saltholmen


vaniljtedoftande trädgårdar i göteborg

Var ute på en kvällspromenad nere vid vattnet. Det kändes som om man var utomlands. Otroligt kvavt, havsdoft, solbrända ben som fortfarande bränner lite, blommor och växter som luktade både underbart gott och konstigt. Trots att klockan var efter elva så var det ändå ljust ute. Båtar, stora som små, brummade förbi oss som gjorde så att det blev stora vågor i vattnet. Blev lite sugen på vin när jag gick där bland de mysiga lägenheterna och fina husen med väldoftande trädgårdar som luktade vaniljte och rosor. Underbart. Nu ska jag lägga mig i den varma lägenheten och längta till en annan del av havet som vi ska besöka imorgon. Underbart alltså!

jag är också brun

imorgon är det möjligt att det blir en tripp till saltholmen igen för det verkar inte bli något jobb för moi och lina är ledig. hoppas verkligen inte att det är lika proppat på bastuvagnen ut till havet som det var igår. man kunde inte röra en fena liksom = otroligt trångt och jobbigt. måste berätta att jag LYCKATS bli pyttelite brun (fortfarande blekis mot alla bruna fjantar = alla mina kompisar) men som tur är så slipper jag ju träffa er eftersom ni bor så långt bort, höhö, så jobbigt att bli jämförd med andra. vill inte ens tänka på hur brun sofia kommer vara när hon kommer hem från korsika, hahaha. ojojoj. då får jag nog ta och rulla mig i chokladsås eller nåt annat mörkbrunt eller smotsigt, hehe. tur att jag även slapp vara med på min kusin julias kalas igår, för hon var redan chokladbrun. (så orättvist) det är samma med mamma.. pappa.. broder henrik.. mina andra kusiner.. mormor.. morfar.. farfar.. faster kicki och lars.. morbröder.. majlis (fast det är ju egentligen paus farmor men skitsamma) ja. ALLA är bruna! är det säkert att jag inte är adopterad?


I learned from you

inte så konstigt att det är stekhett här inne i den lilla lägenheten på sjätte våningen med solen lysandes rakt in från klockan halv fem på morgonen och fram till förmiddagen någongång. imorse var det runt fyrtio grader här utanför fönstret och minst lika varmt inomhus säkert, ändå lyckades vi sova till halv elva (kanske för att man är helt matt, annars skulle jag aldrig klara av att ligga i sängen så länge). det är nästan så att det slår värmen inne på burger king. NÄSTAN! och där måste vi dricka ett glas vatten varannan minut ungefär för att inte svimma (och jag hatar verkligen att dricka vatten, blä fy, vet inte varför)

igår kväll drog vi ut till chez amis, IGEN. haha, men vafasen? igår gick det ju inte komma in någonstans efter klockan tolv eftersom varenda kotte från metaltown och typ resten av världen var ute igår. men chez amis är alltid trevligt, så det gjorde ju inte så mycket att vi hamnade där som alla andra gånger!

nu ska jag duscha och sedan ringa jöbbet och hoppas på att få lite jobb i veckan eller iallafall i helgen för då blir jag ensam här i göteborg igen, tjohej


bilder från helgen


pontus och jag på chez amis gör arga miner


idag var jag på saltholmen med lina & lorina (som är lika och ganska fina, höhö)


för någon dag sedan flög det en luftballong aldeles utanför vårtat fönster


idag har vi varit vid metaltown och svept några öl och träffat bäckman mfl. som har sovit här i några nätter

chez amis, igen

igår kväll drog vi oss ut på stan en sväng och vi hamnade tillslut på chez amis, där det alltid är lika trevligt. vi satte oss ute och köpte öl och cola och efter en liten stund kom det ett gäng killar till oss som satt kvar vid vårt bord hela kvällen. vi snackade nog om allt konstigt man kan komma på eftersom de redan hade gjort upp vad de skulle fråga (manus i bakfickan), vilket va ganska smart ju. riktigt roliga var dom iallafall så jag hoppas att vi stöter på dom igen nångång i staden, höhö.


