fried annis

jag drömde inte om london inatt, inte heller att jag var snygg som kate moss. men jag drömde att någon slängde ner mig i fritösen på jobbet så när jag jobbade tidigare idag var jag såklart lite rädd. vem som slängde ner mig vet jag inte, så jag kunde ju inte förbereda mig direkt eller akta mig för någon speciell. men friterad blev jag inte och det var ju skönt för mig. nu är godiset uppätet (alltså jag måste ju ge mig) och nu vet jag inte vad jag ska göra. bara massa läskigt på tv som efterlyst, greys anatomy och oskyldigt dömd.

fly with me

ikväll tittade jag på idol med en choklad (inte med en choklad, men jag åt den, eller okej, jag hade ätit upp den innan programmet började men det är sån jag är). innan det tog vi spårvagnen till maxi där jag petade runt lite på olika bröd (de var i förpackningar, ni kan va lugna) och handlade lite mat och frukt och sådär. gott. imorgon ska jag göra kyckling a la mamma och det ska bli smaskigt. och så ska jag jobba och dricka kaffe. längtar tills imorgon för jag är jätte kaffesugen. det är svinkallt ute nu, men det är bara mysigt nu när jag skaffat ny jacka, halsduk, mössa och vantar. skulle vilja åka till london kom jag på nu. vad fantastiskt. åh. (ska försöka drömma om london inatt och där ska jag ha roligt och vara snygg som kate moss)


80

idag fyller en liten gubbe med endast 8 och ½ fingrar 80 år! den gubben heter morfar och jag hoppas att han får en trevlig födelesdag. undra om jag ska köpa en potta åt han? han brukar alltid tjata om pottor och vill alltid köpa det till mig när jag fyller år.
idag skiner solen och jag är ledig! fyfan, vad underbart då! ska nog dra mig inåt stan för en promenad för här på lindholmen riskerar man ju sitt liv om man går ut. kanske. fast visst, det kan väl lika gärna hända i stan att någon sticker kniven i en men man kan ju inte hålla sig inne för det i detta fina höstväder. åhå!


man kan ju inte tro att han är 80 med de där solglasögonen, hiho söta morfar

hungrig, snäll tjej och knivhugg

Idag fick jag höra på jobbet att jag strålade som en sol, att jag var mystisk och sedan lurade en i mig att han var med på metros första sida. jag såg bilden och tänkte fan va coolt, en kändis på jobbet (high five)! men det var visst bara hans dubbelgångare som var i farten. jaha. var jättehungirg på jobbet idag och ville bara sno mat från kunderna och ville fråga flera stycken om de inte kunde bjuda mig på en pommes eller två. Annars fick jag jaga en kund ända till bilen med en hamburgare och hon blev jätterädd men glad och sa Vilken service! Jag skämdes lite men kände mig snäll och snäll ska man vara. Jag som var så hungrig kunde ju lika gärna tagit den själv liksom, men icke. I aftonbladet står det att en man blivit knivhuggen här nedanför och det skrämmer mig ju lite. Mitt på ljusa dagen liksom! Där är några som inte var snälla idag. Vilka jävla typer.


spenat

Det verkar som att jag har glömt bort min kära kamera som varit med om en hel del. Den har fått vilat upp sig rejält nu ett tag men nu måste jag förfan ge mig. Ska lägga kameran i väskan nu direkt och ha med mig den överallt, var jag än går, vad jag än gör och ta kort på allt och alla. Jag vet ju att alla gillar det så mycket, haha. Var nyss ute och gick, bland massa fina "pippi långstrump-hus" och lägenheter, stora träd, små gator och småkonstiga affärer som "serie och skivhandel". Jag undrar hur sådana affärer går runt i sådana områden. Jag köpte spenat på vägen, och lite annat, men spenat iallafall, åt jag väldigt mycket när jag var liten. Mormor tog hand om mig nästan varje dag efter dagis och fiskpinnar, potatis, dillsås och potatis var våran favoritmat, såklart. Jag gillade spenat så mycket att jag fick det i födelsedagspresent av min faster när jag fyllde sex år, haha söta kickikulan, hon är så rolig. Och så fick jag klistermärken på Karl-alfred som jag satte upp på en spegel. (hittade den spegeln för ett år sedan kanske och klistermärkena satt kvar, men de tog upp så stor plats så jag tog bort dem).



