inget för mig

har ätit lite för många bullar och orkar inte åka in till stan nu för att köpa en kjol som jag tänkt köpa. tråkigt värre. det regnar och är kallt utomhus och det börjar bli lite tröttsamt faktiskt. men det ska ju tydligen vända och bli medelhavsvärme har man ju hört. det är säkert att ta i men man kan ju alltid hoppas. är sugen på att dra iväg till saltholmen och ha det fint där på klipporna och ta sig ett dopp i det blå.

men vem vet, det kanske blir ett dopp i möckeln istället för jag åker hem till degerfors på fredag och stannar tills tisdag eller onsdag. hoppas man har något att åka hem till.. sist började jag nästan gråta när jag kom hem för det kändes så.. värdelöst bara. är så himla glad för att jag kom därifrån nu i sommar för annars hade jag blivit galen och deprimerad tror jag. här finns så mycket annat och jag hoppas att jag blir kvar här länge. tänker inte vara dum och flytta tillbaka för att jag har aldrig kännt mig hemma där och kommer nog aldrig att göra det heller. nej. big city like götet är grejen för annis!


Kommentarer
Postat av: sofia

ja de kan vi nog göra :) vi kan ju höras om de mer mot helgen :) om jag inte drar iväg till götet på söndag eller nått :P haha! :P är så sugen på liseberg!!!!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback