valborg ju

hittade en bild på mig som va rätt så söt, som var tagen för prick tre år sedan upptäckte jag. men ångrade mig. haha. ser så grisig ut. bö. men söt. söt gris. nu ska jag snart åka till karlskoga för att sedan öla. gött gött. man skulle ha varit på chalmers idag har jag hört. värsta partyparty med alla rosaklädda människor. måste dit snart igen och dansa med kossor. haha. men idag är det karlskoga som gäller och öl. tjingfjong. ni kan få en annan bild på mig som kanske är 2 år gammal. där jag trodde jag var cool och hade jättelångt och tjockt hår. nu vet jag inte vart mitt hår har tagit vägen. kul. är nog flintis snart.


it's over baby

åhå, äntligen kan jag slappna av (eller?) och sluta skriva massa tråkiga inlägg om nationella prov och projektarbete. (det här är det sista, jag lovar) hur tur hade jag inte när alla i min grupp förutom fjant kalle var sjuka/skolkade, så jag behövde bara redovisa för honom på provet och för monica som satt i andra sidan av klassrummet i sin roliga tröja. DEN HÄR SKITEN ÄR ÖVER NU OCH DET GICK BRA. punkt slut. känner mig lätt som en SKUMBANAN och nu känner jag för att dansa på en sten eller typ rulla mig i gräset. eller för att äta godis. påtal om skumbanan, HALLÅ. mmmhm. måste.ha. hejdå.

jag hoppas på en alldeles för sen försovning imorgon

imorgon är dagen jag länge fruktat. den muntliga delen i nationella provet i sv b. OCH projektarbetet ska vara klarrrrt och lämnas in. jag är inte klar med något utav det. bra annis, bra. ska iallafall gå upp jättetidigt, om jag nu kan somna. har druckit lite för mycket kaffi nu på kvällen för att orka göra det hära som jag inte ens har gjort. bra där, ännu en gång. imorgon kväll ska jag iallafall dricka öl, och om ni bara visste hur mycket jag har längtat efter öl! har nog inte ölat på flera månader. sugen är jag. alltså. en vacker dag (eller nej, någon regnig och tråkig dag) ska jag räkna hur många gånger jag skrivit ordet "sugen" i min blogg. det vore intressant att veta, eller hur? täntke väl det. sov gott, och tack för att ni önskar mig lycka till imorrn, tack tack tack, det värmer. puss på er gyllerompor.


robban the snygging

okej. redovisningen gick bättre än väntat fast den var inte perfekt om man säger så. jag skrattade till hela tiden och typ började "prata inåt" om ni förstår hur jag menar. sedan var öh, eh, haha, åh, och sen, hehe, jaha, hm och typ ganska väl använda ord. det var riktigt hemskt. kände hur jag fick feber ca femton gånger och hur mina ben sprattlade och så var jag så borta att jag snodde med en bok från olas skrivbord.

idag insåg jag hur mycket jag kommer att sakna robert som jag varit kär i sedan jag blev en del av HR-familjen. det första han sa till mig med sin stammande och breda värmländska dialekt var "jag såg på d-din rumpa att du he-eter anna, så så så nu kommer jag ihåg ditt namn". när jag såg honom slita av sin kockrock från hans stora överkropp. han är så charmig, lille gullegubben, när han gömmer sig på konstiga ställen och ger klassen konstiga och söta blickar, när han jagar stina tills hon rycker sönder hans byxor, när han berättar svaren på proven och lite såna där grejer. jag är ju så fjantig men robert är ju så snygg. haha. han är så manlig. man kan inte sluta titta på honom.

nu ska jag plugga hela kvällen och natten, tjohej, kaffe kaffe kaffe.

anna är en liten korv

david är en stor björn

jag fick en guldstjärna av ulla för att jag är så allmänbildad. jihu.

blä

ska sova och vakna upp och hoppas på att jag känner mig lite ny imorrn eller något. dagen idag har varit en fet värdelös och långsam dag och jag hoppas att den aldrig mer kommer tillbaka. tjong fjong.

det finns amish i min klass

förr i tiden mosade man ner amish-människor i påsar och slängde dom i floden. haha. imorgon är det redovisning. det ska bli spännande att se om jag klarar av denna redovisning utan att bryta ihop och springa därifrån, fnissa mig till döds, säga något pinsamt eller börja prata baklänges, tappa bort mig eller rösten, kanske prata på något annat språk eller så kanske jag lever mig in i det så mycket att jag börjar prata gammeldags tyska och gör en knut i håret och låtsas mjölka en ko eller något. jag vill inte veta hur det kommer gå. herregud. att redovisa har aldrig varit och kommer aldrig att vara min grej.

titta, det ser ju nästan ut som HR3. jag ser en som sover och en väldigt kort person. sedan är det sophie, madde, hanna, sofia och jag här längst fram. (alltså, sophie är tjejen här längst fram. jag börjar redan prata baklänges) behöver jag ens säga vem personen brevid mig är? hehe