gotta keep it cool

Det blev en tur på stan och lunch i Haga idag med Finis Linis. Vi spanade även in modevisningen i Nordstan och det var förtusan bra grejer det där och endel söta killar, hoho. Hade inte planerat att köpa någonting, men någonting och lite mer blev det. En skinnjacka, mysigaste halsduken, vantar, en tröja, halsband, vaniljtvål, leverpastej m.m. Om någon som läser detta befinner sig i Göteborg så gå in på nyöppnade Vero Moda för all del, det är sjukt bra priser på typ halva butiken. Jackor, tröjor, jeans och blaha, tjoho, tjaha. skitbra ju. Det var längesedan jag var i Haga, så idag gick vi dit och där åt jag kyckling och currypaj som var helt fantastisk. åhå! trodde att jag fick kebabsås i en liten skål brevid, men det var visst rhode island. hö, börjar jag bli lite småförkyld igen tro? Gött var det iallafall. Snart ska jag käka leverpastejsmörgås.


ska jag ropa på hjälp?

idag tog vi på oss mycket kläder, jag och musikanten för att det var jättekallt imorse. när vi for hem från jobbet var det alls inte lika kallt ute, utan snarare dödsvarmt. där satt vi, iklädda flera lager med kläder och jackor och mössor, i den heta höstsolen. jaha, sa vi och pustade och sådär. har hört att jag kanske ska bli kidnappad också. vilken himla bra kidnappare som försäger sig sådär. kan hända att jag hamnar i en liten skål med vatten i karlstad iallafall, hos fröken krabban. imorgon ska jag jobba igen, men innan det ska jag äta baugett till frukost. och ägg. sen kan du få kidnappa mig om du vill, krabban. var ska jag befinna mig någonstans? ifall det itne blir av, så ska jag ha sleepoverpartey hos linis imorgon. myspys.


I <3 OKTOBER

Snart är det oktober och det gillar jag verkligen. Det känns som om denna månad kommer bli grym på alla sett och imorgon får jag lön, och såg idag att jag kommer att få mer än vad jag räknat med! Oktober ska bli en njutar månad och jag längtar verkligen tills jag ska åka till Degerfors. Känns så konstigt att säga det men det gör jag verkligen. Vill ha vinkvällar, äta choklad och ha anstiktsmask på mig varje kväll, hela oktober, dricka jättemycket kaffe och fika var och varrannan dag. Jag kommer att få träffa mammas lilla söta kissemisse, som jag hört är ett riktigt charmtroll, när jag kommer hem. Sofia kommer hem från Korsika och det ska bli så kul att träffa henne igen och jag hoppas vi dansar tills vi somnar och fikar tills vi spricker många, många gånger. Sedan ska jag hälsa på Krabban i Karlstad, träffa släkten och familjen som jag knappt träffat sedan i våras. Äta på skolans restaurang och lämna kvar gamla kläder i Degerfors och köpa nya. Kläder och en mysig jättestor halsduk. Jag ska ta tusen kort på alla fina löv och verkligen ta vara på doften av höst. Springa och sparka upp löven i luften med nya skor och det gör ingenting om alla löv hamnar i mitt hår. Mitt hår ska jag klippas och färgas snart också. Jag vill ha picknick i någon park eller bara mitt i stan, med sockerkaka och hallonsoda. Den här månaden ska jag ta vara på. Oktober har alltid varit min favorit månad! Oktober - mysmånad. Det är nog inte många som känner sådan glädje och energi när vi går mot en mörkare och gråare tid, men Gud, jag gillar verkligen det! Det är DÅ man myser till och jag vill sitta framför brasan hemma hos pappa när jag åker hem och grilla äpplen och äta bullar.




Det är så logiskt, alla fattar utom jag

Lina och jag brukar ta lille båten över till Järntorget och vandra upp mot Linné på kvällarna. Ikväll gav vi oss ut på de otroliga vågorna och jag blev lite åksjuk såklart, för jag är så känslig men sen gick det över. In på hemköp, ut med en Marabou daim. Vi kikade in i restauranger och en man sa till mig; är det nyöppnat? jag svarade självsäkert; ja, främmande man, det är det. vi hittade en vintage butik också, och den ska vi besöka på söndag.

