa körde på en sofia h-pose, hahaha. (eller inte sofia l som gör krabban-pose.) tänkte bara tillägga att jag INTE har blöja på mig, hähähä.


alltid så gosiga!

Färgade linser

Jag såg i sofias blogg att hon hade tipsat om att www.fargadelinser.com ger gratis linser till alla bloggare som tipsar om deras hemsida. man får välja färg från freshlooks månadslinser.

Gå in här för att få gratis linser!

( utan styrka, men vafan, haha. det är gratis och jag har velat testa jättelänge, är jag nöjd så ska jag lätt köpa med styrka :p )

skagenröra och rött vin = gott

på första lektion lärde vi oss att balansera vin med mat. typ beskt vin - sur mat. ungefär så. så att jag, ida och sandra gjorde en krämig skagenröra med massa citron i, då blev det beska vinet jättegott helt plötsligt.
TADA, mvg på oss!
vissa andra grupper lyckades kanske inte så jättebra, moha.

nu har vi snart ansvarsfull alkoholhantering, vilket är aptråkigt.


jävla kaffikokare!

åh, är man dålig eller är man dålig. gör nytt kaffi nu. det första blev så svagt.. som .. jag vet inte. men jättesvagt. fattar ni. BRA.
åh, sov väl typ ingenting inatt. nu ska jag till skolan om en timma och ha dryckeskunskap, ansvarsfull alkoholhantering (heter det verkligen så? glömmer alltid) och PA. efter det drar jag kanske hem, eller stannar kvar. beror på vad klockan är. för vid kl 5 ska vi möta sofia hansson i stan för en fika igen : ) kanske drar hem till madsson eller vad blire?

nej, nu måste jag fixa här innan bussen kommer om.. typ 50 minuter. ciao!


mysig fika med mysiga tjejer

Min kamera är död. Kan inte lägga in bilder förrän jag har laddat batterifan heller. Åh. Jag vettetusan var laddaren är heller! Trälig situation för jag har massa roliga kort från julbordet ju som jag lovat att dela med mig av.

Jag och Pau drog in till Karlskoga förut, tog en sväng på stan och mötte Sofia och Maddis (vågar inte kalla henne för något annat nu.. hehehe) och vi satte oss på Paris och fikade, drack "jord-kaffe", kunde ha gjort hotshots, men skippade det och bara hade mysigt! Vi ska fika oftare har vi nu bestämt. Imorgon blir nästa gång! :D MAN SKA UMGÅS MED SINA NÄRA OCH KÄRA.


maddis & jag


jag & sofia


paulina & jag

it kicks so hard, it breaks your bones.

haha, jag vet vad madde tänker nu men..
(hon tänker hypokondriker, för er som inte fatta
jag har ont i örat! tror att min årliga öroninflamation är på ingång. höhö. JAG ORKAR INTE. INTE NUUUU! fan. det är snart jullov, julafton, juldagen, nyår. MEN VAD GÖR MAN ? det värker.
nu ska jag dricka kaffi.

(men min nackspärr börjar ge sig. haha, kul det iallafall)

sen blir det iallafall fika. med madde, sofia, pau och kanske krabban.


en stjärna lyser så klart

idag är det lucia. jag har nackspärr. det är massa vit, mysig snö ute. jag äter lussekatt. jag lyssnar på julmusik. ska mysa framför brasan nu, där är det varmt och skönt. jag är förkyld. jag har varit i karlskoga. jag hittade värsta bar-grejerna, ÅH give it to me baby, aha aha! jag har halkat fem gånger idag. två gånger var inomhus. jag har fett tråkigt. JAG HAR FETT MED NACKSPÄRR! och nämnde jag att jag har ganska så tråkigt också?

imorgon ska jag fika med sofia, madde och kanske kajsa. mysigt gäng!


i can't stay



the killers är grymma och jag är törstig. HÖÖH, måste häva vatten!

vit snö, vitt vin, vit helg

det är ju fett med snö nu, hel mysigt : )
har knappt gjort ett enda dugg idag på min lediga dag. sovit i några timmar för jag känner mig helt seg, håller nog på att åka på en rejäl förkylning skulle jag tro. men jag vet inte. hoppas på det bästa.
annars var ja ute och gick förut, va snäll och skottade snö också när jag ändå va ute.