I'm here to keep you alive, not help you shop.

har lyssnat på whitney houston och tänkt på bodyguard hela morgongen nästan. måste ta och titta på den för säkert trettionde gången väldigt snart känner jag. hur bra en film än är, så kan jag max se den 2, kanske 3 gånger. men bodyguard. herregud. jag gråter lika mycket varje gång, haha. och åh, kevin costner.


jag längtar till jul

jag längtar efter min familj. fru, man och katten skitbra. sålänge vi inte slåss, du tvångsmatar mig med jordgubbsylt och sålänge katten inte skitar ner i din bil eller skrämmer dig. så kommer vi att ha det skitbra. familjen skitbäst, det är vi det!


to cool for school

hej. jag är uppe med tuppen! det är ju meningen att jag ska sitta på bussen nu. men det gör jag inte. nej. här sitter jag med ett huvud som dör snart. herregud. men jag missar väl ingenting viktigt förutom en säkert helt underbar god trerätters som det ska bjudas på idag. (nästa vecka är det min tur att bjuda och jag håller på att dö lite, jag vill inte. blä) åh. börjar ångra mig lite nu. nej men. så nu kan jag sitta här hemma med massa kaffi och plugga som en tok. kan ju vara bra. nationellt prov på torsdag och jag har ej kommit igång med det. projektarbetsrapport. religionsarbete. jäkel vad roligt. 

 

jag ljög, fy mig.

jag ska inte alls ta bort min blogg.

ett o-roligt inlägg

(här skrev jag först ett jättelångt inlägg som jag suddade ut precis innan jag skulle publicera. jag ångrade mig och nu får ni aldrig veta vad som stod här. mohaha, stackars.)

jag väntar på att något roligt ska dyka upp. är rätt så otaggad på att börja plugga på alla miljontals arbeten, redovisningar och prov som väntar. funderar på att radera min blogg och skaffa en ny som ingen vet om, bara för att jag känner mig så sur idag. nu ska jag äta hallonkräm. hejdå.


tomma dansgolv och öl

idag var det ett litet studiebesök på harrys där vi mest kollade läget bara. när vi kom tillbaka till skolan så hade vi det bästa vi någonsin haft, nämligen ölprovning. haha, gött. fast det var jag ganska ensam om att tycka för det är inga ölare i klassen direkt. det är väl mest jag, katten och "jag-drack-15-öl-på-min-första-fylla" som gillart! efter detta blev jag såklart ännu mer sugen på öl! åh.


alltid gött med degis

att sitta inlindad i ett täcke hela kvällen i kylan och mörkret med massa tända ljus, att lyssna på discomusik och höra folk som ringer in till radion med konstiga dialekter. att äta pizza, godis, att dricka cola och kaffe medans man gör allt det där är degning så det skriker om det. en äkta degiskväll och det var mysigt. att sedan gå in och lägga sig i papi poos stora säng och att lyssna på björne-imitationer och att prata sig till sömns var också skönt och degigt.

nu ska jag äta upp min currypizza för min degishelg är inte slut än! imorgon vaknar jag ju upp och är som en ny människa.


något jag saknar

jag saknar mormor och morfars sommarstuga.

 när lina och jag plockade massa bär och gick till några klippor och tittade på solnedgången. när vi smög iväg och gjorde allt för att få leka och bada själva och att slippa våra jobbiga kusiner som sprang efter oss överallt. när våra tyska grannar smög på oss när vi var ute och lekte. när vi hittade en liten fin och mysig bäck inne i en skog. när jag en gång somnade på toaletten mitt i natten och blev väckt av mormor. (det kommer jag dock själv inte ihåg, och det saknar jag väl inte. men lite roligt var det väl.) 

 när vi satt i morfars båt och sjöng jättehögt. när min bror alltid var så dum mot mig och alltid var så snäll mot lina. jag tjöt nog var och varrannan sekund där nere. det var så orättvist. "lina kan få huuur många klubbor hon vill och anna får väl nöja sig med att äta lite gräs eller kanske tugga lite på en sten som hon plockat". när han och min morbror lurade in mig i en skog för att det stod en moppe där inne till mig. när jag fick åka moppe med min morbror och jag körde i diket. (fast inte den moppen som skulle ha stått inne i skogen, för den fanns faktiskt inte!)   

 saknar att åka till mariestad bara för att köpa glass och titta på alla hundra tusen hus som min morfar har bott i, både i mariestad och utanför och i närheten. att plocka körsbär och gå tipspromenad. att cykla på grusvägar och stanna till och plocka lite blommor och fina stenar som jag gav till mormor och morfar, som de sedan la i min lilla stenhög vid kaminen. att jag, bror, morbröder och kusiner kastade stenar i vattnet och lina alltid blev så arg för det. "åååh, nu kan vi ju inte bada här, stenarna ska vara på land. nu får ni hoppa i och plocka upp dom igen!!". vi brukade låtsas att några stenar (inte de stenarna vi kastade i sjön. utan stora stenar som man kunde sitta på) var hästar som levde i vattnet och vi brukade rida på dom.   