Jag känner mig ofta jättesnurrig och förvirrad. Igår frågade jag en okänd tjej om Vi skulle köpa hem något gott till kvällen. Hon sprang därifrån och jag fattade ingenting, vad gjorde hon där liksom? Idag på jobbet sa en i kassan till mig; den där Angryn ska vara utan bröd. Och när något är utan bröd, lägger man den tydligen i en låda, med tillbehören. Men det fattade ju inte jag, som lite förvirrat höll på att lägga en hamburgare, i ett papper, utan bröd. Så trög. Vem vill ha det, liksom?



merry christmas eller

hej hej hallå. det känns som om det snart är dags att handla glögg och baka pepparkakor och lussebullisar. fytusan, längtar så. men det känns ju så fel att börja glögga och äta sådant nu. tråkigt, men sant. den som kom på att det skulle vara en sån där jul-grej, som man helst bara ska njuta av i december var ju dum i huvudet. jag skulle tillåta det året runt. fast det har ioförsig inte stoppat mig något annat år, utan jag har börjat redan i oktober så länge jag kan minnas. lite i smyg, sådär. nu väntar jag på en suprise från köket! det innehåller inget saffran eller glögg, men det verkar bli smarrigt ändå!


imorgon ska jag till maxi, så då kan jag inte komma

jag pratade med en dentist förut och hon sa att jag skulle till tandläkaren imorgon, men det kunde bli lite svårt sa jag. då ska ju jag till maxi med lina.. nej, det sa jag inte alls, men jag är ju i göteborg, sa jag. istället ska jag dit den 15 oktober och det passar ju bra för då är jag varken på maxi eller i göteborg. idag har jag jobbat och imorgon är jag ledig som det ser ut nu. fast det skulle inte förvåna mig om jag får hoppa in ändå för det känns som om jag jobbar varje dag. men jag ska inte klaga, eftersom jag i sommar kunde få gå och vänta i två veckor på ett litet jobbpass och det var för tusan jobbigt, hörrni! trivs faktiskt bra där nu och det är ju viktigt. fyfasen, va jag är sugen på leverpastejsmörgås. och keso, och fetaost. det skall inhandlas imorrn på maxi med lina.
jag har fått sånt jävlarns långt hår, och det gillas faktiskt inte alls av mig, herregud. den här bilden är sedan i juli eller något och det har säkert växt en bra bit sedan dess. alltså, jag svär, det är förtusan jättejobbigt. hatar att ha långt hår men jag vågar ändå aldrig klippa av det. väntar istället tills jag tappar alltihop, verkar det som. hejhopp!


träning och sånt

åh, tänker på body combat och springturer i skogen, gud vad jag vill träna! dock är löpning och liknande sökord på google det närmsta träning jag kommer för tillfället. haha, trög. som om det räcker att titta på bilder. varför inte bara ge sig ut? jag orkar inte med att jag har blivit så lat den senaste tiden. från att ha tränat ungefär 5 gånger i veckan till att träna 0 gånger i veckan, är ju inget vidare. men, som sagt, jag ska få hänga med lina och sanna till sportlife på två veckors gratis träning och där kan jag träna body combat! det är för tusan det roligaste jag har tränat. ni måste, måste, MÅSTE bara prova det, om ni inte redan gjort det!
 


you got to be the only one, who knows just who i am

ikväll var det vinis hos linis, belgisk choklad och freaky friday som gällde. egentligen var det meningen att jag skulle ha följt med ut, men jag har ett stort blåmärke och en bula på handleden och när inte vinis-linis längre ville följa med så ville inte jag heller det. lika bra kanske, med tanke på hur mycket (lite) pengar jag har för tillfället. men vinet var jättegott iallafall och på fredag får jag lön! nu har jag ätit smörgås (nej, inte den sista baugetten, herrn) och ska väl krypa ner och sova snart. jobb står på schemat imorgon. föressten så vill jag inte bara till danmark, utan till italien också. häng på vetja! dessutom såg jag mia och klara idag på nordstan. lite roligt ju. jag kan fresta, jag kan fresta, tänkte jag då och såg sunny beach framför mig. hej hopp!