elin ringde förut och ville få dit mig på några glas vin, hehe men ja. låter lockande. men vettefan om jag orkar. HEHEHEHE har ju sagt att jag skulle ta det lungt och det skulle bli en vit helg, eller nåt ;) på tiden. hehe. måste vila upp mig inför juldagen & nyår!


lusse lelle

älska att bo nära en skola alltså. vaknade kl 8 imose av en massa högstadieelever som skrek och tjoade innan de skulle på luciafirande. hallå liksom. men, ja. jag missar min skolas luciafirande detta år också.

första året - hade antagligen köksdag / julbord, vilket betydde att vi inte fick/hann gå därifrån.
andra året - samma där.
det här året, idag - ledig.

får väl minnas tillbaka till lucian på min förra skola då.
när jag gick i tvåan så var jag och sofie med i niornas luciatåg. hahahaha. vi gick brevid lucian iallafall.
när vi hade lucia i trean så var jag en sån där tärna. min fröken fick sitta bakom mig med en tändare i högsta hugg eftersom jag bara blåste ut mitt ljus hela tiden. sjöng väl för högt. i nian hade inte vi någon luciakandidat från våran klass. min klass hade typ röstat fram mig men jag vägrade. skulle vara lite pinsamt med en lärare bakom mig igen. hehehe. maarit.



it's christmas time

har kommit hem från skolan för ungefär en timma sedan. jag har varit i där från 10 - 22 ungefär.  EH varför? tänker kanske ni, men vi hade vårat sista julbord faktiskt. vi gjorde det tydligen väldigt proffsigt och mumsigt var det också.
det blev ju en hel del dricks också vilket verkligen uppskattas :) hoppas bara att tjuven kan hålla tassarna borta denna gång! idiot jävel.

nu blir det sängen och stänga av mobilen så att man får sova ut imorgon. känner på mig att mamma kommer ringa och fråga ifall hon kan få tillbaka hennes jacka innan hon går till jobbet. glöm det och godnatt säger jag!


prinsessa

sofia ska bli prinsessa. jag ska få bo med henne och carlphilip i frankrike när de gifter sig. i ett slott. börjar känna mig lite pirrig. jag längtar nog!

roligt att jag ska vara i skolan till typ tio, elva någongång. det blir ungefär tolv jävla timmar.


kung i baren!

jag fick MVG på det jävla drinkprovet :D
är helt otroligt nöjd kan jag säga er!
för ett mvg behövde man 38 poäng, jag fick 41 poäng!
nej allvarligt alltså, ett jobb som bartender skulle inte alls sitta fel.

annars idag då, då har jag tittat på film, skrivit rim/dikter, dukat upp i restaurangen inför julbord, blanat alkoholfria drinkar. min, sophie och sofias "ass crusher" blev riktigt nice ;)

"vi vill bort från skola och stress, sätt oss på ett plan till bangladesh"
heheh gillade mitt rim.


the truth hurts and lies worse

jag kommer hata morgondagen. lika mycket som jag har hatat alla andra onsdagar nu i trean. helt otroligt jobbiga. dagen tar verkligen aldrig slut. men men, bara sex månader kvar!

annars då? vad har hänt?
jag & elin tog en skön promme förut. annars inget.
eller.. jag har namnsdag.


planer och för mycket kaffe

vi hade på tok för lite jävla tid på oss på drinkprovet idag. men jag hann iallafall skriva 37 drinkar, och man måste ha 35 rätt för mvg. såå.. två fel och det är kört! haaallelulja.

annars var vi i köket idag. gjorde revbenspjäll och tryfflar. eller jag tittade mest bara på och drack 6 koppar kaffe eller så, medans jag blev trackaserad av david.

på hotellektionen planerade vi klassfester (den sista ska vi ha år 2070), studentresa, klä-vagnen-dagen, förfester, bal, studenten, "umgåsning" med klassen, stinas födelsedag m.m. 