lill lördag

igår träffade jag paulina, sarah, carro, sofie och vera på liseberg efter att jag slutat jobba! det var skitkul att träffa dom. de åkte karuseller och spolade ner såna där åkpass i toaletten (eller pau gjorde det och hon är nog jätteledsen för det, men jag tyckte det va skitkul. det roligaste var att hon hade en stor blöt fläck över hela tröjan så det såg ut som att hon dykt i toaletten för att fiska upp det lilla bandet).
 idag åkte lina och jag in till avenyn för att äta lite. det blev en lax sallad för mig som hette larvig lax (eller kanske var det lyxig lax? jo, det var det nog). men den kunde lika gärna ha hetat larviga laxen för den var ganska så larvig. inget salt alls. när vi ätit oss ganska så mätta där så gick vi och köpte glass som vi satt och glassade med helt enkelt, i någon park. nu ikväll har vi spelat alias och nästa gång får vi nog ta och filma det. det skulle bli ett roligt videoklipp på youtube tror jag! nu har vi pratat om att vi ska ta oss ut till stan, för att dricka lite vin eller så, men jag vet inte hur det blir med det för det har vi pratat om sedan klockan halv sju ungefär och vi har inte kommit så långt ännu..

stekarn

Idag har jag jobbat från tio till fyra och jag känner redan nu att jag kommit in i arbtetet och tempot ganska bra. på eftermiddagen och kvällen har lina och jag lagat mat och bakat vaniljbullar som blev otroligt smarriga!
imorgon får jag äntligen lite sällskap här nere i göteborg, för då ska jag träffa paulina, sarah, carro och sofie en sväng efter att jag har jobbat! de ska hit och besöka liseberg och lite sånt där, så det blir roligt! nu är jag totalt slut, så jag ska slänga mig i sängen nu! godnatt!

Let the sun shine in

Sedan klockan halv fem har jag varit vaken idag. Då gick nämligen solen upp, och jag vaknade med den skinandes rakt i ögonen och även av en liten kissemisse som trampade runt på min mage.




När jag inte orkade ligga kvar i sängen längre så gick jag upp och gjorde havre och quinoagröt med blåbär, hallon och mjölk och en kopp kaffi till det.


brinner det nu?

alltså jag fattar inte vad som händer idag?! för några timmar sedan gick strömmen och allt det där som jag skrev förut. katten jamar fortfarande konstigt och nu helt plötsligt så såg jag värsta feta rökmolnet en bit bortanför mig?! alltså har jag blivit galen av att vara ensam? hoppas att lina kommer hem tidigt imorgon för jag orkar inte känna mig galen längre! haha

And I cant get enough of you baby


hemska strömavbrott

hilmen var kolsvart. katten jamade konstigt. jag stod och diskade. helt plötsligt slockade lampan och kaffekokaren. jag hörde hur branddörrarna utanför i korridåren stängdes igen. ringde lina mitt i all panik och hon försökte lugna ner mig. hörde ljudet av en brandbil. sprang till fönstret och såg hur den kom hitåt. jag börjar darra, tårarna börjar rinna eller snarare spruta och jag springer runt med väskan och packar ner viktiga saker. springer ut på den gemensamma balkongen. branddörrarna är fortfarande stängda. ser hur brandbilen svänger in vid chalmers, (SOM TUR ÄR) och jag går tillbaka in,till lägenheten och till katten. strömmen hade kommit tillbaka. branddörrarna åkte upp. efter det låg jag i sängen och grät i kanske en halvtimma. fyfan vad jag hatar strömavbrott! det har åkt förbi sex eller sjutusen brandbilar här på lindholmen den senaste timman nu. vad händer, liksom?
sist jag var rädd och kände mig såhär hjälplös var när vi flög hem från bulgarien, men det var inte ens i närheten av hur rädd och hjälplös jag kände mig nu. jag vet att jag är fjantig men det har jag nog rätt att vara vid såna här tillfällen för det var precis såhär det blev när det brann hemma hos mamma för ett och ett halvt år sedan. och jag tror att det ska börja brinna igen, varenda gång strömmen går. usch vad jag hatar att vara ensam just nu. känner mig som världens mest ensammaste människa. blä.

OCH KATTEN JAMAR KONSTIGT! (hon låter mer som en höna..)


det var värst

att jag inte snart kissar på mig? har druckit säkert fem koppar chai te idag, två koppar grönt vanilj te, tre koppar kaffe, en cola, en "vitamin everyday" flaska (som är skitgod, testa den om ni inte gjort det), en bonauqa flaska och typ två glas vatten. allt jag brukar dricka under en dag brukar typ vara mellan tre och fem koppar kaffe. haha, ja.. herrejävlar då. linas vattenkokare har använts flitigt idag kan man säga. nu tittar jag på föräldrafällan och ångrar mig lite för att jag inte köpte godis förut. åh, gott det skulle vara. jaja, roligt meningslöst inlägg. tjohej.