 kommer ihåg när sofia f kom dit en gång och vi var ute och trippade runt. när vi tittade ut mot sjön blev vi jätterädda för vi var helt säkra på att det var en hajfena som stack upp en liten bit från land! vi sprang hemåt så fort vi kunde för vi var väl rädda att den skulle masa sig upp på torra land och jaga oss. vi tjöt och skakade nog av rädsla allihopa. det var hemskt. sen bjöd nog mormor oss på bullar och saft och så åt vi säkert lite rabarber också. då var allt bra. och vi gick inte ner till sjön på säkert några dagar. eller timmar. eller minuter..



uppe med tuppen (inte pappa)

jag har redan hunnit med att äta frukost ute i solen. det var skitvarmt ute och klockan är inte mycket om man säger så. och då var ju klockan ännu mindre när jag satt där ute och brändes. skönt var det. varför jag vaknade sådär tidigt är nog för att jag somnade kl 10 igår. (egentligen kl 9, men jag vaknade och gick upp och stängde av datorn vid 10 och somnade igen jättesnabbt.) och så är jag ju morgonpigg också. tror aldrig att jag har sovit till längre än kl 12. eller jo. men inte längre än till kl 1 kanske. haha. jag får panik av att jag har sovit bort hela dagen. så när jag har vaknat upp runt kl 12 så känns det inte okej. haha. sova kan och kommer jag göra i graven i miljarder år så vafan. lev. var vaken, upptäck saker, lek, ha kul och sådär. jaja. nu ska jag dricka ännu mer underbart gott och lite för starkt kaffe. jag är sugen på att dra ut och springa men. MEN MEN MEN jag har så ont i ryggen så att då skulle jag svimma om jag gav mig ut. inte värt. gjort det förut och tjohej, det var inte kul. blä. kul att jag snart inte klarar av att träna någonting. saknar att spela fotboll. det var kul. mycket skitsnack och tjafs (tjejer alltså!), men kul att spela.

rabarberpaj

"något går sönder" stod det i mitt horoskop idag och DET STÄMDE BRA DET. jag var så glad att jag äntligen gjort klart en rabarberpaj och åh så god jag trodde den skulle bli. jag var inne i någon annan värld när jag tittade på min vackra paj, som jag var påväg att ställa in i ungnen *KRASCH* (jag var framme vid ungnen tidigare än vad jag hade räknat med) och hela pajen och pajformen ligger utspridd över hela golvet. i horoskopet står det även att en överraskning väntar här hemma. även att jag skulle få besök. än så länge har bara mamma kommit hem och hon hade inte ens någon överraskning med sig. BUUUU dåligt. men det första stämde ju iallafall. alltid något. jag älskar horoskop. läser typ 5 olika varje dag och på nåt sett så brukar något alltid stämma. jippi.

nu skall jag tråka tråka tråka kråka tråka kråka all day långkalsong. hejdå.


palla träna

nehe, jaha? är man inte rätt så härlig när man skippar träningen som jag väntat på hela dagen, för att istället äta godis? haha. är alltså ej på träningen som jag borde vara. nej. en äkta fetis som jag satsar på en fetingkväll här hemma istället. haha. kul att godiset snart är uppätet. grattis anna. slår vad om att det ÄR uppätet innan träningen börjar.. om 2 minuter. hejhopp. / MYS ANNA


bröderna johansson


dan i one tree hill är min hemliga farbror! (fast jag är lite rädd. hoppas att paul inte skjuter denna brodern också. var på din vakt, pappa!)


så många är fula

åh, nu sitter jag här i skolan, gråtandes (men faktiskt) med 40 papper om pakistan idag igen. jag sitter även här med sophie också, inte bara med 40 papper och tårar i ögonen. hon berättade att 18% av gambias invånare är fula. jag är hungrig. vill äta frukost igen, alltså. någon sitter och smyger på mig. i can feel it. jag och sophie pratar något pakistanskt språk som kallas för urdu med varandra.
- Salaam. Mera naam Anna hai.
- Salaam! Mera naam Sophie hai.
- Tum bohat khubsorat ho. Tumhain cricket khailna hai?
- Mian bohat thak gia hoon. Kiaa tum kisey waqat chai pay ana pasand karo gaay?
=
- Hej. Jag heter Anna.
- Hej. Jag heter Sophie.
- Du är vacker. Vill du spela cricket?
- Jag är så trött. Vill du komma över på en kopp te nångång?