drink prov

åh, nu blir det plugg tills jag ska sova ungefär. vi har det stora drinkprovet imorgon. 35 drinkar ska sitta! plus att det är någon mer hemlis som är med på provet, men ja vet inte. vi ska tydligen vara typ idioter om vi inte klarar av den.
men sen vid sju ungefär ska jag på massage! så det blir en liten paus där men sen blir det att hårdplugga igen..



ingredienser, mängder, tillverkning, glas och garnering.
ALLT ska sitta! 35 jävla drinkar.

smutti

imorse drog jag till skolan till kl 8 istället för 9.40. jag och hanna finslipade och övade vårt vinarbete som vi redovisade sen. haha. bra. NEJ. men trots nervositet och mummel så fick vi VG, haha.

annars blandade jag, hanna och kalle smoothisar!

tönten carl pooosar :)


de tyckte den va konstig men ja tyckte den va apgod!
den innehåller avokado, galiamelon, apelsin och äpple (och kiwi, men vi hade ingen)


men gott!


lördagen


hehehe kaxig tjej på pasta!


och en tönt höhöhö


haha coolingar


vi drack vin på satin


haha mennn gulliga tjejer

tacktacktack sofia för igååååår! : )

galet

haha, herrrre. trodde jag hade glömt kameran på bussen inatt, men efter en halvtimma av panik och ilska vid busshållsplatsen så hittade jag den efter vägen när jag gav upp. vilken jäkla tur jag hade! uhu. den hade hoppat ur väskan när jag sprang hem från bussen tydligen!

men det var roligt igår med lille sofia :) efter en stund hos henne så drog vi till pastabaren i örebro och därefter dansade vi in på satin! ska lägga in de alltid lika vackra bilderna på oss om en stund, höhö:)


fredagkväll i bilder


vi tog ett julkort, hahah. coolt gäng.


bakom ett glas vin lockar sofia och kajsa håret.


kajsa och sofia blev så vackra ju


helen käkar käbabrullä.


sofia, maddis och jag. vi dansade till abba
jag var lille benny, haha


dancing queeen, young and sweet only.. nineteen.


haha, mamma sofia och hennes tomte-barn var mycket lika.


kajsa, sofia och jag försökte länge att få in en bra bild. hahah.


sen blev det öl och kaffe på red brick en sväng. ganska dystert där så vi drog hem runt 12.

idag blir det party med sofia i örebro. sen ska kanske helen och hennes kompis följa med också, och madde möter oss där inne på pasta. det blir apbra!

äntligen fräda!

har precis gjort klart en tacopaj, lina kommer väl vilken sekund som helst nu också. pärfäkt!
sen runt 7 kommer lille gänget hit för att ha lite mys. och därefter drar vi till brickan. blir kul!

idag hade vi julbord, jag serverade. det gick bra och var ganska roligt iallafall. ett jävla knövel i början eftersom vi hade fler gäster än vad vi egentligen har platser. men det löste sig! vi hade försäljningsrekord också, bra det!

ha en underbar kväll eller nåt, pöss!


imorgon blir en bra dag

det blir nog en bra dag imorgon.
först har vi julbord, jag ska servera och vi måste duka om allting eftersom ettorna inte hade gjort det något vidare bra åt oss idag, och de var inte ens halvt klara. men det gör ju vi på nolltid ;) aaherre!

lina ska överge göteborg över helgen, hon kommer nämligen hem till lilla degerfors!

på kvällen kommer sofia, kajsa, madde och helen hit! vi ska mysa här och sen är det brickan som gäller.

tittar på vad blir det för mat nu, de gör sushi. hahaha de va så kul förra helgen i göteborg. två tanter satt på donken och pratade om en sushi-restaurang som var en bit ifrån. "sushi.. vad är det? - en frisörsalong". men jag ska väl kanske inte säga nånting.. haha.