bejkon till mig

jag tänker inte äta något midsommaraktigt idag. ska dricka chai te, äta bacon, makaroner, ketchup, broccoli, mini morötter, keso och äpplen för jag orkar inte laga någon avancerad mat till my self. när jag åkte hem från stan förut råkade jag vilseleda en gammal dam på fel buss. egentligen skulle hon till typ andra sidan av staden. jag skämdes lite när jag kom på att jag sa fel men vågade inte säga någonting. haha. JAG ÄR SÅ DUM! åh, jag ångrar mig jättemycket. stackars tant! men nu hoppas jag att det snart blir lite bättre väder så att jag kan gå ut och röra på mitt egna bacon, höhö. pusspuss!


jag har ett roligt liv

molly var uppe redan klockan sju och slickade mig i ansiktet. (är hon en hund, eller?) har hunnit att äta frukost och nästan blivit hungrig igen. ska nog kila in i duschen och dra till nordstan eller något för att fördriva lite tid på denna midsommar dag. det är öppet till klockan två idag. fast det kommer nog sluta med att jag åker in, går av vid nordstan, går igenom nordstan, går in på hm, tittar på exakt samma kläder som jag tittade på sist jag var där (typ för en halv dag sedan) och kommer på att det är tråkigt, så jag fortsätter mot brunnsparken och tar bussen hem, efter att det har gått en kvart. ungefär. sedan så sitter jag här hemma och ångrar mig. (kankse kunde ha gått upp till gina tricot, eller något iallafall.) går ner igen, ställer mig vid bussen, gör om samma sak, fast skippar hm och går till gina tricot. går sedan till brunnsparken eller kanske tillbaka till nordstan (alltså till bussen) och åker hem igen. ångar mig ännu en gång och tänker, vafasen, jag kunde väl ha gått till zara, kanske? åker in igen, går av vid brunnsparken för det blir väl närmare. tror jag. jo. går in på zara. tittar på en kjol, drar lite i den, känner på det sköna materialet, funderar på att köpa den, men, borde nog spara pengar. går tillbaka till bussen. åker hem. jag är så rolig. och så kan jag fortsätta. ja, igår var jag i stan tre gånger mellan klockan 13 och 17.


lucior i juni

jag vet inte om jag är knäpp men det låter som om det går ett luciatåg ute i korridoren! nej, gud. jag är verkligen inte knäpp.. jag hör ljuv musik. en kör. jag vågar inte öppna dörren för att titta vad som händer! herregud. jag är så rädd. är de här för att hämta mig? (men varför skulle några lucior göra det, liksom?) måste sluta vara så fjantig. men det är verkligen nåt slags "tåg" här ute i korridoren som sjunger. haha, knäppisar i huset. tänk om de ringer på och jag måste ge dom en slant eller så. jag som inte har några slantar att skänka bort. inget godis heller ifall det är det som de är ute efter. vad skall jag ta mig till? låtsas att jag inte är hemma är väl bäst. hm. hjälp mig.

anna lever vuxenlivet

idag gjorde jag min första dag på BK och det verkar som att det blir bra där, om jag nu får vara kvar. fick  göra en massa prov (typ hygien, bakterier osv. tackar stinis för att jag klarade det, hähä), dricka massa kaffe och börja lite smått med smågrejer idag. gjorde en egen crispy chicken som blev helt ljuvlig, såklart. mmmh. när jag var klar för dagen åkte jag till stan och mötte upp lina. vi gick in i någon vintage-butik (som var helt supersupersuper bra, hon som jobbade där va skitgullig, huhu) och köpte oss ett par converseskor. jag tog ett par ljusblåa/turkosa och lina ett par gråa. 350 kr och det är det ju lätt värt. åh, va jag saknar mina försvunna, vita converse som jag hade för ett par år sedan. (kanske är de på blåkulla nu?)

ikväll vet jag inte vad som händer. vi kanske drar in till stan och har det mys på nåt ställe, eftersom lina lämnar mig här över hela midsommar. men jag har ju en katt, massa tvätt och lite städning att sköta. (vuxen tjej, känns bra.) det går fort nu. student, flytt, jobb, ekonomiska saker, städ, fix, åka buss och spårvagn genom hela staden helt själv och jag har faktiskt inte åkt fel en gång. jag är bättre än vad jag trodde!
för någon månad sedan trodde jag att jag skulle bli kvar i degerfors för all framtid. (eller iallafall till hösten eller så) men se på fasen! här sitter jag nu, en vecka efter studenten!