vill inte baka bröd längre

har helt plöstligt lust med annat nu. typ att måla väggarna gröna eller äta hallonsylt. är det något jag BORDE göra så är det väl att plugga (svenska nationella blöblöblöbö, nej. samhällskunskap, öh, vad mer? inget mer. bra. men nej) och städa och äta (ja, men hallonsylt) fortsätta diska, duscha, äta hallonsylt (men ja, jag älskar hallonsylt, brukar äta bara det utan något till, gooooodis) plocka upp ett påskägg som ligger på golvet, eller iallafall leta efter den andra delen till ägget, hatar när det fattas något, borde smörja in mina händer med någon mirakelkräm för jag vill inte bli kallad för torris längre och jag skäms över mina händer, flytta på en femhundralapp som har legat här på skrivbordet sedan februari innan den försvinner eller kanske råkar bli uppsugen (kan man säga så?) av en damsugare eller så kanske en fågel flyger in och biter sönder den om jag öppnar fönstret. men ja, det är så mycket som jag borde göra som jag ej gör. för att jag inte ska bli stressad och sådär för att jag kan ju inte göra allt på samma gång, så skiter jag i att göra alltihop (förutom att äta hallonsylt för gud va sugen jag är). hejhopp!

måste baka innan jag blir galen

jag är jättesugen på att baka något smarrigt. så sugen att det vattnas i munnen men jag har ont i magen, så det är konstigt. men vill bara baka. herregud. måste baka. någonting. synd att jag är så dålig på att baka bara. (VA FASEN SKA/VILL JAG PLUGGA CAFE & KALLKÖK FÖR DÅ?) men typ. ÅÅH, är sugen på att göra såna där gifflar som jag, hanna och david gjorde för nån vecka sedan. fast med ÄNNU mera salt. hahahaha. sen ska jag bjuda david som jag vet älskade de där salta gifflarna så otroligt mycket, innerst inne så gjorde han det. salt är gott. bröd är gott. salt bröd. mmmhmhmhm. känner att jag blir galen. måste ha bröd. alltså jag blir arg om jag inte får dega med någonting och kleta runt och mjöla ner och tjohej tjåhå.skulle kunna skriva ett skitlångt inlägg om hur sugen jag är på att baka och allt men jag bestämmer att jag ska sluta här och nu för annars blir det jobbigt för mig och för er. i wanna bake. men jag fortsätter ju? hallå. GÅ OCH BAKA. jag orkar inte. hejdå. (jag kommer inte baka, brukar känna såhär och det slutar med att jag sur för att jag inte kan baka och slänger skiten eller så lämnar jag över det till någon annan typ mamma, pappa eller lina, men lina är inte här, och inte pappa heller och mamma är upptagen.) så jag ska inte baka.
HEJDÅ.

gubbe på rymmen och flaskor i luften

det händer så mycket roligt här. utanför går det en gubbe med en påse på en pinne över axeln.
stina blev jätteglad när hela klassen kom in sjungandes med tårta, kaffe och saft. hon sa att vi var en sådan rar klass. gott var det med tårta och vi slapp näringsläran. på serveringslektionen flairade vi med flaskor ute i solskenet. jag körde på hårt och nu är jag öm och har blåmärken och bulor över hela händerna.


im also sitting in the boring school, like sofia

hej hupp hopp. vi har samhällskunskap och ohohoj vad det är loligt. jag skriver bara ut miljarder papper om pakistan, bara för att. har säkert 40 papper som jag inte har ett dugg nytta av, tror jag. hej och hå. idag ska vi överraska stina som fyllde 60 förra veckan med tårta. jag längtar. mmmums. nu ska jag skriva ut lite mer fakta. haha. imorse försov jag mig en timma. fattar ej vad som händer med mig. jag bara sover och sover och sover nu den senaste tiden. till och med på dagen. värsta tanten. men jag är ju mysig. haah. hejsvej.

en rolig liten krabbs

krabban kapade av något idag. hahaha, hon är så rolig. förlåt. men, haha. rolig(!) vågar ej säga vad hon kapade av för då kanske hon kapar av en fena mig på imorgon med hennes vassa klor. (eller med en *gonfransböjare, hoppas ingen mer än krabban själv förstår). love yu. krabban & ansjovisen forever. pooooooss pooss!

jag fick föressten vg på whiskeyprovet. jag vill och ska ha mvg i dryckeskunskap. är det något jag är doktig på så är det väl.. alkohol? sorligt nog. haha. pluggarn. jag elskar skolan. vart tog ig-eller-iallafall-g-minus-i-nästan-alla-ämnen-anna vägen undrar jag? glad att slippa tjuta för att jag får ig efter ig efter ig på varenda grej. har redan kännt mig tillräckligt dålig genom åren så har väl rätt att vara lite stolt. haha. japp. hejdo.


get a room



det är dags att planera en fest! efter dagens enda lektion racade vi med maddes limeluktande bil till karlstad och körde om emma och idas bilar var och varrannan sekund. vi åkte till karlstad för att gå på studiebesök med robban istället för att sitta och pinas på hans hotellektioner. på ett av hotellen blev jag lite åksjuk. kändes som om vi var ute och flöt omkring på havet. sedan åt vi på mcdonalds och hej vad de var glada.


roadtrip till göte

den här dagen har jag väl typ spenderat i sängen. åho vad jag varit trött, seg, jobbig, tråkig, trälig, har klagat och haft ont. funderar på om jag ska hänga med pau, sarah, sara och fathia som ska ta ola till göteborg över en dag i slutet av denna månad? skulle ju va galet och jäkligt roligt!