Alla dansar och jag tänker är du också själv, var är du ikväll

Ikväll har jag missat Håkan Hellström på Liseberg, vilket känns lite sådär.. jättetrist! Istället jobbade jag med världens fetaste huvudvärk, och när spelningen var slut, slutade även jag, på jobbet. Jag åkte hem till Lina, Molly, massa nötter, chips, choklad, frukt och dirty dancing istället och det var faktiskt också riktigt trevligt. Men, hade ju hellre velat sett Håkan, såklart. Fan. Det är jättekallt ute, nästan dimmigt ute. Jag vet inte hur många gånger om dagen jag skriker glatt: DET ÄR HÖST! fast nu ikväll kände både Lina och jag av lite december och julstämning. galet. det är ju höst för tusan, inte vinter! HÖST.


hejdå pubjörnen

Följde med Paulina förut till centralstationen. Köpte kaffe och en kanelbulle i väntan på hennes tåg. Gott. När hon har varit här har vi ätit/druckit både det ena och det andra. Så, nu hoppas jag att jag kommer att få gratis-träna med Lina och Sanna på Sportlife i två veckor jättesnart, innan det är för sent, ungefär, haha.
  Igår hade vi tacomys hemma hos Lina och Rasmus, sedan drog vi till.. Chez amis. haha, var annars? Fast det var rätt dött men ändå mysigt. Om månad ska jag åka hem igen och jag längtar faktiskt som tusan. Mest av allt saknar jag att vakna upp hemma hos pappa och varför vet jag inte. Saknar han och mamma. Mycket ska hinnas med under de dagarna jag är hemma. Tror att jag åker hem den 14 oktober och stannar till den 20e.

Men tills dess, är jag här i Göteborg och jobbar, dricker kaffe, äter mackor, tränar(?), och lever loppan, höhö.


Harder, better, faster, stronger

Äntligen onsdag! Dagen då Paulina kommer hit. Klockan sex ikväll ska jag hämta henne på centralstation, sedan får vi se vad som hittas på! Spännande, spännande! Roligt, roligt! Har träffat henne två gånger i sommar. En timma på liseberg i juni, tjugo minuter när jag var hemma i Degerfors i juli kanske. Inte mer, alltså. Känns som om det var år och dar sen vi umgicks. Herregud. Undra om vi ska ge oss på denna video igen? Hahaha, jag dör. Vi satt verkligen uppe halva natten och övade in den här. Jag måste erkänna att jag fortfarande kan hänga med i videon. Det sitter i, liksom! (Jag kan till och med hänga med när det går snabbt, spola fram till 1.50 ungefär)



msn + min dator = ovänner

jag ville bara säga att msn och annis dator inte går ihop!! fast jag har sådan huvudvärk att jag inte orkar bli arg just nu, när jag egentligen borde slänga ut datorn genom fönstret. (men självklart skulle jag öppna fönstret först, herr skitbäst, så att det inte går sönder)
har iallafall jobbat idag och det var segt, men när jag kom hem så blev jag överraskad med kladdkaka och hade jag inte fått det, så hade jag antagligen suttit här och gråtit över jävlaskitmsn nu, haha. jajaja, imorgon kommer paowie puff pinglan hit, och det blir kul såklart!
(snälla gud, var på min sida, ja är desperat) haha. gud.

 
UPDATE:

Han där uppe är på min sida idag, woho! msn fungerar nu! tack gode gud! hahah

du ser andra halvan av solen när den sjunker i höst

Det är nog höst här inne också, jag fryser som sjutton. man får ju värsta chocken när det är dövarmt under täcket och så går man upp och fryser häcken av sig. konstigt. vaknade av ett turbo-sms och jag ska jobba ikväll. räknade ut hur många timmar jag har jobbat hitills på månaden och det är typ dubbelt så mycket än vad jag brukar jobba på en månad annars. känns ju skiiiiitbra. och då har jag massa timmar kvar! nu är det ju bara 10 dagar kvar tills lön. igår var det ju 11 dagar så det går ju framåt iallafall. hohoho.