slottskogen

okej, vad har hänt idag? vaknade klockan sju ungefär för att lina ville tydligen upp tidigt. men självklart gick hon inte upp klockan sju, utan hon låg där och drog sig ett bra tag. när klockan närmade sig tio tog vi med oss cyklarna och tog båten till andra sidan älven, för att sedan cykla till slottskogen. där satt vi i några timmar och drack kaffe/te, läste/pluggade, chillade och tittade på ekorrar och massa människor som sprang runt och fjantade sig. jättemysigt. linas kompis melad kom också dit en sväng och pratade om spermier, elefanter, syn och lite sånt där med lina. trevligt. senare på dagen gick vi ut och åt, lina och jag. vi käkade på någon thailändsk restaurang och det var skitgott. sedan rullade vi hem (med buss).






trivsamt

Trivs mycket bra här hitills. Har hunnit med att förgått mig på stan redan och köpt lite kläder, från topp till tå, hehehe, varit på arbetsintervju, åkt båt, spårvagn, buss och cykel, druckit vin, ätit färsk fisk, klappat katt och bara upplevt staden. På onsdag ska jag börja provjobba på BK och de verkade skittrevliga där som tur var. Får jag jobba kvar så har jag jobb även i höst om jag vill och det lät som att jag skulle få jobba mycket. Nu ska vi gå och handla päronyoghurt och frukt.

Hemma i Göteborg

Godkväll. Idag har jag, lina och molly åkt Hem till Göteborg för att stanna. När vi kom hit blev det skinande sol pch klarblå himmel, vilket var helt underbart efter detta skitväder som varit i evigheter. Istället för att sitta hemma och dega så begav vi oss ut på stan framåt sju nångång. Strosade runt bland allt folk, gick till Vasa och in på Chez amis och tog oss ett glas vitt. Nu är vi hemma och både Lina och Molly har slocknat på sängen så jag ska väl också stänga ögonen en stund tror jag. Imorgon ska jag passa på att gå på stan medans Lina ska tokplugga. Puss!


studenten!












studenten!

bilder från min student hemma hos pappa





studenten!

Slänger upp lite bilder här från studenten tänkte jag. Jag filmade mest så jag har inte så mycket bilder men här kommer några från champagnefrukosten och fram tills jag åkte hem efter utsläpp och efter att vi åkt vagn och allt det där. (Så äg att vi körde i mcdriven!)












FYFAN VAD JAG ÄR BRA

Denna dag har varit helt helt helt underbar! Studentfrukost hos Ida, och dit kom våra lärare och var med oss och partajade till lite. Skolan. Satt i aulan i två timmar och darrade ihjäl. NERVÖS! springa ut! sjunga! åka vagn. tusentals varv genom staden där man hann tappa både det ena och det andra. (rösten och massa andra saker). vi hördes tydligen mest av alla och det är ju skitkul!!! man tar bara studenten en gång och då FAN tar man den!! HR är här och vi har kämpat friskt! hacka lök, steka fisk! In på statt och sjunga, dansa, dricka, gråta. Åka hem. Äta. Träffa släktningar och bla bla. Mysigt. Förfest hos Fia. Och där var det galet, såklart! Det är HR3 vi snackar om. Vi hade sprit och annat som var räknat till 22 pers och det vart över. what, liksom. Åkte in till studentstatt! Dans, sång, grattis hit och dit och utspilld drink över hela klänningen. tjoho. MEN KUL SOM FAAAAAAAAN FAAAAAAAAAAAAN FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN HAR DET VARIT!

HR3 SHAAALALALAAAAAAAAAAA!


I'm still here

( Kan inte slita mig ifrån min blogg :$ )

Idag har det vari studentlunch för alla treor på skolan och det var skittråkigt, faktiskt. Hoppas att det blir lite roligare ikväll då vi ska pynta vår vagn tills imorgon för då jävlar tar vi STUDENTEN! Våran rosa lilla maskot som vi fick av allas vår favoritlärare förra året ska få sitta med på vagnen! Såklart! Börjar känna lite pirr i magen nu tror jag. Men jag har hinkat en massa kaffe, så det kan även vara det som känns. hehehe.