jag & ola


vilken underbar dag

idag vaknade jag med jordens jävla migrän. sedan tappade jag ett ägg, spydde(så ont i huvudet hade jag, freeesch), stressläste om whiskey och fick springa till bussen som jag nästan missade. åhå, vilken bra dag, tänkte jag då såklart. måndagar är alkoholdagen. vi började med ett prov på whiskey och sedan fick vi lära oss lite om öl som vi ska göra ett arbete om och redovisa. tjohej. imorgon är det studiebesök på något hotell i karlstad som gäller. tjohej, igen..

nu ska jag sova.

no song unsung, no wine untasted


she's got a chicken, i think she gonna use it, i think she gonna fly awaaaaaay.
peo och holm inne på coop och shoppar loss.

ola lämnade sarah och mig på en gata i kristinehamn

vi spelade kubb mitt i natten och väckte nog hela kristinehamn. fattar inte att peo och holm kunde vinna när vi spelade så jävla kungligt!

ola! jag var kvällens tutare.

fathia och jag fattade ju iallafall hur man gjorde

sarah ligger lite före mig i graviditeten. hon födde lite senare på kvällen. fint barn måste jag säga. grattis.

möpiskväll

igår var det som sagt grillning hos kajsa som gällde. det var gött och sånt där. vi satt vid elden mest hela kvällen och sen satt några i elden kan man väl säga. det var inte länge de klarade sig där inne i bastun. när de kom ut var de fulla av löv och svett. mysigt. jag var dock inte naken och full av löv och svett. det räckte att sitta utanför och det var spännande när vi gissade på vem som skulle ge upp först.


lövis kajsi

fina tuppilaner

idag var det vår näst sista servering. det var fullsatt och tjoho, jag och sofia delade på ett långbord med en massa söta gammlingar. det var skitjobbigt och kul. vi pyntade så fint med vackra tuppilaner som vi kallar det, (men tussilago) som jag och sofia fick i uppdrag att plocka. nästa gång vi serverar är den 15 maj och det är sista gången vi serverar i skolan. (SÅ KOM DIT OCH ÄT, HÖRRNI. sista chansen liksom för er som ej varit där.)

idag blir det lite grillmys hos kajsa! ska bli väldigt loligt. tjohej!


en ful och en söt tuppilanplockare

jag är stjärna, jag såg stjärnor

idag har stjärnan spelat bowling. så himla doktig. käglorna flög och flängde. herregud. jag är på g. ok men överdriv inte anna. men duktig var jag. idag. strike strike strike osv osv osv. imorgon ska jag servera och göra gäster nöjda. längtar tills vi ska äta frukost. det är alltid så mysigt. det är NÄSTAN godare än vad det är hemma och jag älskar min frukost här hemma. då förstår ni. fast det var klart mycket bättre i ettan när vi fick ägg!!! en gång knäckte någon liten filur ett ägg på min panna. det var säkert min egen idé och det var skitkul! hoppas vi får ägg imorgon för då ska jag be någon knäcka ett ägg på min panna igen. haha. nu ska jag såva. hej gnatt.


mysarklassen


redovisning av projektarbetet

kan väl inte säga att denna dag började något vidare. jag försov mig en timma, var mer stressad än vanligt och sprang runt som en liten nervös höna här och virrade runt i panik medans huvudet dunka-dunkade. inget kaffe, ingen frukost. sen att det krånglade något sjukt med projektarbetet igår mådde jag inte bättre utav. men det löste sig idag och det gick faktiskt skitbra för oss! så underbart att denna dag äntligen är över, så att man kan slappna av lite :]




det snurrar i min skalle

är det HR3 som kommer ha det så jävla gött på studenten eller? vi har väl typ 18 000 spänn att spendera på champagne, sprit och skit. (fast lite ska gå åt till vår klassfest också.) ja, så att, vi kommer va så jäkla goa! man tar ju bara studenten en gång och då jävlar ska vi göra det rejält! HR3 tjalalala!


And I was stuck in the middle


jag är en liten indian

jag satt där, omringad av fjädrar och grejer. blev sugen på nånting gult så indianen kokade en majskolv. skitgott.  jahapp, men annars då? fuck you, fuck you very very much sjungs det här i radion och jag sjunger med, fuck you, fuck you very very mu-u-u-uch.