jag vet inte om vi är påhittiga eller bara uttråkade på jobbet men igår blandades det milkshake och man skulle gissa innehållet i den. det var vaniljmilkshake med fanta och det smakade blaha blahblä som en gäst sa när cola light tydligen var slut och inte smakade någonting. fast de andra gillade ju milkshaken så det är väl bara jag som är konstig. eh?




sunny sunday

Idag har jag invigt ett par nya skor, promenerat runt vid domkyrkan, kikat in i några affärer, tittat på bowling och druckit massor av kaffe. Tänkte njuta av en ledig dag men ledig är jag visst inte så länge till. Ska jobba 18-23 ikväll, vilket jag egentligen inte orkar men känner att jag lika gärna kan göra, eftersom jag bara jobbar två dagar nu till veckan då Paulina kommer hit. Och jises, vad jag längtar!

nuts & beer

om några dagar återförenas angus och mcpeo. vi ska äta nötter och kanske dricka öl. jag vet inte. jag vet bara att det ska bli roligt och underbart att träffa henne igen för det var allt för länge sedan. vi som var som piff och puff. hahiho. som hamburgare och pommes. som chips och dipp. som nötter och öl. NUTS & BEER (eller bear, jag vet inte vilket som är öl eller björn. men öl ska det vara) kunde vi döpa vårat place till om vi skulle skaffa något. typ en bar eller så. skulle va coolt. nuts and beer is the place to be, säger alla och kommer dit och har det gött.
inatt drömde jag att elin smällde ett äpple i linas huvud och att man var tvungen att vara två för att handla på coop här borta i eriksberg. det var ingen vanlig kassa utan man rullade ner varorna på en rutschkana. så man kunde inte handla någonting ömtåligt, typ glas eller så. inga gamla var välkommna dit heller för de var oftast ensamma, tyckte dom. och två skulle man ju vara.


ni kan väl hämta upp mig på vägen?

Igår kändes en baugett och tvn mer lockande än att dansa hungirg på chalmers med cerise, inte rosa, klädda människor med roliga frisyrer, efter att ha jobbat till klockan tio. vädret idag verkar bli lika toppenbra som det var igår, så nu ska jag ge mig ut på en promenad vid vattnet. kanske bjuder in mig själv på en kopp kaffi idag hos någon trevlig människa. man vet aldrig.

Blev nästan lite sur förut när lina och mamma berättade att de var påväg till karlstad. kunde de inte frågat om jag ville följa med liksom? men sen kom jag på att det hade blivit en himla omväg kanske, om de skulle hämta upp mig i götet. gud. tänk lite annis. när jag åker hem i oktober ska jag åka till karlstad iallafall och jag längtar. om jag inte blir kvar här på västkusten och får på något konstigt sett för mig att flytta tillbaka någon gång, så är karlstad the place att flytta till. okej. promenad var det ja. tjeni!


Något nytt och spännande

Jag väntar på att något spännande ska hända i mitt liv. Vill iväg någonstans, göra något nytt, lära känna nya människor. Så tänkte jag ju för några månader sedan och i flera år innan det. Så tog jag mig hit, till Göteborg. Nu då? Just nu gör jag väl inte direkt något annat än att jobba och gå i samma affärer inne i stan om dagarna. Så dumt att jag inte ger mig ut på äventyr när jag inte jobbar. Göra något nytt. Kanske kan jag börja dansa? Testa olika hotellfrukostar. Måla tavlor.  Åka till New york. Samla på höstlöv. Bestiga berg (ramberget nästa!) Drömma mig bort bland fina lägenheter och låtsas att jag bor där. Hälsa på människorna som är påväg in i lägenheten och sådär och säga Hej, jag är nyinflyttad här, kan jag få följa med in på en kopp kaffi kanske? Göra en tårta utan att någon fyller år. Ta båten till Danmark och äta på restaurang och dricka öl. alltså gud, annis. Passa på!