Fan alltså.. Imorgon är dagen vi alla väntat på i så många år. SJUKT är vad det är!


the fjolls of gothenburg

Hela dagen har syster Lina och jag spånat på vår idé om att skaffa oss en gemensam blogg och nu är det gjort! I vår blogg ska vi skriva om våra liv tillsammans över sommaren i staden Göteborg. Mycket mer tänker jag inte skriva utan ni får helt enkelt trycka er in på våran blogg för att få reda på mer.
Göteborgsfjollorna

Kommer väl att lägga min blogg lite på latsidan men det kan hända att jag skriver lite här ändå, i min älskade blogg som varit med mig så länge. I höst  - I'll be back!
 

indianer

hej hallå. nu sitter jag här rätt osnygg med lite brun skit i håret. lina och jag har kommit på en idé. en skitbra idé. men jag tänker inte avslöja någonting. idag är det bal för folket här i byarna, som jag inte ska gå på och det är jag glad över, faktiskt. tycker synd om de som ska dit, i detta väder. ikväll blir det väl lite mys med några andra som också dissar balen. åh, jag har hittat en vän som ska vara i närheten av göteborg i sommar, nämligen rebecca. åhå, va roligt! va så längesen vi träffades. då får vi gå och leta efter indianer i en annan storstad alltså, haha.

soon baby, soon

idag har jag börjat småpacka lite inför nästa söndag. jag finner inga ord för hur skönt det ska bli att komma iväg från detta skitställe. får jag inte jobbet så tänker jag inte deppa för det. jag är iallafall i göteborg och där tänker jag stanna. jag får väl slå mig ned brevid de hemlösa i brunnsparken och spela lite munspel eller så. för i göteborg tänker jag vara, hela sommaren, hösten, vintern, våren, år efter år, tills döden. eller ja, kanske drar ut och flänger någonstans ett litet tag, man vet ju aldrig.

på söndag.. ska jag nog ta bort min blogg.

och så kom molly

shitpommes alltså. efter att jag bränt mig igår så har jag fått den fetaste och äckligaste blåsan ever. hahahaha. höll på att skratta ihjäl mig när jag vaknade upp och såg den förut. tog kort på den men Vem vill se en äcklig blåsa? det ser ut ungefär som att en av mina halsmandlar har slinkt ner till mitt finger och svullnat upp. nu ska jag titta klart på en film jag började titta på igår innan jag slocknade och dricka lite mer kaffe. senare ska jag hem till pappa och mysa med molly pluttsan! har saknat henne så mycket. hoppas att min framtida katt blir minst lika gosig och söt som henne!


haha, en blöt liten plutt

blås, snälla

min hals värker. jag är helt sliten och sjuk. inte så konstigt kanske, har väl varit ganska hårt nu den senaste tiden men det är ju bara student-tider en gång i livet. idag har jag bara suttit inne och inte gjort ett endaste dugg. jag dukade lite fint tills lina kom hem och kokade potatis. (vi åt inte bara potatis men det var bara det jag fixade) hm. mja. annars har jag faktiskt bara suttit still och inte gjort någonting. värdelöst. skit trist. nu tänkte jag iallafall att jag skulle göra något bra för min hals så jag ställde in en kopp te i mikron. lalalala. väntade. PLING. tog tag i koppen och vad tror ni hände? JAG BRÄNDE SÖNDER ETT HELT JÄVLA FINGER. liksom, va? koppen var stekhet, men teet var knappt varmt. jättekonstigt. mamma hade gjort samma grej förra veckan tydligen. med samma kopp. bra att hon sa det NU. aj aj aj aj aj. det bränner. BUHU. (fjant)

sunny beach







sunny beach

PARTY








ANNIS BANANIS!




sunny beach


TO SUNNY BEACH





lite partö

om ungefär en och en halvtimme kommer lina att kliva in genom dörren här hemma! åh, va roligt, det var så längesen nu ju! men det blir det ju ändring på eftersom vi kommer att bo tillsammans i sommar i götlaborg, ÅH! längtar som ett as!

igår kväll gick jag till kristin där simone och mariella också var, plus lite andra som var där en stund. vi hade det mysigt och tjohoade, käka chips och körde ölspel och en lime lek som jag vann på, haha.




fikamys med klassen

man kan säga att den här dagen var den sista skoldagen för min del. vi satt i restaurangen och drack kaffe, fikade och pratade om resan med resten av klassen och lärarna. vi visade upp våra tatueringar som vi gjort där nere i sunny beach (jag vaknade visst upp på en bänk i nåt slumområde, efter en kväll på kareokebaren med en stor drake på ryggen) och sedan städade vi skåpen. gött att vi slapp städa hela köket som jag var beredd på att vi skulle ha gjort idag! nästa gång vi ska till skolan är på tisdag och då ska vi ju ha sån där studentmiddag. dagen efter är det studenten som gäller! fatta vad sjukt galet!