/ indianna


men värt

idag hade vi egentligen inte ens någon lektion, så jag gick upp klockan sex helt i onödan. men vi som inte visste om det, vilket var halva klassen, har ändå fått flambera lite ananas och shotar, sedan fick vi göra ett hotellprov som jag inte hade pluggat till men som gick rätt bra ändå. nu ska jag snart traska mig bort till bussen och gå hem och säga grattis till pappa som fyller 46 år idag.


katten och jag

det är bara jag & katten som är vakna här in da house. jag har kokat lite kaffe som jag ska hålla molly sällis med när hon knaprar på sin kattmat. sen blir det projekt-fan-arbete och när vi fixat lite med det så ska jag till mina kusiner på ett litet grillkalas. på torsdag är det redovisning av projektarbetet. herregudherregudherregud vad jag verkligen INTE sett fram emot denna torsdag. kommer dö av stress, ångest och nervositet. haha. tjena.

brum brum

pappa tyckte det var dags för mig att övningsköra lite idag, efter många suckar och många men så satte jag mig bakom ratten och körde till coop där jag köpte godis bara för att jag varit så doktig. tror nog att det var i oktober nångång jag senast körde. men jaha, bara för det så behöver ni inte tjata eller tro att jag är på g med det där körkortet. kommer troligtvis aldrig få det lille kortet i handen. eller ja, aldrig och aldrig, men inte än på några årtionden. att tjata på mig får mig inte att ta tag i det heller. jag är en sista sekunden-tjej, så när jag är sisådär 80 år kan ni kanske, om ni har tur, se mig där komma farandes & tutandes i en liten skruttbil. sen äre krasch & boom så är jag död. sista sekunden var det ju. jag vill inte ha körkort.


halmstad


för något år sedan var elin & jag i halmstad en jäkligt varm sommardag. vi skulle till stan hade vi tänkt och vi ville gå dit. vi gick av vid någon fotbollsplan mitt ute i ingenstans och vi var helt ensamma, vilsna och säkert ganska rädda också. vi var rätt fantastiska som hittade fram någon timma senare måste jag säga. när vi vandrat klart satte vi oss här och käkade glass och tittade på fulla ungdomar. vi fick iallafall upptäcka en stor del av staden och insåg att halmstad är en mysig stad. nästa dag åkte vi dit igen, men då skippade vi den där vandringen och gick av i stan. vi såg sofia wistam eller vad hon heter på H&M och när hon skulle gå ut så pep det minst tre gånger innan hon kom ut därifrån. den lille tjuven, hähä. men, ska vi dit igen elin?

min dag

jag gillar påsk, inte bara för att man får en massa godis, utan för att det är normalt att äta mycket ägg, så jag behöver inte skämmas för mitt stora äggintag. kul att vara normal någon dag på året, hehe. lancelot, storebror, ida, storasyster och rasmus var här förut och vi käkade, tjohoade och drack lite för mycket påskmust tror jag, eller iallafall lanceplutt. han kom utklädd hit. faster annis tycker att han va en stekhet liten påskgubbe. nu ska jag fortsätta denna dag med att bara dega i soffan och äta bullar. (och kanske lite mer ägg.)


you can't kill rock'n'roll

igår blev det grillning och lite vinis med linis och mammis. lite senare på kvällen drog jag mig uppåt på gatan till evelina & femman där mina kuseliner pau & johan var med lite annat folk. det var trevligt trevligt. det var tänkt att vi skulle dragit till brickan men det blev wickan och det hade jag ingen lust med så det kändes inte värt att gå in. hej hopp, rolig tjej.


lilla jeppe



tjollahopp och glad påsk och allt sånt där. imorse satt jag ute på den soliga balkongen och drack saft tills en liten fluga som jag döpte till jesper flög ner i glaset och ville bada lite. jag räddade lilla jeppe och satte honom på balkongräcket, som jeppe några sekunder senare ramlade ner ifrån. tre våningar är inget att leka med för en liten fluga som nyss fått sig en rejäl sockerkick och som hade blöta vingar. det var slutet för min lilla vän. rip.
när jag var liten blev jag vän med alla flugor. stora som små. jag döpte alla jag träffade på. eller alla är väl att ta i, men de flesta iallafall som inte var jobbiga.

hjältarna har redan gått

 

 





det blev pizza och vin på redbrick med sofia, kajsa, elin och gittan igår, det var ös som fan!

systrar, picknick, hoppelihopp och hundar







på zoo





andy would bicycle across town in the rain to bring you candy


lilla fågel gul


vad är grejen?

heting feting här. just nu i denna stund äter jag min sista godis i mitt påskägg som jag fick för några timmar sen av mamma. (så tyvärr lina, du kan inte få tillbaka godisarna jag tog från ditt påskägg som jag sa). så att, jag mår sådär härligt bra idag igen. träffade lina, rasmus och molly förut. vi tittade på ishockey, fattar verkligen ej det roliga. nu gäspar jag så mycket så att det rinner i ögonen. dags att sova, kanske kanske kanske. godnatt.


roliga fåglar

det brukar alltid sitta fiskmåsar på lampan som är utanför mitt fönster. jag brukar stå och stirra på dem och de brukar stirra tillbaka. jag gillar verkligen fiskmåsar, på håll, annars är de läskiga när de kommer flygandes. de ser så fåniga ut, de får mig att skratta när livet är hårt och när det är grått och regnigt ute. nu sitter det två fiskmåsar på lampan, båda stirrar på mig ser jag så nu ska jag ställa mig vid fönstret och stirra tillbaka. kvackkvack. (hejdå).