Så, Vill någon följa med mig till Danmark? (Inte imorgon kanske, men nångång under hösten)


Katter hit och katter dit

Nu är Lina i Degerfors hemma hos mamma och myser med hennes lilla katt Daisy, som jag inte har träffat ännu. Hon säger att hon är så liten och go och det kan jag verkligen tänka mig att hon är. Åååå, vill bara gå bort till Molly och bita lite i hennes svans när jag tänker på det, MEN, Lina har ju såklart tagit med henne hem. Så nu har jag ingen kissemisse att bita i svansen eller att pussa på. Jag är verkligen jättearg för att jag inte har någon egen katt. När jag blir stor ska jag ha den sötaste, bästaste, finaste och gosigaste katten i hela, hela världen! Så det så!
(Jag saknar Linus. Han var den bästaste, finaste, sötaste och gosigaste katten i hela, hela världen.) (Jag skriver faktiskt detta inlägg med tårar i ögonen, haha)


Mammas katt Daisy


i'm done shoot your gun

JAG GER UPP. har skrivit, ändrat och raderat här nu i en timma och nu ger jag upp. haha. godnatt alla hundratusentals läsare som jag önskar att jag hade fast inte har. känns bara som att jag stör er och så känns det som att jag vill hoppa över en sisådär (så dålig på matte) men ungefär 40 år. vill bara vara skruttig, gammal och mysig och bara vara hemma och dricka kaffi med min mysiga gubbe (typ robban. han är min drömgubbe) eller någon vänninna (inte säger man väl polare eller kompis i den åldern) och en katt eller tre. vi pratar om att sticka halsdukar, om krukor, kaffekoppar, kungafamiljen, charmiga busschaufförer, konstiga piller och mediciner vi måste ta för att klara av att vara pigga och krya i några år till, tipsar varandra om goda bullrecept, vin, kakor, glasögon, tittar på bingolotto eller liknande program medans vi pratar om vår ungdom och alla tjohej och tjohoigheter vi varit med om. hejdå.


drömcrepes

jag tror att jag har börjat tycka om sömn den senaste tiden. förut var det bara jobbigt att sova. somnade aldrig, vaknade jättelätt, kunde inte somna om, vaknade tidigt, var rädd för att jag inte skulle vakna upp, att någonting skulle hända osv. inatt drömde jag iallafall att sofia, sophie, madde och hanna var här och hälsade på. vi började skolan igen och vi läste bara matte. efter skolan gick vi till creperiet i linné och skulle äta crepes med choklad och banan som jag hört ska vara gott. att hanna gick med på det liksom? banan!? i mina drömmar gillar hon iallafall banan. 


det är så jag säger det

någonting fick mig att gråta en liten skvätt glädjetårar igår. någonting fantastiskt. annars då? nu tvättar jag och ikväll jobbar jag och det ska jag göra till fredag. 4 timmar, varje dag så det är ju inte så farligt. längtar efter en riktig pangkväll. men när det blir, vet jag inte. men förhoppningsvis snart! är lite eller egentligen jättearg för att jag kommer att missa håkan hellström som spelar på liseberg den 18 september då jag jobbar. för det hade ju faktiskt varit jävligt fantastiskt. men det kommer väl fler tillfällen! HOPPAS JAG.


finklädd katt

inatt var jag kattvakt till den mysigaste katten i världen, MOLLY. vi tittade på stockholm boogie och sedan somnade hon på min mage. kan inte sluta att lukta på henne. hon luktar bäbiskatt. hon är så liten fortfarande. tiny molly. nu äter jag äggmacka och dricker kaffi. om några timmar ska jag till ikea med min man. och vi ska inte cykla dit. äntligen får vi lite sol här i göteborg. de senaste dagarna har det vräkt ner regn hela dagarna och det är inte så kul för de ända hela skorna jag har just nu är ett par ballerinaskor. inte för himla skönt att skutta omkring i dom i vattenpölarna.