coolatjejerna höhö

jävla lås

nu är jag och hanna äntligen klara med det förbannade vinarbetet. vi ska bara öva på redovisningen på söndag så är vi redo att redovisa på måndag. blir nog bra det här : )

när jag kom till skolan imorse, och skulle stänga igen det otroligt tröga låset till mitt skåp, blev jag så arg för att det itne gick att stänga och tryckte allt vad jag hade. självklart kom ett finger emellan och jag slet loss typ halva fingret!! det sprutade blod och jag fick helt panik och som tur var så var skolsyster i rummet brevid. hon bara : oj vad det skvätter! det gör helt otrooooligt ont, det vart ett jättedjupt hack. det roliga var att jag fick LÅSA UPP låset igen för att få loss fingret. hahaha skrattar åt mig själv. klant-anna. så fast satt jag, i det jävla låset!

nu ska jag springa till bussen! ciao.

i hope my legs don't break

it was ris all over the floor.

imorgon blir det en sån där jobb-ig dag. tråkiga lektioner, sitta kvar i skolan efteråt och göra klart det förbannade vinarbetet och förebereda inför redovisning. sen får jag väl stanna i staden, för jag har träning på kvällen. känns inte så jättevärt att åka hem för att sen bara vända igen. besvärligt. jag gillar inte torsdagar, inte ett dugg!

tog mig en pau-walk med paulina förut.


walking on the moon

Idag hade vi barteknik. Vi blandade "torrdrinkar" som vi kallar det och hade ett litet miniprov på dom sen. jag skulle blanda en Tom Collins och en Golden Cadilac. En ganska kul lektion.
Mattias frågade Sofia vad en drink kallas ifall man lägger i en syltlök istället för vad det nu var. Hon svarade "syltish?" haha så rolig.

En till rolig grej var att Robban kom in i kalssrummet med trasiga byxor, så hans Marilyn Monroe-kallingar syndes, då kom Stina och ryckte sönder dom ännu mera, haha. det är lite skillnad på våra HR-lärare, mot alla andra stela, stränga och elaka lärare man har haft under hela skoltiden. de här är bara.. konstiga. hihi.


stina, springer runt lika virrig som vanligt.


längtar

som jag sa för ett tag sen, jag vill bara somna och vakna på fredag kväll!
helt jäkla osugen på att fortsätta de här dagarna i skolan. men i helgen, då blir det mysigt och det blir festligheter!
kan väl inte bli mycket bättre? :)


snö, köttbullar & körkort

GRATTIS TILL MADDE SOM FIXADE KÖRKORTET IDAG! :D

idag var vi i köket och förberedde inför nästa julbord.
jag och sofia gjorde helt underbara köttbullar, som nästan alla gamar i klassen åt upp men några finns det allt kvar tills fredag! fick höra att de var godast hitills. klart liksom, när det är vi som gör dom ;)

annars hade vi hotell. helt värdelösa lektioner.

efter skolan gick jag och sofia hem till henne, sen mötte vi en väldigt glad madde och helen på melkers där vi tog en fika med dom för att fira maddis till körkortet!


bilder från göteborg


det var mysigt, men regnigt på liseberg.


lena och lina. håller med om att lena var lik camilla!


det var party. sjukt lik johan i min klass, haha.



whaaaaat, pepparkaka är fin mat!


dansdansdans


haha, när vi kom hem satte vi oss i badrummet och fikade med lilla söta molly.
haha, mördarblick!

bonk

alltså, den här JÄVLA huvudvärken! pallar det inte, har ont varenda dag och jag menar verkligen varenda dag! tänk om det är så att jag har samma problem som pappa har, han har nån "ögonsjukdom" eller vad man kallar det. nånting måste det ju bero på. fast den senaste tiden har det faktiskt varit mycket bättre. det är jag glad för, kändes bra att vara lite normal i skallen ett tag. det blir nästan jobbigt för man är ju så van att alltid gå runt med den där spända och jobbiga känslan.

nej, nu har jag precis läst lite i "Du & du & du" som jag ska ha läst ut i januari. är redan på sidan 93! haha helt otroligt, trodde jag skulle vara där ungefär när väl januari kommer. men se på tusan alltså. bara 175 sidor kvar! den är ganska bra faktiskt.

är ju föressten hemma från göteborg, det var himla skönt att träffa syrran igen. över jul är det hon som kommer hit! längtar redan, hon är verkligen en helt otroligt bra syster och är min absolut bästa vän!