but now i understand



jag är så himla hungrig. hongrig chey utan känsel i monnen. försöker tugga i mig en äggmacka, har redan kladdat ner tröjan på två ställen och jag har även dregglat kaffe och min tunga har fått sig lite stryk. hackad tunga någon? nej jag skoja. så fräääääsh chey. hejrooooo!

jag ka inte plata!

de ville inte laga mina båda hål, de kunde ju tydligen inte bedöva hela mig. eller munnen. det hade jag velat. jag tycker det är skitkul att låta trög. ont gjorde det iallafall att laga ett hål. ändå började jag skratta flera gånger för att jag kände mig så dum som låg där med tusen grejer i min gapande mun och dregglade och de såg så allvarliga ut där de lutade sig över mitt ansikte. jag blundade och tänkte jag var med i en skräckfilm (eller typ cityakuten), och efter det var jag helt rädd. borde inte skrämma upp mig själv sådär.


and things change


har man inte hört k'naan - in the beginning så har man verkligen missat något. lyssna och känn hur underbar man blir i kroppen. värsta grejen. så glad blir man. har lyssnat på den här tusenmiljoner gånger och jag har ännu inte tröttnat på den.

jag behöver en kram, eller tretusen


raggarannis med bilen ola. vill ha tretusen kramar av någon, någon snäll liten människa, för att jag har jätteont i ryggen och min tå är blå och imorgon ska jag till tandläkaren och där ska jag laga två hål och lisa på synsam ringde mig förut och vill inte träffa mig på torsdag och och och och och jag har ätit så mycket godis idag och mina händer ser döda ut (mm lila, gråa, rynkiga, bleka, torra) men jag är bara 19 år så de borde vara lena, mjuka, fina och inte alls så bleka, som alla andra 19 åringars händer. lite ledsen är jag. känner mig därför udda och utskrattad. jag är så liten och rynkig. stackars mig. KRAMA MIG.

flice the cat


så go att man nästan vill grilla henne. min gamla katt flisa. GOSIG. titta va liten och tjock. helt perfekt. en sån katt vill jag ha igen. SÖTSÖT. varför, VARFÖR fick vi inte ha kvar henne för, undrar jag? (lina var rädd för detta lilla monster, men TITTA PÅ HENNE. inget monster!) jag saknar flisa, findus och linus. mest linus. han var inte lika söt som flisa men han var min bästaste bästa vän och jag har aldrig älskat någon så mycket. kom tillbaka kattfan. vill mysa och dra lite i din håriga, svarta, långa, fina och jättemjuka päls. katter är livet. jag kommer nog vara en sån som dör med 50 katter omkring mig. (nöjer mig med en, eller två. men man vet ju aldrig. kan ju bli knäpp(are)) jag hoppas att min man var ärlig när han typ tusentals gånger har sagt att vi ska skaffa katt. jag vill verkligen ha en katt. du ljuger väl inte?

korv

jag och pau har proppat i oss godis idag. (viktigt att tillägga att hon bara åt halva godisar, kanske. haha) när jag skulle hem så sa jag att jag skulle äta. och nu steker jag korv. KORV? (sojakorv men ändå?) korv..? jag måste vara hongrig. (nä, jag är proppmätt). jaha.. men nu ska jag väl äta korv då. hejdå/ korven

what


först kunde jag inte se vem som var vem. var det lina till höger, jag till vänster, eller hur var det? kom fram till att det är jag på höger sida iallafall. såg det på våra händer. haha. ibland var vi rätt så lika, syster och jag. det brukade alltid vara jag bara som åt på bilder. (skulle alltid ha en bulle i käften eller en gaffel iallafall, eller nåt, men på den här bilden åt vi ju båda två..) (sen så har alltid lina gillat dricka mer än mig, och där står det ett tomt glas, så det måste vara lina. mitt ser ju inte så använt ut).

once, when i was little


robert, lillanna, sofia f, petra och lina.
saknar mitt lilla fjantgäng. tro det eller ej, men vi var kvarterets värstingar. en gång blev det så galet att jag bröt handen, när vi var ute och jagade den konstiga gubben med den lilla hunden. jag och sofia tappade bort hästar. jag och robert blev jagade med en kniv. petra hoppade upp på en lastbil som åkte iväg. lina och jag blev jagade av hundar. en gång var jag väl så dum så att roberts lillebror låste in mig, och där fick jag sitta. (fast det hände flera gånger när jag tänker efter)

känner mig trög

vill ut i det soliga (och lite blåsiga) vädret men jag känner att jag måste göra projektarbete. har hållt på med det sedan kl 11 och jag börjar bli jäkligt trött, för allt är helt rörigt. hanna & kalle var här förut och hjälpte till och fixade. fyfanfyfanfyfanfyfan vad detta är tråkigt. blöööööö, mår illa gör jag också, för att jag hävde i mig en jäkla massa smoothisar och någon chokladyoghurt som visst inte var så speciellt god. förlåt att jag gnäller men jag slog i en tå förut (den är nu blå och värker jättemycket) och trots att solen lyser in så är detta en skitdag och jag vill bara lägga mig och sova nu och vakna upp igen på.. onsdag eftermiddag, för då kommer lina hem! och det är väl det enda roliga som kommer att hända på mitt underbara, men ack så värdelösa lov.