 


En flört på jobbet

Igår kväll fick jag och Kalle kanin ÄNTLIGEN lära oss kassan. Och idag fick jag stå där under hela lunchruschen när det var som stressigast. När jag var ute på vift med en beställning som blivit lite sen så stannade en kille upp mig och sa "Hej Anna, gud va söt du va idag!" Fem minuter senare kom han fram till kassan och gav mig en servett där det stod "Ring mig goding! (killen som pratade med dig...) du är fett söt <3" haha, smäller av lite. har ätit hamburgare två gånger idag och tagit emot en jävligt stor leverans. min rygg värker därför nu efter att ha bärt tusen tunga kartonger med hamburgare, pommes, bröd, mjölk, tomater och allt möjligt. två timmar tog det och efter det var det bara åtta kvar. konstigt nog så gick de timmarna jättesnabbt och det är jag glad över. tjohej.

nu är det dags för fredagsmys! (godisgodisgodis)

örebro

jag vet inte varför men jag blir alldeles pirrig i magen av att tänka på örebros nattliv. haha. här i göteborg finns det ju tusentals olika nattklubbar och grejer men just nu kan jag inte sluta tänka på örebro. ska svepa i mig massa kaffe nu och sedan ta mig bort till godisaffären vid eriksberg. känner på mig att jag kommer vara väldigt sugen på godis imorgon kväll efter 10 timmar jobb. hahahuhu. fast det är ju rätt osäkert ifall godiset kommer att vara kvar då. annis is a candymonster. haha.



vilka problem

Att jag pratar i sömnen vet jag redan, men att jag skriker också. Det visste jag inte. Det är ju ganska pinsamt men vad ska man göra liksom. Kanske hålla sig vaken?

Har lite ångest över att jag ska jobba imorgon. 8-18. 10 timmar, mitt ute i ingenstans. Det låter inte speciellt lockande en fredag.
 Igår hade jag mössa på mig till jobbet. De frågade om det var kallt ute. Jag sa ja, det är ju höst nu. Då sa en annan att han hade gått dit i t-shirt och shorts och att jag bara pratade strunt. De skrattade och jag tog av mig min mysiga mössa som jag köpte på Indiska för ett tag sedan och tog istället på mig den fula kepsen som jag hoppas få slippa snart. Fick också ta på mig ett par byxor som var ett antal storlekar för små för mig. Det är så jobbigt. Det finns bara allt för små byxor eller byxor som jättegärna vill ramla av. Vad ska man välja liksom. Och om man väl hittar ett par som sitter lagomt, så finns det inga knappar på dom. Herregud. Problem. Då tar man dom där otroligt små byxorna så man inte kan sitta ner, som gör jätteont och är obehagliga.


 


CAROLINA GYNNING

I ungefär en månad har jag gått in i parfymaffärer och sprutat på mig så mycket som möjligt av Carolina Gynnings parfym. Tänkte att när jag får en hyffsat bra lön så ska jag köpa parfymen så jag slipper ta mig in till stan varje gång jag vill lukta gudomligt. Det skulle bli min nya doft, tänkte jag.

Och vet ni vad? Nu är det min nya doft! Och vilken tur att jag inte köpte den från första början. För idag när jag tänkte gå in på Åhlens i Nordstan för att spruta på mig lite av doften så satt CAROLINA GYNNING själv där utanför vid ett litet bord. Jag tvekade inte en sekund och gick fram och köpte den av Carolina, som är grymt snygg i verkligheten. Och luktar gott gör hon. Det gör jag också.

Go Girl



syslöjd med ulla med en och en halv arm

någon dag mellan den 14 och 18 september ska jag äntligen få träffa paulina! har knappt sett henne på hela sommaren och jag saknar henne nåt så galet mycket. hon ska åka hit till göteborg och jag längtar, längtar, längtar! jag drömde att vi hade syslöjd med ulla, som vi hade i samhäll, inatt och paulina skulle göra en handduk med dinosaurier på. haha. så typiskt henne. grön var den också såklart. tyckte det var lite konstigt att ulla som bara har en och en halv arm och 6 fingrar samanlagt var syslöjdslärare.

gud, vilka minnen jag har från syslöjden i högstadiet. jag undrar hur många gånger elin fick skäll och jag fick höra att elin inte var bra för mig, att jag istället borde hålla mig till lugna tea eller paulina som vanligt istället. haha. men det var så spännande med elin. det bästa var när maarit ville sätta en vägg/skärm mellan henne och mig på matten, för att elin störde mig så mycket och att jag som är så fruktansvärt dålig på matte behövde koncentrera mig. vi sa att hon kunde fixa en vägg men det gjorde hon aldrig. det var ju dumt.