ska tydligen sälja lägenheten

jaha. tydligen så ska min mamma flytta fick jag reda på nu. dock inte utav henne men det var väl inget konstigt med det. jag får alltid reda på saker genom andra. det är ju skitkul. jag känner mig inte som någon dotter. jag bara finns här och lever här och är ivägen och är lite jobbig, dum och äter utav maten här, duschar i duschen, går runt och pratar med mig själv, sover där i sängen med ett brunt överkast i det vita rummer. har knappt aldrig tittat på tvn som finns på bilden och jag är aldrig i något annat rum än mitt eget och badrummet. det är nästan så att jag går vile som jag skulle gå till något annat rum i den lilla lilla lägenheten. jag trivs inte här men det kasnke ni kan göra. kolla länken om ni är flyttsugna. undar vart mamma har tänkt att flytta? roligt att jag märker att hon har ett nytt nummer också, som jag inte ens vet om. och att vi tydligen har en torktummlare som vi idag inte alls hade. jaha jaha.

http://www.blocket.se/orebro/Smakfullt_nyrenoverad_lagenhet_22039462.htm?ca=8&w=1


slut på resandet!

ojojojojoj, nu är jag hemma iallafall, i lilla lilla degerfors och aldrig har jag varit så glad av att se denna lilla byn. min mage värker som aldrig förr så jag vill bara skära bort den, så ont gör det. jag har ont i huvudet, fortfarande lock för öronen, trött som fasen eftersom jag inte direkt sovit speciellt mycket sen igår natt, endast småsovit lite på planet, på bussen och en liten stund sittandes på en bänk, lutandes mot min väska i västerås. det kliar över hela kroppen och nu känner jag attt jag har ont i foten, hahahaha, så himla smidig. jag körde in ett helt jävla träd som låg på gatan i foten för nån dag sen. jag vågade inte ens titta för jag trodde att det hade gått igenom foten. men, den gick aldrig igenom som tur var, haha, skrattar så åt det, pinsam annis. men det var ingen som klarade sig undan klantigheter och skador på denna resa tror jag, haha. nu ska jag göra massa soppa för det är det ända jag ska leva på den närmsta veckan har jag tänkt. fasen va gött!

sitter på arlanda

hallå hallå, nu är klockan halv fem och vi har suttit här på arlanda sen klockan två. flygturerna har gått skitbra (förutom att jag var livrädd nu när vi åkte hem och att jag typ dör av magvärk och halsen värker och jag tror att jag kommer få nackspärr) och bulgarien var så underbart så underbart, och lite galet eller ganska mycket galet, hoho. en drink på steak house har jag fått döpt efter mig och den döpte jag såklart till annis bananis och den vart skitpoppis direkt och den blev vi bjudna på ganska många gånger. alla går nu runt där nere och skriker ÄNIS BANÄNIS, ÄNIS BANÄNIS! och gör man det så får man en annis bananis som är gjord på mixade jordgubbar, kokoslikör, två olika sorters vodka och sprite. skitgött! jag var själv med och blandade den första gången, när vi satt där tills morgonen med de som jobbade där. vi fick whiskey, drinkar och pizza gratis. en kväll red jag även på en tjur och det finns på film. "den jagar mig, aaaaaaahhhhhhhh, kristin, jag orkar inte mer, aaaahhh, hahaa, läskiga kossa" säger jag ungefär. en kväll hälsade vi på paco på viking och det var den galnaste kvällen nånsin. där var den race av alla olika sorters drinkar och shotar och dans på bardisken blev det och det var skitkul. jag måste säga att det är så jävla skönt att det är kallt här in sweden för när vi åkte från bulgarien så var det så äckligt jävla kvavt och fuktigt och jag var nära på att svimma där på den äckliga flygplatsen. lukten i bulgarien kommer jag verkligen inte att sakna. det luktade stall, fisk, varmt, fuktigt och brännt och körsbär mest överallt. och pizza såklart. maten var heller inget att hurra för. det tog väl tre dagar innan jag kunde äta utan att vilja spy.
kan inte säga att jag fått någon färg direkt om man jämför med de andra, men det är ju inget ovanligt.

nej, nu går bussen om en timma ungefär så jag ska väl ta och leta på resten av klassen.
JOBBIGT VA. åååååååh vad jag ska sova och dricka sextontusen koppar kaffe och äta miljarder ägg när jag kommer hem.

puss puss!