when you feel so tierd but you can't sleep

efter att ha försökt somna i en halvtimma ungefär, så gav jag upp. min näsa vill väl typ kväva mig och min hals med, typ. jag fryser men är ändå så jäkla varm. idag har jag mest bara suttit stilla och gjort ingenting, förutom när jag varit ute och vandrat lite två gånger. en gång för mycket kanske. gick tydligen fel. nu vill jag bara ha morgon så att jag kan gå upp och koka kaffe och äta en feeeet stor äggmacka. höhö. herregud va gott. ibland önskar jag att livet kunde vara en enda stor frukost, eller nåt. haha. förvånad eller? nu ska jag dricka lite te och sedan tvinga igen ögonlocken. tjohej.

if you're a bird, i'm a bird


är en sån mes ibland. nu gråter jag. möhö. fina, fina film och fina, fina låt!

lillanna har flyt

festen var väl kul, den kunde dock ha varit lite röjigare. förra året var det helt galet. idag stod jag mest i baren hela tiden och blandade en massa drinkar. förutom när det lottades ut priser, när jag, som var en av de yngsta fick springa upp till sopan på scenen och hämta en vinflaska, en whiskyflaska, en till vinflaska och ännu en whiskyflaska! höhö. alla jublade när jag gång på gång fick springa upp och endel trodde inte ens att lillannis har åldern inne. det har jag ju, men det spelar egentligen ingen roll för flaskorna var ändå inte mina. fasen! nä, jag tog hand om beas lotter, så nu vet du vad du har att vänta dig, haha ;)

kul fest

om två timmar drar våran bowlingfest igång i folkets hus källare! haha, det ska nog bli skojigt. jag och linda ska inte släppa in Vem som helst, men de andra är välkommna. sedan ska det käkas och dansas innan vi ska stå i baren. fyfasen vad vi ska sälja! förra året sålde jag en fanta t ex för 70 kr. rätt gött. håll tummarna för mig att jag vinner den där förbaskade tusenlappen. haha. skulle sitta fint. eller kanske lite vin, whisky? jaha. nej, nu är det väl dags att göra sig iordning för jag ska visst åka om en stund, wihu.



hähähä, sist var det restaurangshowen där.


mys hos mig innan krunis









jag är en vampyr

det har ju inte direkt varit någon rush idag i restaurangen, vilket var skönt. fjantade mig mest med sofia i tvättstugan och strök servetter & dukar. jahaja. vad har jag att skriva? mja nja nej, ingenting. känner mig ungefär lika trött som.. aa, som linda. haha. och är man trött eller? men det blir förhoppningsvis bättre efter en dusch och lite vin, hehe! (KLART). vill ha kväll nu!


hallonsylt

på den senaste tiden har jag haft svårt att hitta min älskade hallonsylt. tror att pappa märker hur snabbt den försvinner så att han har börjat gömma undan den. men så mycket som jag älskar hallonsylt så river och vänder jag i hela kylskåpet för att hitta den, så det är ingen ide att gömma den, fjantiga lilla ping pong kingen, haha. idag har jag föressten sett ännu en PPK. han såg väldigt lugn och snäll ut men även lite lurig. imorgon ska jag servera och sedan blir det krunegård, wihu! :) blir nog jäkligt roligt!



magiskt men tragiskt

 

nynnar samma sång

jag gick upp tidigare än vad jag behövde imorse och fixade värsta frukosten. sedan kom jag ut i det härliga, soliga vårvädret och blev jätteglad och kände lycka! det gjorde nog att det gick bättre än vad jag hade räknat med, på nationella provet. så det var ju topp. var först ganska irriterad och arg för jag kunde inte bestämma vad jag skulle skriva om. när jag sedan suttit där i nästan en timma så brann pennan ungefär (nästan som en bil jag såg idag, jäklar vad det rök om den!) och jag skrev jättemycket. när jag var klar så såg jag att jag nästan var ensam kvar, hehe. jag gick ut i det soliga vårvädret igen och sen dess har jag varit ute nästa hela dagen. jag har sett massor av våriga saker som t ex en gubbe som matade fåglar vid älven, barn som åkte skateboard, blommor, en tant som satt och solade på en trappa medan hon målade naglarna och drack kaffe, jag såg nästan ingen snö, jag hade inga vantar på mig, luften är jättevarm, jag har sett flugor, fjärliar och myror och lite såna där våriga saker. den där tanten som satt på trappan inspirerade mig, men jag har ingen trappa så jag satt på en stol i solen istället, och drack saft och lyssnade på musik. härligt alltså. jag hade inte ens jacka eller några skor på mig!